Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay biz hep bekleriz böyle ama senin az kaldı zaten bitiyor buralar süssüz kalır sonra

aaa aşk olsun demedim mi siz bitirene kadar buradayım diyeee, duymamış olayımmm
Ben bir tek evlilik erken olursa pek gelemem diye düşünüyordum ama aldığım son bilgilere göre yakınlarda öyle birşey görünmüyor, ağustos, eylül gibi ancakk
Ne yalan söyleyeyim bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim, çünkü ne kadar çok sevdiğim biri olsa da evliliğe pek sıcak bakmıyordum açıkcası, yani ne kadar geç olursa o kadar iyi düşüncesindeydim..
Bu askerlik beni bile değiştirdi, yani en kısa sürede evleniriz diyordum ama mümkün görünmüyor

Bir söz var " hayat sen planlar yaparken başına gelendir" diye. Gerçekten öyle hiç belli olmuyor yakın tarih diyorsun uzağa alınmak zorunda kalıyor. Uzak tarih diyorsun diyorsun bir bakıyorsun erkene alınmış. Hayırlısı olsun fatimem gönlünce olsun her şey zaten şafağımız bitse de burdan her türlü haberleşmeye devam

Çok doğru canım, ne olur olsun ama hayırlısı olsun en güzel zamanda..
Zaten bizim dediğimiz değil de Allah ne derse o olur.. Çok şükür..
Ama heves edince böyle yarım kalmış gibi oluyor ama yine de hiç belli olmaz..
Belki de bu ailesinin fikridir, yani kendisine kalsa biz çoktan evlenmiştik ama ev, iş olmayınca mecbur herşeyin bitmesini bekledik..
Kaçmam bir yere, inşaAllah hep buralardayım :) Ne olsa zaten ilk işim buraya yazmak oluyor, malum insanı yanında anlayan olmayınca konuşmaya arkadaş arıyor :)

Çok iyi anlıyorum bizde de durum aynı iş yok güç yok. Askerlik engeldi ilk o kalkıyor çok şükür
Heveslenmek güzel de bir de istediğin gibi olmayınca insanı çok etkiliyor gerçekten ama biz ne şafaklar atlatmış insanlarız ağustos, Eylül dediğin nedir ki o da hemen gelir yanımızda sevdiklerimiz olduktan sonra
Bende vallaha öyle alıştım ki buraya hemen hemen her saat başı burdayım zaten

Hep diyorum sabırsızım diye sonra geçmişe bakıyorum nelere sabretmişim ya ben diyorum..
Önce abim var dedi, sonra üni bitmeli, sonra askerlik.. bunlar göze görünenler tabi, araya kaynayan engelleri saymıyorum Böyle söyleyince az gibi, ama sabretmeye gelince nasıl zor hele de askerlik yaşayan bilir valla..
Şimdi de gelecek sabret ev hallolsun, sabret iş bulayım diyecek ve s. ve s...
Evlenmeye can atmıyorum ama bizim için nişanlı kalmak da zor..
Bir birimizin yüzünü bile doğru düzgün göremiyoruz..
O yüzden evlenmek tam anlamıyla rahatlık bizim için..
Çok sıkıldım bu durumdan, o yüzden ne kadar erken olursa o kadar iyi diyorum..
Çoğu kişi evlilik zor diyor ama bana aksine kolay görünüyor, tabi herkesin hayatı farklı..
Kimisi bekarken rahat kimise de evlenince..
Şu anki durumumuza bakınca bize evlilik şeker tadında görünüyor (ilk günden birbirini yiyecekler)

Haha yaa
Gerçekten bende senin gibi düşünüyorum. Çevre insanın aklını çok karıştırıyor kimisi ne evliliği hayatını yaşa der kimiside evlilik gibisi yok der sanırım evliliği mutlu olanlar ve mutsu olanlar diye ikiye ayrılıyor. Öyle bir durum ki karşındaki insanı ne kadar iyi tanırsan tanı aynı evi paylaşmak bambaşka bir şey yaşamadan bilemeyiz.
Askerlik gerçekten en zoru...
Benzer şeyler bizde de var o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Bende çok sabırlıyımdır. 10 yıldır bekliyorum bakalım ben ne kadar daha bekleyeceğim

Kızlar günaydıınn
Bugün benim için çok çok önemli birgün.
Fazla detaya giremicem çıkmam gerek, kısaca anlatıyım.
Erkek arkadaşımın doğuştan kalbinde delik vardı. Öğrendik ki öyle bi rahatsızlığı olan askere gitmeme ihtimalı oluyormuş. Yani hastalığın derecesine bağlıymış.
Hastaneye gidip son kontrollerini yaptırın ona göre hareket edin dediler.
Birazdan hastaneye gidicez.
Sizden isteğim bize dua edin olur mu?
Ben neyi dilesem bilemedim.
Askere gitmesin desem, sonuçlar kötü çıkıcak içim içimi yicek.
Sonuçlar temiz çıksın, gitsin askere desem yine içim içimi yicek.
Bizim için hayırlısı neyse o olsun
Dualarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederiim.

☆.¸¸.☼ Şafağımız 39 oldu ☼.¸¸.☆ Son 6 Hafta Çok şükür..

39 u görünce sanki bi kaç gün müş gibi geldi canım Rabbim kavuştursun çok az kalmış bunuda atlattın Rabbim kavuştuğunuz günüde göstersin bize :) Hayali bile güzel geldiklerinde inan ben hayal ederken nutkum tutuluyor :) bizim daha çok ama ilk sen yaşayacaksın sanırım aramızda :) İnşallah düğün hazırlıklarındada yanında oluruz çok mutlu olman dileğimle:)

Günaydın canım..
Dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun..
Ama yine de kendi fikrimi söyleyeyim..
Hastalığı ileri derece olmasından, iyi olup askere gitmesi daha iyi..
Sonuçta sağlık gerçekten herşeyin başı..
Allah yardımcınız olsun..

Aynen öyle canım..
Kim nasıl yaşıyorsa evlilik ona göre öyle, yani başka türlüsünü bilmiyor..
Bu kadar sabrın sonu kötü olamaz diye düşünüyorum açıkcası
Allah herşeyin hayılısını yaşatsın, tabi evliliğin de..
Sevgi, saygı olduktan sonra herşeyle başedilir..

242 nasıl sırıtmış ordan ohhh daralıyorum

Canım daralmaaa...
Benim günlerim şafağı az kalanlara bakmakla geçti :))
Hayal ettim bir gün ben de o rakamları yazar mıyım diye yazıyorum işte..
Dua et, sabret inan bana geçiyor..
Ama zor günlerdesin şimdi anlıyorum, 200-den inince daha teselli edici oluyor rakamlar..
Az daha sabır, 199 görünce çoğunu atlatmış gibi rahat olacaksın inşaAllah..
Bir de canım 242-i doğru mu yazmışım ? Ben öyle hatırladığım kadarını yazdm o yüzden..

Aynen canım benim gerçekten öyle herşeyin hayırlısı olsun herkes için

Allah şifa versin kuzum herşeyim hayırlısı olsun sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…