Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K Kopkar1510
Ben 1 yılı anlatacak olsam en zoru 300ler..
200leri görmeye başlayınca biraz hızlı geçecek gibi oldu ama sonrası benim için kötüydü, 100leri görene kadar çok yoruldum..
Ama 100ler çabuk geçti diye hatırlıyorum.. Hele 99-dan sonra su gibi geçti diyebilirim, bilmiyorum belki de burada kızlar çok destek olduğu için kendimi kötü hissetmedim, o yüzden iyi olduğum sürece zaman da canımı sıkmadı..

Sana tavsiyem buraya çok gel..
Ben ne kadar burda kızlarla konuştuysam o kadar iyi oldum..
Genelde canım sıkkın olunca içime kapanıyorum ama son bir kaç ayda buraya gelmeye zorladım resmen kendimi..
Sadece şafak yazmaya geliyordum ama kızlara alışınca hergün sık sık gelmeye başladım..
Sağolsunlar ne zaman düşersem hep kaldırıp, yüzümü güldürdüler..
Baksan sadece 4 aydır hayatımdalar Huzurkokulu daisy rain ve yezdaasya ..
Ama her birine ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem az..
En zor, en kötü günlerimde onların desteği ile ayakta kaldım..

Amin canım hepimizi kavuşttursun sağ salim.
Vallahi canım bana 200ler cok cabuk geçtii 300lerde cabuk geçti amaa 100ler yavas geçtii ya ama yinede çok şükür iyi geçiyo canımm sıkıntı yapma hiç bi bakmışşın 99 olmuşş burdaki pıtırcıklarım 200 saydıgımı bilirlerr K Kopkar1510

Canımııınnnn içisiinn sen beniimm benimde aynı şekilde ne zaman sıkılsam kocaman sarıp sarmaladınız. Her zaman destek oldunuz. Sizinle beraber bitirdik şafaklarıı boncuğum beniimm. Tek bu zaman değil her zaman yanındayıımm herşey tek bi mesajına bakaar tabi minnoşlarımın da öyle daisy rain yezdaasya bitanemlerimsizzzzz. KK nün bana verdiği en güzel hediyeleriii

Bu şafaklar bitceeeekkkk yılmak yokk sonuna kadar yola devaaammm

daisy rain siz benim "canım kızlarımsınız" asla unutamam desteğinizi, kimse derdimi bilmezken siz yüzümü görmediğiniz, adımı dahi bilmediğiniz halde benim yanımda oldunuz Allahın izniyle hep dualarımda olacaksınız

burda etiketleyemediğim kızlarım için de tavsiyem Kevserin dediği gibi sık sık gelin mutluluğunuzu derdinizi paylaşın iyi gelecek birlikte sayınca günler daha çabuk geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…