Aslinda asla romantik degildir aslaaa kendi agzimla cicek istiyorum bazenAskere gidince romantik oldu adamm anlayamadimm keske onceden gonderseydim beklemeseydim
Seninkide sonradan olurr sonradaa merak etmee minikiimmCanım yaa :))
Demek ki askerde romantiklik tam aksi oluyor..
Benimki romantik gitti odun olarak dönecek sanırım
Canım yaa :))
Demek ki askerde romantiklik tam aksi oluyor..
Benimki romantik gitti odun olarak dönecek sanırım
Olsuunn ben veririimm hic sorun degill siz mutlu olucaksanizz hepsinii gonderirim sizeee
Seninkide sonradan olurr sonradaa merak etmee minikiimm
ahahahhaha ay beni öldürdün gülmekten allahta seni güldürsün
yaa yerim seni ama sağol kuzum benim
Evett aynen oylee katiliyorumm sana ozlemek akillarini baslarina getiriyooGelsin normale dönsün bu nedirrrr
Ama izne geldiğinde çok iyiydi hatta süperdi, ayrı kalmak, özlemek değiştiriyor onları, ama iyi yapıyor bence
Yuzunden gulucuklerr eksik olmasiinn minigiimmm severiimm seniiahahahhaha ay beni öldürdün gülmekten allahta seni güldürsün
yaa yerim seni ama sağol kuzum benim
yeni geldim ben neler konuşmuşsunuz çok güldüm yaaDigerr kizlaarr nerelerdesinizz katilin bizee oylee safak gecmezz kosunn kossuunn
hahaah minnoş çok tehlikeli ama :)) bende dedim bir kere yanlışlıkla bir daha dersen kapatırım telefonu dedi yaaEvett aynen oylee katiliyorumm sana ozlemek akillarini baslarina getiriyoobitirince daha iyi olucaakk daha ilgili minnoss bir erkekk
Aayy benim ki biraz macodur Tipik Adanalii bende diyorumm tam minnos bi erkeksin diyee yaaa ne sinirleniyoo aklima geldi minnos diyinceee
Hosgeldiinn Fatime bugün içinde ki bütün sinirii kustuuu bugun rahat uyku çekerrryeni geldim ben neler konuşmuşsunuz çok güldüm yaa
Hahahah yaaa bananeee ben derriimmmhahaah minnoş çok tehlikeli ama :)) bende dedim bir kere yanlışlıkla bir daha dersen kapatırım telefonu dedi yaa
hahah gördüm gördüm elinden çekecek gelince enişte bey belli :)Hosgeldiinn Fatime bugün içinde ki bütün sinirii kustuuu bugun rahat uyku çekerrr
Aminn canımmm hepimizi inşaAllah
Ama haksız değilim yaa
Enişte beyleriin kaçısıı yokk elimizden bizimmhahah gördüm gördüm elinden çekecek gelince enişte bey belli :)
Maçolarrr hepmii odunn olurrr hep miiiHaklısın valla sanırım gerçekten değiştiriyor bu askerlik benim askerim de maçodur kızlar hepimizin ki aynıama askerlikten sonra biraz duygusallaştı ama romantiklik hala "sıfır"
hahah bende derim ilk bir nabız yokladımHahahah yaaa bananeee ben derriimmmmaçolar kız bunlarr maçoo
Yuzunden gulucuklerr eksik olmasiinn minigiimmm severiimm senii
romantikti benimki hep hakkını yemeyim şimdi de öyle :)Haklısın valla sanırım gerçekten değiştiriyor bu askerlik benim askerim de maçodur kızlar hepimizin ki aynıama askerlikten sonra biraz duygusallaştı ama romantiklik hala "sıfır"
hahah bende derim ilk bir nabız yokladımbir de çok sevdiğim yavru kuş var deliriyooo
Maçolarrr hepmii odunn olurrr hep miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?