Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 gün ceza yedi telefon yakalattı :/ 10 gün dile kolay ama öyle olmuyormuş :S

Kötü olmuş ya
Ama üzülme, kendisi iyiyse gerisi boş canım, sen bir şekilde sabredersin yeter ki o iyi olsun..

Çok teşekkür ederim canımmmm
Ben de senin gibiydim, böyle az rakamlar bir kaç gün gibi görünüyordu gözüme ama buraya gelince öyle olmuyormuş :))
39 dağ gibi duruyor göz önünde :))
Daha hızlı geçsin, çabuk bitsin istiyorsun ama gitmiyor :))
Sabır diye diye bekliyorum işte..
Allah hepimize kavuştuğumuz günü yaşatsın..
Belki daha çok var, yani belki o zaman bu kadar sık gelemeyiz buraya ama mutla yazmaya, haber vermeye devam edelim..

Ya aslında bizde pek gidip gelmek yok diye bilmiyorum açıkcası :)
Ama şimdi nasılsan öyle ol bence, yani gittikten sonra değişti, bizi saymıyor falan demesinler canım :)
KV ve KP ile aram çok iyi yani çok şükür çok seviyorum. Haftanın 4 günü illaki gideriz ama onsuz oraya gitmek çok koyar bana, oğullarının emaneti diye onlar daha çok görmek isterler. Yalnız benim ailem fazla gidip gelme sonradan suyu çıkmasın diyolar iki arada bi derede kaldım

Çok gidiyormuşsun canım..
Biraz sonrasını da düşün, yani şimdiden bu kadar gidersen sonra da aynısını beklerler..
Evli olunca bu kadar çok gidemezsiniz bence.. Siz gitmedikce onlar bekler tabi alışmışlar..
Şimdi bunu idare etmek senin elinde, en fazla haftada 2 kere gidebilirsin bence.. Ailen de doğru söylüyor ayrıca..

Yavaş yavaş bu sayıyı düşüreyim ben o zaman

Yavaş yavaş bu sayıyı düşüreyim ben o zaman

Yani yine de sen bilirsin, sen tanıyorsun ailesini ama senin ailenin dediği de doğru bana göre..
Nasıl alışırlarsa onu beklerler hep..
Sonra gidemediyiniz, işinizin olduğunu zamanlarda gelmediler deyip kırılabilirler..
Herşeyi göz önüne getirirsek az gitmen daha doğru..
Ama bunu da öyle yapma ki, nişanlısı gitti artık gelmiyor desinler.. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra yani..

Canimm bugun dualarimiz hep seninle.
Bencee hic bise cikmayip askere gitsin cunku saglik cok onemlii Insallah hic bise cikmaz. Rabbim sana bagislasin sevdiginii. Ama hayirlisi neysee o olsun. Sen nasil mutlu olucaksan Rabbim sana o mutlulugu yasatsiz insallaah. Kotu dusunme iyi dusun iyi olsunn canim benimm

Canim bende mesela haftada 1 gidiyodum onceleri ama simdi 2 haftada 1 falan gidiyorum oyle olunca surekli gitmemi istiyolar oda bazen mumkun olmuyo tabii amaa. Daha evleneden cok icli dislida olmak istemiyorum acikcasi gerektigi yere kadar istee Ama yinede sen bilirsinn tabii

Minikk Fatimecigiminn o guzell ellerindeen Safaklarimiz karanlikken Rengarenk olduuu. Canimm benimm Rabbimm bi an once kavustursun seniiii bayildimm cok guzel olmusss.
Ellerinee saglik guzelligimmm artikk şafaklarimizz renkliii karanlik degilll

Canım benimmm beğenmenize çoookkkk sevindimmmm
Amaç motivasyonumuz artsın, içimiz daralmasınn, akıl etsem daha önceden yapardımm

Siz olmasanız napardım bennnn
Şimdi en azından arkadaşlarımla buluşuyorum, 1 hafta sonra sanırım full evde olucam, o zaman başınızın etini yicem tam 1 ay

Seve seve yiyebilirsin
Ne yaşadığımızı bizden başkası bilemez. Her koşulda yanındayım kuzu sen merak etme

EVET CANIM DOĞRU YAZMIŞSIN ATARSA 241 :)

Ozamanda 2016 yarenlerin gelinleri diye açarız :) İnşallah herşey gönlümüzce olur canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…