- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Hah şimdi olduu
Eskiye göre daha az kıskancım şimdi
Bir keresinde sevgili bile değiliz daha, az çok tanıdığım kızlar var oturmuş odada sohbet ediyorlar, ben de ortalığı toparlıyorum diye odaya girip çıkıyorum, içeri bir girdim adını duydum, ondan bahsediyorlardı beni görünce sustular.. Artık kardeşi benim yakın arkadaşım diye mi yoksa başka br sebepten dolayı mı sustular bilmiyorum..
Ben bir delirdimmm, şimdi onlara birşey dersem sana ne diyebilirler ki buna verecek bir cevabım da yok
Baktım içerde kalırsam hepsini boğabilirim o yüzden attım kendimi bahçeye..
Bahçede önüme ne geçtiyse tekmeledim sinirden.. O değil de ayağıma hiç acımadımm
Oooooooo
Bunun azalmış halini bile düşünemiyorum ben Kovser'immm
Oyyy bende göreceğim inşallah 10 yazdığım günleriiii dua ediyorummmm başka birşey gelmiyor elimdenİnşaAllah canım
Geçiyor canımm geçiyorr...
Ben gittiği günün sabahı 360 yazdım ilk kez buraya...
Nasıl zordu anlatamam... Ağlamaktan içim çıkıyordu neredeyse..
Şimdi inşaAllah kısmet olursa yarın son 10 yazacağım
Dua ve sabırla geçiyor, bitiyor canım hiç merak etme..
Hahah ucuz altattı vallahi
Yok yok azaldıı
Gerçi geçen sefer askerlikteki temizlikçi mi, aşçı mı daha ne olduğunu bilmediğim kadını kıskanacaktım ama geçti son andaO da damarıma bastı gıcık napimm, ismiyle yazıyor bir de canına susamış valla benimki
Cidden üniversiteye gittiği zamanlar azaldı, sakinleştim biraz..
İlk başlarda sinirlerim zıplıyordu resmen ama sonra alıştım..
Gerçekten biraz da güven meselesi bu iş..
Hem biraz büyüdüm sanırım, haliyle hem ona hem etrafıma bakış açım değişti..
Kıskançlık da erkekten asılı bence.. Erkek adam gibi adam olduktan sonra kadının kıskançlığı sadece sevdiğini koruma amaçlı olur..
daisy rain sennn noluyooo bakiiimmm hiii ben gormeemmm duymammm bilememm zanetmee he gel bakimm buraya seen
Bakk benimm minnosum ne kadar guzel seyler soylemiiss bakkkDahlia_
Kendinee gelmen icin 5saniyen vardii yokksaaaaaaaaHahah ucuz altattı vallahi
Bak en son süper söyledin aynen öyle kuzum güven meselesi biraz ilişki oturunca zamanla oda azalıyor...
Huzurum yapma etme eyleme ben hemen kendime geldim
Kendinee gelmen icin 5saniyen vardii yokksaaaaaaaa
Onaaa goreee heeee baaakk
Gel simdi sarilaliimmm
Eeeennn guzell kallpli minnossss bu kizzz eennnnHemen geldim hemen sen merak etme
Sarılalımmmmmmmmm
Eeeennn guzell kallpli minnossss bu kizzz eennnn
akşam bütün muhabbeti kaçırmışımçok güldürdünüz beni kızlar siz çok yaşayın neşem yerine geldi vallahi
Yaaaa canim benimm gozun aydinn az kaldi bitiyo kiiŞafak 28 Giresun
dönüş biletleri alınacak bugün, geliyoooorr yariiiimm, geliyoorr gönlümün efendisiii
Yaaaaa canimin icii beniimmmmmSenin minnoşluğunun yanında benim ki ne ki
oyy kuzum benim hepimizin yüzü gülsünSen merak etme canım benim biz yine yaparız muhabbet yeterki gülsün yüzün
sağol kuzucum çok şükürYaaaa canim benimm gozun aydinn az kaldi bitiyo kii
oyy kuzum benim hepimizin yüzü gülsün
Boncugum benim insallaahh tez zamanda sizin arkanizdan adim adim ben geliyorum dogan gunesesağol kuzucum çok şükürdarısı başına minnak kuşum
Şafak 28 Giresun
dönüş biletleri alınacak bugün, geliyoooorr yariiiimm, geliyoorr gönlümün efendisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?