- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
annem gelmeden ben gideyim kızlar iyi geceler öpüyorum sizi
Evet guzelimm iyidee simdi ben heppp zayiff birden kilo alincaa degik oluyo oylee bide suratim aliyo kiloyu nedenseee anlamadiimmCanım benim hepimiz minnoşuz
Yaaa gayet iyi kilon senin hatta alabilirsin bile azcık sen sağlıklı olduktan sonra o yanaklar ne ki
Yalnız cidden benim askerimde en son 10kilo vermişti ne olacak bilmiyorum gelince hemen tıka basa doyurcaz kızlr
Iyi gecelerr caniimm hepp gell boyleee yalniz kalmaaa oralardaaaa optumm seniiannem gelmeden ben gideyim kızlar iyi geceler öpüyorum sizi
Evet guzelimm iyidee simdi ben heppp zayiff birden kilo alincaa degik oluyo oylee bide suratim aliyo kiloyu nedenseee anlamadiimm
Ayy tek benim askerim degil demekki anlasildiiben izine geldiginde zorda olsa doyurdum amaaa gitti yine ayni olduu ama geldigindee elimden kurtulamaz yanii
Evet zorlada olsa oyle olmak zorundaaAskerin gelince kendi düzeninize göre sen onu yedirirsin aldırırsın o seninkileride yer böyle bir beslenme düzeni kurarsınız
Bende öyle yapıcam valla gelsin kısa dönem olduğu için hiç izin kullanmadan gelicek hemen bitsin diye o yüzden ben aylardır görmedim ama bir ara çarşıdayken resmini atma şansı olmuştu resimden bile anlaşılıyor zaten. Ouy yani yedircez durmadan yapacak bir şey yok
Evet zorlada olsa oyle olmak zorundaaburdanda yetisiyorum ona kim askeriyeye borek gonderir onu bile gonderdim yeterki yesin diyee ay sana az kaldii azzzz geldigindeee iyi bi yedirrr benimde sevdigim izine 5 ay sonra gelmisti kisa donem olsaydi bitmisti nne guzeeell
Yaaa canimm elimden geldigincee iste biseler yapiyorummNe düşünceli bir sevgilisin vallaha herkes yapmıyor maşallahbenim ki de askere gittiğinden beri çok etkileniyor seni görürsem kötü olurum bir daha gidemem oraya seni bırakıp diye. O yüzden ne ben gidebildim oda izin kullanmadı. Az kaldı seninde bak yıl dönümünüzde burda en güzel hediye geçen eski yazışmalara baktım bu başlıktaki herkes nerelerden gelmiş ve bitmiş bizimde öyle olacak inşallah
Yaaa canimm elimden geldigincee iste biseler yapiyorummbencede en iyisini yaptiniz zaten kisa donem benim sevdicek gelip gittikten sonra zor oldu inan hala alisamadim gittigine tekrar gelirim yine diyo amaa gelme dedim bende bitirince gelsin onada zor bizedee evett az kaldii cok sukurr yaaa
Bende dusunuyorum eskilerii aah ahhh
Kizlar sevdicegimin orda yine operasyonn var dualarinizi esirgemeyinn
Allah razi olsun caniimm amiinn sendee tezz zamanda kavuss insallaahh guzelim benimmCanım benim allah senin askerini ve tüm askerleri korusun tez zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah dualarım seninle
Amin güzel kalplim benim....Allah razi olsun caniimm amiinn sendee tezz zamanda kavuss insallaahh guzelim benimm
Sag saglim atalatalimm hepimizz cunku beynim artik beynim uyusmaya basladiiAmin güzel kalplim benim....
Hayırlısıyla şu zorlu son düzlüğüde atlatsak hepimiz...
Sag saglim atalatalimm hepimizz cunku beynim artik beynim uyusmaya basladii
Her an bise olucakmiss korkusuu cok kotu
Tek benim degil sizinde oyle eminimm Rabiimm sag salimm kavustursun artik
Oylee guzelimm su zor gunlerimizi hepimizz atlatalimm insallaah atlatalimmO kadar iyi anlıyorum ki hepimiz zor şeyler yaşıyoruz ama senin daha zor ne desen haklısın... tek çaremiz dua edip, sabretmek allah sabır versin bize...
Oylee guzelimm su zor gunlerimizi hepimizz atlatalimm insallaah atlatalimmdua ilee yer gok dua gercektenn
Allah senin sevdiğini ve bütün askerlerimizi korusun, yar ve yardımcısı olsun onlarınKizlar sevdicegimin orda yine operasyonn var dualarinizi esirgemeyinn
Elimden geldigince tutmaya calisiyorumm guzelimm boylee olunca ancaa bu kadar ferah tutabiliyorum fazlasi olmuyoAllah senin sevdiğini ve bütün askerlerimizi korusun, yar ve yardımcısı olsun onlarınsende kalbini ferah tut canım
Elimden geldigince tutmaya calisiyorumm guzelimm boylee olunca ancaa bu kadar ferah tutabiliyorum fazlasi olmuyo
Oy seninkide cok iyi sayilmaz minigimmbak benimki de bingöl de o yüzden anlıyorum seni, gün içinde kafandan bir sürü şey geçiyor ''acaba'' diye Allah'ın izniyle hiç biri olmayacak sağ salim kavuşacaksın sevdiğine canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?