Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugünkü liste de dünkünün aynı oldu ama başım ağrıyor, migreni yeni yolcu ettim tekrar dönmesin diye pek vakit geçiremiyorum bilgisayar başında..
Biraz toparlanayım daha güzellerini bulup yaparım inşaAllah
Şafağımız hep rengarenk olsun

Ouy senin düşünmen yeter

Amiinn kuzumm hepsini korusun insallaahh.
Desteklerin icinn cok tesekkur ederim Allah razi olsunn minik kusumm iyiki varsiinnn

Ne demek canım benim bir yarenin yaşadığını yine bir yaren anlar...
Her zaman desteğim tıpki sizin bana olduğunuz gibi... hepiniz iyi ki varsınız

Ne demek canım benim bir yarenin yaşadığını yine bir yaren anlar...
Her zaman desteğim tıpki sizin bana olduğunuz gibi... hepiniz iyi ki varsınız
Oylee gercekten arkadaslarima soyluyorum konusuyoruzz yok takma etme arama sorma yaa oyle olmuyo iste kii nasil arama sorma yapmaa ee orda o nolcaakk.
Sizin desteginizlee buralaraa kadar geldim bin sukur yoksa bu kadar iyi olamazdim cidden minikk kuslariimm beniimmmmm

Çok şükürrrr
Benim içinde öyle aman sayılı gün çabuk geçer aman az kalmış diyorlar onlar öyle dedikçe ben sinirleniyorum
Bir de bize sorsunlar nasıl geçiyor zaman...
Ah kuzum ah ondan biz bizim halimizden en iyi anlarız

Aynı sorunlar eşittir benn bide özlüyomusun arayabiliyomyu sorularıda varr zaten ben nerde oldugunu söyleyincee ayyy diyo herkes bi acıyan gözlerr
Öyle vallaha kuzum anca biz anlarız yaşamayan konuşur işte

Kizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi

Hoş geldin aramıza
Ankara'nın hangi ilçesinde benim askerimde ankarada?
İlk zamanlar en zoru ama zamanla zorda olsa alışılıyor hiç bir zaman iyi olmuyorsun ama özlemle yaşamaya öğrenmeye çalışıyorsun...

Aynı sorunlar eşittir benn bide özlüyomusun arayabiliyomyu sorularıda varr zaten ben nerde oldugunu söyleyincee ayyy diyo herkes bi acıyan gözlerr
Öyle vallaha kuzum anca biz anlarız yaşamayan konuşur işte

Sorma vallahi
Neyseki az kaldı hepsi zamanla bitecek

Kizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi
Allah kavuştursun canım benimm her yerin zorlugu var elbette ama şimdi o bilmediği baska bi ortamda alısması biraz zaman alır
Öyle sesi kötü gelmesi arada olur bazen yanında birileri oluyo rahat olamiyolarr
Her zorlugun kolaylıgıda var elbett ama sabır canımm

Hosbulduk teşekkür ederim polatli da konusamadik dogru duzgun ilk bir yere gitmisler orasi degilmis okul gibi bir yer vardı dedi sonra dogru yeri bulup teslim olmuş. Amasyada yaptı acemiyi orda cok rahattik ama konustugumuzda telefonun sıkıntı oldugunu soyledi arayamazsam merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…