- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
İnşaAllah canım benimmm, Rabbim hepimize o günü yaşatsınnn
Ben bugün senin sözünü yazacaktım güya ama unuttum
Şafağımız döneceğin şehir oldu bile...
Yaaa severiimm senii istediğini yapabilirsiiinnn cünküü ne yollardan gectiğinii vok iyi biliyorumm kuzucumm baak hepsii geciyomuss demekki seni gorunce daha cok güçleniyorum ki beenn
Olsun hala geç değil hala yazabilirsin kuzucum
Aminnnnn
Kafam gerçekten allak bullak şu an..
Şu 10 gün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok..
Bugün 10 gördüm bayılmadım, yarın 9 görünce de bayılmam umarım
Çok özledim ya hiçbir yere sığmıyorum, uzun zamandır sesini de duymuyorum, nasıl dayandım ya ben diyorum şimdi kendime..
Allah sabır veriyor gerçekten, yoksa benim gibi güçsüzün işi değildi böyle habersiz, konuşmadan beklemek.. Çok şükür herşey için...
Ya ben ne dediğimi, ne istediğimi biliyor muyum
İstediğim tek şey uyuyup gözümü 1 ocakta açmak
Yaaa seni severrriim bak ben sanaaa ne dedım sen 67 sırnak sayarken dedımm 01 Adanadaa beni anacaksıınnn yinee sabırr kuşuumm dediimm vee baaakk son 10 yaaa canımın icii cok haklısın senin daha bi zordu artıkk bol bol ara geldıgınde mesaj attt yaaa cookk heycanlııııKafam gerçekten allak bullak şu an..
Şu 10 gün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok..
Bugün 10 gördüm bayılmadım, yarın 9 görünce de bayılmam umarım
Çok özledim ya hiçbir yere sığmıyorum, uzun zamandır sesini de duymuyorum, nasıl dayandım ya ben diyorum şimdi kendime..
Allah sabır veriyor gerçekten, yoksa benim gibi güçsüzün işi değildi böyle habersiz, konuşmadan beklemek.. Çok şükür herşey için...
Ya ben ne dediğimi, ne istediğimi biliyor muyum
İstediğim tek şey uyuyup gözümü 1 ocakta açmak
Ay ay kuzum bayılma ama bak son 9'un en sevdiğimiz son rakam sonra doğan güneş geliyor
Yaaa seni severrriim bak ben sanaaa ne dedım sen 67 sırnak sayarken dedımm 01 Adanadaa beni anacaksıınnn yinee sabırr kuşuumm dediimm vee baaakk son 10 yaaa canımın icii cok haklısın senin daha bi zordu artıkk bol bol ara geldıgınde mesaj attt yaaa cookk heycanlıııı
Canımsınız ki siz benimmmmm
Aylardır beraberiz, hep destek oldunuz, hep moralimi yükselttinizz
Sizi de 10 yazarken görsem birrrDaha ne isterim ya
Son 9 yarın, düşüncesi bile bayılmaya sebep
67-den nasıl geldik Allah biliyor ama çok iyi hatırlıyorum o günü, hiç de unutmam artık
Canım kuzum benim
Sen bir doğan güneşi gör sıra bize de gelecek inşallah
Ah ah bir ikili rakamlar, plakalar, dokuzlar, tek rakamlar derken bitiyor . Hiç biri unutulmaz bir gelsinler hepsi güzel bir anı olacak bize
Sendee bizim moralimizi düzelttin hep destek olduunnn. Insallah bizde yazacagız canıımCanımsınız ki siz benimmmmm
Aylardır beraberiz, hep destek oldunuz, hep moralimi yükselttinizz
Sizi de 10 yazarken görsem birrrDaha ne isterim ya
Son 9 yarın, düşüncesi bile bayılmaya sebep
67-den nasıl geldik Allah biliyor ama çok iyi hatırlıyorum o günü, hiç de unutmam artık
Sendee bizim moralimizi düzelttin hep destek olduunnn. Insallah bizde yazacagız canıımyezdaasya nasıll diyo zamanı durduramazlarr diyee gercekteen oylee durdurmazz kımse arkadan gelıyoruz bizdee
Yaaa cokk sukurrr geldınn bitiyoo kuzucuummm
durduramazlaarSendee bizim moralimizi düzelttin hep destek olduunnn. Insallah bizde yazacagız canıımyezdaasya nasıll diyo zamanı durduramazlarr diyee gercekteen oylee durdurmazz kımse arkadan gelıyoruz bizdee
Yaaa cokk sukurrr geldınn bitiyoo kuzucuummm
durduramazlaaratıyor şafaklar bir bir
su gibi gelip geçecek günler listedeki bütün kızlarım kavuşacak sevdiğine
Kuzuumm beniimm insallaah insallaaahh oyle olucak ben inanıyoruummmdurduramazlaaratıyor şafaklar bir bir
su gibi gelip geçecek günler listedeki bütün kızlarım kavuşacak sevdiğine
Şafak sayan güzeller
Allah kavuştursun,zaman su gibi akıp geçsin sizler için inşallah..
Son şafak yazmalarım buraya, gözlerim doldu ciddi ciddi
Gunaydin canimmGunaydin guzeller
Cok sukur bitiyor canım benim ne guzel heyecan allahiimm
Darısı bizlerin başınaHeyecandan çok şoktayım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?