Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benn yanilmam hislerimdeee
Ay benimdee ya spora yazilcam ama dur bakayiimm evde kendi kendime bir hareketler gorsen benii gulmekten bayilirsiiinn
tamam öyle olsun yanılma minnoş bir kız olunca söyleyeceğim sana hahah kız ben yerimden kalkmıyorum yaa yarın bir deneyim istek geldi şu an

Minnooss askerlerinn yarenlerii spordaaaa

Hahhahha hatta tontiş yarenler minnoş olma yolunda ilerliyor

azıcık diyet biraz hareket fıstık gibi olursun nolmuş sankii :))

Sağlıklı olduktan sonra çok takmıyorum çok çabuk alıp kilo verebilen bir yapım var bir oluyor 3kilo veriyorum bir oluyor 5 alıyorum sabit kaldığı hiç olmadı bir ara 10kiloya yakın verdim ama yapım öyle yersem alıyorum yani su bile yarıyor

takmıyorsan hiç sorun yok demektir, sen mutlu ol ben almaya çok müsaitim vermek işkence

en güzel minnoş sensin bi kere

Canım benim hepimiz minnoşuz

Vallaha kizlar biz tontiss askerler minnos benimm askerimm minnoss artik zayiflamaktan tam minnos oldu beennnn bugun goruntulu konusurken yanaklarim kameraya sigmadi gerisini siz dusunun
Yaaa gayet iyi kilon senin hatta alabilirsin bile azcık sen sağlıklı olduktan sonra o yanaklar ne ki
Yalnız cidden benim askerimde en son 10kilo vermişti ne olacak bilmiyorum gelince hemen tıka basa doyurcaz kızlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…