Hadi gel beraber yuvarlanalım
Aman dikkat yuvarlana yuvarlana sokağa çıkmayalım donarız bakk
Bir 9'daha geçti minnoşum...Şafağımız 109 ❤
Şafak kar tanesi kadar çoktu ama sonunda doğacaktı güneş. ❤
Oyle boyle derken gectimm vallahii canisiiBir 9'daha geçti minnoşum...
Bitecek bu hırçın şafaklar
Sıradaki hedef o bak 99 nasıl gelip geçecek minnoşum demişti dersinOyle boyle derken gectimm vallahii canisii
Darisii 99 a gecmeyee
Bitcekk Allahin iziniyle panik yoookkkk
Ayy insallaah minik kusumm insallaah yaa 100ler cok agir gecti gercekteennSıradaki hedef o bak 99 nasıl gelip geçecek minnoşum demişti dersin
Ah bilirim kuzum bilmem mi ama bak yeni yıl çok güzel gelicek hepimize bir hafta sonra koca bir yılı arkamızda bırakmış olacağızAyy insallaah minik kusumm insallaah yaa 100ler cok agir gecti gercekteenn
Insallah caniminn icii bu yill hepimize cok iyi gelir. Bi daha ayrilik yasamayizz insallaahAh bilirim kuzum bilmem mi ama bak yeni yıl çok güzel gelicek hepimize bir hafta sonra koca bir yılı arkamızda bırakmış olacağız
Amin kuzum inşallahInsallah caniminn icii bu yill hepimize cok iyi gelir. Bi daha ayrilik yasamayizz insallaah
Cevabını bilen bana da söylesin 299 nasıl bitecekay ben ne zaman şehirleri sayıcam yaaa kızlar
Biter canim biter bende oralardaydim 9 gun sonraa 99 olucaamm bitiyoo Allahin iziniyleeCevabını bilen bana da söylesin 299 nasıl bitecek
Biter canim biter bende oralardaydim 9 gun sonraa 99 olucaamm bitiyoo Allahin iziniylee[/QUOTE
Oyyy ne güzellll rabbim hepimizi askerlerimizle sağ Salim tez vakitte kavuştursun inanıyorum çabuk geçecek hangisi daha hızlı geçiyor 100ler ? 200 ler?
Hahah
kovserim benim güne güzel başlıyorum sayende
Canımııınnnn içisiinn sen beniimm benimde aynı şekilde ne zaman sıkılsam kocaman sarıp sarmaladınız. Her zaman destek oldunuz. Sizinle beraber bitirdik şafaklarıı boncuğum beniimm. Tek bu zaman değil her zaman yanındayıımm herşey tek bi mesajına bakaar tabi minnoşlarımın da öyleK Kopkar1510
Ben 1 yılı anlatacak olsam en zoru 300ler..
200leri görmeye başlayınca biraz hızlı geçecek gibi oldu ama sonrası benim için kötüydü, 100leri görene kadar çok yoruldum..
Ama 100ler çabuk geçti diye hatırlıyorum.. Hele 99-dan sonra su gibi geçti diyebilirim, bilmiyorum belki de burada kızlar çok destek olduğu için kendimi kötü hissetmedim, o yüzden iyi olduğum sürece zaman da canımı sıkmadı..
Sana tavsiyem buraya çok gel..
Ben ne kadar burda kızlarla konuştuysam o kadar iyi oldum..
Genelde canım sıkkın olunca içime kapanıyorum ama son bir kaç ayda buraya gelmeye zorladım resmen kendimi..
Sadece şafak yazmaya geliyordum ama kızlara alışınca hergün sık sık gelmeye başladım..
Sağolsunlar ne zaman düşersem hep kaldırıp, yüzümü güldürdüler..
Baksan sadece 4 aydır hayatımdalarHuzurkokulu daisy rain ve yezdaasya ..
Ama her birine ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem az..
En zor, en kötü günlerimde onların desteği ile ayakta kaldım..
K Kopkar1510
Ben 1 yılı anlatacak olsam en zoru 300ler..
200leri görmeye başlayınca biraz hızlı geçecek gibi oldu ama sonrası benim için kötüydü, 100leri görene kadar çok yoruldum..
Ama 100ler çabuk geçti diye hatırlıyorum.. Hele 99-dan sonra su gibi geçti diyebilirim, bilmiyorum belki de burada kızlar çok destek olduğu için kendimi kötü hissetmedim, o yüzden iyi olduğum sürece zaman da canımı sıkmadı..
Sana tavsiyem buraya çok gel..
Ben ne kadar burda kızlarla konuştuysam o kadar iyi oldum..
Genelde canım sıkkın olunca içime kapanıyorum ama son bir kaç ayda buraya gelmeye zorladım resmen kendimi..
Sadece şafak yazmaya geliyordum ama kızlara alışınca hergün sık sık gelmeye başladım..
Sağolsunlar ne zaman düşersem hep kaldırıp, yüzümü güldürdüler..
Baksan sadece 4 aydır hayatımdalarHuzurkokulu daisy rain ve yezdaasya ..
Ama her birine ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem az..
En zor, en kötü günlerimde onların desteği ile ayakta kaldım..
Canımııınnnn içisiinn sen beniimm benimde aynı şekilde ne zaman sıkılsam kocaman sarıp sarmaladınız. Her zaman destek oldunuz. Sizinle beraber bitirdik şafaklarıı boncuğum beniimm. Tek bu zaman değil her zaman yanındayıımm herşey tek bi mesajına bakaar tabi minnoşlarımın da öyledaisy rain yezdaasya bitanemlerimsizzzzz. KK nün bana verdiği en güzel hediyeleriii
Bu şafaklar bitceeeekkkk yılmak yokk sonuna kadar yola devaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?