10 gün ceza yedi telefon yakalattı :/ 10 gün dile kolay ama öyle olmuyormuş :S
39 u görünce sanki bi kaç gün müş gibi geldi canım Rabbim kavuştursun çok az kalmış bunuda atlattın Rabbim kavuştuğunuz günüde göstersin bize :) Hayali bile güzel geldiklerinde inan ben hayal ederken nutkum tutuluyor :) bizim daha çok ama ilk sen yaşayacaksın sanırım aramızda :) İnşallah düğün hazırlıklarındada yanında oluruz çok mutlu olman dileğimle:)
KV ve KP ile aram çok iyi yani çok şükür çok seviyorum. Haftanın 4 günü illaki gideriz ama onsuz oraya gitmek çok koyar bana, oğullarının emaneti diye onlar daha çok görmek isterler. Yalnız benim ailem fazla gidip gelme sonradan suyu çıkmasın diyolar iki arada bi derede kaldımYa aslında bizde pek gidip gelmek yok diye bilmiyorum açıkcası :)
Ama şimdi nasılsan öyle ol bence, yani gittikten sonra değişti, bizi saymıyor falan demesinler canım :)
☆.¸¸.☼ Şafağımız 39 oldu ☼.¸¸.☆ Son 6 Hafta ♡ Çok şükür.. ♡
KV ve KP ile aram çok iyi yani çok şükür çok seviyorum. Haftanın 4 günü illaki gideriz ama onsuz oraya gitmek çok koyar bana, oğullarının emaneti diye onlar daha çok görmek isterler. Yalnız benim ailem fazla gidip gelme sonradan suyu çıkmasın diyolar iki arada bi derede kaldım
-9'lara geldinnn en sevdiğimiz
Bir ay sonra herşey bitmiş olacak az daha sabır
Yavaş yavaş bu sayıyı düşüreyim ben o zamanÇok gidiyormuşsun canım..
Biraz sonrasını da düşün, yani şimdiden bu kadar gidersen sonra da aynısını beklerler..
Evli olunca bu kadar çok gidemezsiniz bence.. Siz gitmedikce onlar bekler tabi alışmışlar..
Şimdi bunu idare etmek senin elinde, en fazla haftada 2 kere gidebilirsin bence.. Ailen de doğru söylüyor ayrıca..
Yavaş yavaş bu sayıyı düşüreyim ben o zaman
Minikk Fatimecigiminn o guzell ellerindeen Safaklarimiz karanlikken Rengarenk olduuu. Canimm benimm Rabbimm bi an once kavustursun seniiii bayildimm cok guzel olmusss.Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 139
yezdaasya - 56
daisy rain - 56
@shuuuu - 76
@Asker esi amine - 148
K KRALTAC - 242
Dahlia_ - 39
Yaa canimm yaa10 gün ceza yedi telefon yakalattı :/ 10 gün dile kolay ama öyle olmuyormuş :S
Canimm bugun dualarimiz hep seninle.Kızlar günaydıınn
Bugün benim için çok çok önemli birgün.
Fazla detaya giremicem çıkmam gerek, kısaca anlatıyım.
Erkek arkadaşımın doğuştan kalbinde delik vardı. Öğrendik ki öyle bi rahatsızlığı olan askere gitmeme ihtimalı oluyormuş. Yani hastalığın derecesine bağlıymış.
Hastaneye gidip son kontrollerini yaptırın ona göre hareket edin dediler.
Birazdan hastaneye gidicez.
Sizden isteğim bize dua edin olur mu?
Ben neyi dilesem bilemedim.
Askere gitmesin desem, sonuçlar kötü çıkıcak içim içimi yicek.
Sonuçlar temiz çıksın, gitsin askere desem yine içim içimi yicek.
Bizim için hayırlısı neyse o olsun
Dualarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederiim.
Yapmayın böyle şeylerrr heyecanlanıyorum, kalpten gidicemm
Düşüncesi bile yetiyor ya, yaşadığımı hayal edemiyorummm
Canim bende mesela haftada 1 gidiyodum onceleri ama simdi 2 haftada 1 falan gidiyorum oyle olunca surekli gitmemi istiyolar oda bazen mumkun olmuyo tabii amaa. Daha evleneden cok icli dislida olmak istemiyorum acikcasi gerektigi yere kadar isteeKV ve KP ile aram çok iyi yani çok şükür çok seviyorum. Haftanın 4 günü illaki gideriz ama onsuz oraya gitmek çok koyar bana, oğullarının emaneti diye onlar daha çok görmek isterler. Yalnız benim ailem fazla gidip gelme sonradan suyu çıkmasın diyolar iki arada bi derede kaldım
amaaa bu çok güzel olmuş kiMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 139
yezdaasya - 56
daisy rain - 56
@shuuuu - 76
@Asker esi amine - 148
K KRALTAC - 242
Dahlia_ - 39
Minikk Fatimecigiminn o guzell ellerindeen Safaklarimiz karanlikken Rengarenk olduuu. Canimm benimm Rabbimm bi an once kavustursun seniiii bayildimm cok guzel olmusss.
Ellerinee saglik guzelligimmm artikk şafaklarimizz renkliii karanlik degilll
amaaa bu çok güzel olmuş kiharikasın canım
Valla benim bile kalbim pır pır attı
Acayip sabırsızlanıyorum
Siz olmasanız napardım bennnn
Şimdi en azından arkadaşlarımla buluşuyorum, 1 hafta sonra sanırım full evde olucam, o zaman başınızın etini yicem tam 1 ay
Canım daralmaaa...
Benim günlerim şafağı az kalanlara bakmakla geçti :))
Hayal ettim bir gün ben de o rakamları yazar mıyım diye yazıyorum işte..
Dua et, sabret inan bana geçiyor..
Ama zor günlerdesin şimdi anlıyorum, 200-den inince daha teselli edici oluyor rakamlar..
Az daha sabır, 199 görünce çoğunu atlatmış gibi rahat olacaksın inşaAllah..
Bir de canım 242-i doğru mu yazmışım ? Ben öyle hatırladığım kadarını yazdm o yüzden..
Yaa canimm yaacanini sikmaa Rabbim sabrinii verir cok uzuldumm senin adina
Kötü olmuş ya
Ama üzülme, kendisi iyiyse gerisi boş canım, sen bir şekilde sabredersin yeter ki o iyi olsun..
Çok teşekkür ederim canımmmm
Ben de senin gibiydim, böyle az rakamlar bir kaç gün gibi görünüyordu gözüme ama buraya gelince öyle olmuyormuş :))
39 dağ gibi duruyor göz önünde :))
Daha hızlı geçsin, çabuk bitsin istiyorsun ama gitmiyor :))
Sabır diye diye bekliyorum işte..
Allah hepimize kavuştuğumuz günü yaşatsın..
Belki daha çok var, yani belki o zaman bu kadar sık gelemeyiz buraya ama mutla yazmaya, haber vermeye devam edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?