Bugünkü liste de dünkünün aynı oldu ama başım ağrıyor, migreni yeni yolcu ettim tekrar dönmesin diye pek vakit geçiremiyorum bilgisayar başında..
Biraz toparlanayım daha güzellerini bulup yaparım inşaAllah
Şafağımız hep rengarenk olsun
Oyy kuzum benimm iyiyimm cok sukur. askerimde iyii bi sikinti yokmuss cok sukurr
Minigiimm askerimden haber alana kadar telefonu elleyemedimAynen nerdesin minik? Nasılsın?
Minigiimm askerimden haber alana kadar telefonu elleyemedimiyiyim cok sukurr askerimde iyii sabah bana fotograf gondermiss minnosum bi sorun yok cok sukur
Amiinn kuzumm hepsini korusun insallaahh.Oh çok şükür kuzum
Allah hepsini korusun kollasın inşallah
inşallah canımAl benden de o kadar
Ne günler geçti bunlarda geçecek inşallah
Amiinn kuzumm hepsini korusun insallaahh.
Desteklerin icinn cok tesekkur ederim Allah razi olsunn minik kusumm iyiki varsiinnn
Oylee gercekten arkadaslarima soyluyorum konusuyoruzz yok takma etme arama sorma yaa oyle olmuyo iste kii nasil arama sorma yapmaa ee orda o nolcaakk.Ne demek canım benim bir yarenin yaşadığını yine bir yaren anlar...
Her zaman desteğim tıpki sizin bana olduğunuz gibi... hepiniz iyi ki varsınız
Oylee gercekten arkadaslarima soyluyorum konusuyoruzz yok takma etme arama sorma yaa oyle olmuyo iste kii nasil arama sorma yapmaa ee orda o nolcaakk.
Sizin desteginizlee buralaraa kadar geldim bin sukur yoksa bu kadar iyi olamazdim cidden minikk kuslariimm beniimmmmm
Aynı sorunlar eşittir bennÇok şükürrrr
Benim içinde öyle aman sayılı gün çabuk geçer aman az kalmış diyorlar onlar öyle dedikçe ben sinirleniyorum
Bir de bize sorsunlar nasıl geçiyor zaman...
Ah kuzum ah ondan biz bizim halimizden en iyi anlarız
Kizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi
Aynı sorunlar eşittir bennbide özlüyomusun arayabiliyomyu sorularıda varr zaten ben nerde oldugunu söyleyincee ayyy diyo herkes bi acıyan gözlerr
Öyle vallaha kuzum anca biz anlarız yaşamayan konuşur işte
Allah kavuştursun canım benimmKizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi
Hoş geldin aramıza
Ankara'nın hangi ilçesinde benim askerimde ankarada?
İlk zamanlar en zoru ama zamanla zorda olsa alışılıyor hiç bir zaman iyi olmuyorsun ama özlemle yaşamaya öğrenmeye çalışıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?