- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Benn yanilmam hislerimdeeeçooookk yanılıyorsunbasen benim de derdim sabah akşam yürümem lazım ama nerdeee
tamam öyle olsun yanılma minnoş bir kız olunca söyleyeceğim sanaBenn yanilmam hislerimdeee
Ay benimdee ya spora yazilcam ama dur bakayiimmevde kendi kendime bir hareketler gorsen benii gulmekten bayilirsiiinn
Hahha ay gerçekten daha duygusallaştı benimkidebak yapıyormuş işte olduğu kadar idare et sen :)
şimdiden gördüğüm şeyler de var benim bir alıngan olduu anlatamam görmez olaydım yaa
Söyleyemem vallaha fenasöyle hadi söyle hazırım
Yok yok o zaman yaşayamazdım zatiiDahaaa zayifimm demeeee
Senn zatenn minnoss bir kizdiinnntamam öyle olsun yanılma minnoş bir kız olunca söyleyeceğim sanahahah kız ben yerimden kalkmıyorum yaa yarın bir deneyim istek geldi şu an
Ayy kaderdasiimm beniimmHahha ay gerçekten daha duygusallaştı benimkide
Söyleyemem vallaha fenaHuzurkokulu nun resimdeki halinden 2katından biraz azım öyle diyim
azıcık diyet biraz hareket fıstık gibi olursun nolmuş sankii :))Hahha ay gerçekten daha duygusallaştı benimkide
Söyleyemem vallaha fenaHuzurkokulu nun resimdeki halinden 2katından biraz azım öyle diyim
Ben yasayamiyodum sadece nefes aliyodummYok yok o zaman yaşayamazdım zatii
başlıyorum hemen :)Senn zatenn minnoss bir kizdiinnn
Dene denee komik vee guzell oluyooo
Minnooss askerlerinn yarenlerii spordaaaabaşlıyorum hemen :)
hahahahhh kızzz Allah iyiliğini versinMinnooss askerlerinn yarenlerii spordaaaa
Minnooss askerlerinn yarenlerii spordaaaa
azıcık diyet biraz hareket fıstık gibi olursun nolmuş sankii :))
Yaaa yeriimmmhahahahhh kızzz Allah iyiliğini versinkahkaha attım gece gece annem gelecek şimdi ne oluyor diye
Hayiirr tabikide en minnosumuzz sensiinnnGerçi tek tontiş benim siz minnoşsunuz
takmıyorsan hiç sorun yok demektir, sen mutlu olHahhahha hatta tontiş yarenler minnoş olma yolunda ilerliyor
Sağlıklı olduktan sonra çok takmıyorum çok çabuk alıp kilo verebilen bir yapım var bir oluyor 3kilo veriyorum bir oluyor 5 alıyorum sabit kaldığı hiç olmadı bir ara 10kiloya yakın verdim ama yapım öyle yersem alıyorum yani su bile yarıyor
en güzel minnoş sensin bi kereGerçi tek tontiş benim siz minnoşsunuz
en güzel minnoş sensin bi kere
Yaaa gayet iyi kilon senin hatta alabilirsin bile azcık sen sağlıklı olduktan sonra o yanaklar ne kiVallaha kizlar biz tontiss askerler minnos benimm askerimm minnoss artik zayiflamaktan tam minnos oldu beennnn bugun goruntulu konusurken yanaklarim kameraya sigmadi gerisini siz dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?