Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa severiimm senii istediğini yapabilirsiiinnn cünküü ne yollardan gectiğinii vok iyi biliyorumm kuzucumm baak hepsii geciyomuss demekki seni gorunce daha cok güçleniyorum ki beenn

Kafam gerçekten allak bullak şu an..
Şu 10 gün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok..
Bugün 10 gördüm bayılmadım, yarın 9 görünce de bayılmam umarım
Çok özledim ya hiçbir yere sığmıyorum, uzun zamandır sesini de duymuyorum, nasıl dayandım ya ben diyorum şimdi kendime..
Allah sabır veriyor gerçekten, yoksa benim gibi güçsüzün işi değildi böyle habersiz, konuşmadan beklemek.. Çok şükür herşey için...

Olsun hala geç değil hala yazabilirsin kuzucum
Aminnnnn

Ya ben ne dediğimi, ne istediğimi biliyor muyum
İstediğim tek şey uyuyup gözümü 1 ocakta açmak

Ay ay kuzum bayılma ama bak son 9'un en sevdiğimiz son rakam sonra doğan güneş geliyor

Yaaa seni severrriim bak ben sanaaa ne dedım sen 67 sırnak sayarken dedımm 01 Adanadaa beni anacaksıınnn yinee sabırr kuşuumm dediimm vee baaakk son 10 yaaa canımın icii cok haklısın senin daha bi zordu artıkk bol bol ara geldıgınde mesaj attt yaaa cookk heycanlıııı

Ay ay kuzum bayılma ama bak son 9'un en sevdiğimiz son rakam sonra doğan güneş geliyor

Canımsınız ki siz benimmmmm
Aylardır beraberiz, hep destek oldunuz, hep moralimi yükselttinizz
Sizi de 10 yazarken görsem birrr Daha ne isterim ya

Son 9 yarın, düşüncesi bile bayılmaya sebep
67-den nasıl geldik Allah biliyor ama çok iyi hatırlıyorum o günü, hiç de unutmam artık

Canım kuzum benim
Sen bir doğan güneşi gör sıra bize de gelecek inşallah
Ah ah bir ikili rakamlar, plakalar, dokuzlar, tek rakamlar derken bitiyor . Hiç biri unutulmaz bir gelsinler hepsi güzel bir anı olacak bize

Canım kuzum benim
Sen bir doğan güneşi gör sıra bize de gelecek inşallah
Ah ah bir ikili rakamlar, plakalar, dokuzlar, tek rakamlar derken bitiyor . Hiç biri unutulmaz bir gelsinler hepsi güzel bir anı olacak bize

İnşaAllah canımm inşaAllah
Hiç inanmıyordum biteceğine ama bitiyor çok şükürrr
Sıra sizde, hepinizin doğan güneşini görürüm inşaAllah

Sendee bizim moralimizi düzelttin hep destek olduunnn. Insallah bizde yazacagız canıım yezdaasya nasıll diyo zamanı durduramazlarr diyee gercekteen oylee durdurmazz kımse arkadan gelıyoruz bizdee
Yaaa cokk sukurrr geldınn bitiyoo kuzucuummm

Çok doğru söylüyor, geçmiyor diye diye kaç ay geçirdik..
Şimdi sıra sonlara doğru gitmekde..
Allah sabrımızı daha da artırsın inşaAllah..

durduramazlaar atıyor şafaklar bir bir

su gibi gelip geçecek günler listedeki bütün kızlarım kavuşacak sevdiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…