Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minikk kusumm benim sendeee askerindee her zamaan dualarimdaaa. Her zaman yanindayizz canimin ici senin kalbinn herseyii tamamliyo kuzucumm benimm.
Rabbimm tez zamanda kavustursun insallah bizleriii
Kesinlikleee sana kevserime katiliyorummm burayi birakmayin gercektenn zaman nasil geciyo anlamiyosunuzz bileee bizdee her zaman buralardayiizzz

Yanında anlayacak biri olmayınca geçmiyo, etrafımdaki arkadaşlarım anlamıyo. Aman 1 sene işte geçiyo diyolar dışarıdan bakana çok kolay kızlar. Şükür biz aynı şehirdeyiz. 15 dakika ötende olup görememek de zor tabiiki ama biliyosn aynı gökyüzüne bakıyosun... Allah sizlere 2 kat sabır versin... Bana gurbet askerden sonra başlıyo asıl :) Asıl büyük şafak o zaman inşallah

Sen sanşlısın canım keşke 15 dakika ötemde olsada bende görmesem.. Onun nefes alabilecegi bi yerde olsaydı keşke görmesemde olurdu. O zaman askerlik sana iyi gelir inşallah. Ondan sonraa yine kavuşturur Rabbim sizi.
Sanaa şafaak ne güzel

Canım minnoşum benimmm

Gerçekten çok şanslısın canım bu konuda..
5-6 saatlik mesafemiz var bizim, düşününce bile içim sıkılıyor..
Askerlikten sonra ne yapacaksınız ki, gurbet o zaman başlayacak dedin ?

benim sözlümde yakın istanbul tuzlada ama ordan nereye gideceek kim bilir yakın olup görememek çok daha kötü

umarım bize de kolay geçer dediğiniz gibi buraya daha sık gelmem gerekiyor buraya gelince de çok kötü oluyorum aslında birçoğunuzun bitmiş sayılır çok az kalan var benim şafağı görünce iyice içim kararıyor ne iyi gelir bilmiyorum güçlü olmaya olumlu bakmaya çalışıyorum sözlüme geçeecek bitecek desem de içimden binbir türlü düşünce geçiyor çok zormuş ve evet yaşamayan anlamıyor

Amin kuzucum benim

Dahlia_ Huzurkokulu yezdaasya

Ah benim minnoşlarım ah
Beni öyle duygulandırdınız ki gözlerim doldu...
Bu şafak topiğine ve tabiki KK'ya geldiğim ve buraya yazdığım ilk günü dün gibi hatırlıyorum çok çekinmiştim aslında ama sıcaklığınızı öyle hissetmiştim ki hiç düşünmedim üye oldum iyi ki de öyle olmuş. Şafağımız sayesinde sizin gibi güzel insanlar tanıdım...

Siz olmasınız ben depresif somurtkan üzgün bir yaren olarak çok daha çok geçirirdim şafakları hepsi sizin desteğiniz sayesinde...
Dahlia_ Kovserim sayesinde şafaklarımız renkleniyor her gün onun o tatlı dili esprileri günümü güzelleştirir her zaman
yezdaasya zaten ikiz yarenim aynı gün kavuşacağız sevdiceklerimize aynı gün güneş bizim için doğacak
Ve Huzurkokulu minişimin enerjisine hep hayranım herşeye rağmen gülmeyi asla bırakmaz kendi üzgün olur bizimle ilgilenir öyle minnoştur

Yeni gelen kızlar sizi çok iyi anlıyoruz normal tanıyan insanlar en yakınım bile hep aman sayılı gün hemen biter gözüyle baktılar yaşamayan bilmiyor bilemezde ne zaman ihtiyacınız olursa buraya gelin biz burdayız ve benim şafağım bitse de hep burdayım ne zaman isterseniz yazın konuşalım içe atarak bitmiyor bu şafaklar, konuşarak dertleşerek yan yana bitireceğiz

Aldıracaksın mendili elime o olacakk
Bitanesin ya sennn, ne olur olsun, belki buraya gelemesek bile yardımlarınızı, arkadaşlıklarınızı hiç unutmamm unutamamm

İlk geldiğim zamanlar ben de öyleydim, bazı kızlar son 20, 10 sayarken 350 falan yazmak nasıl ağır geliyordu çok iyi bilirim.. Hatta içten içe kötü anlamda olmasa da kıskanmışlığım bile olmuştur yani, keşke ben de onun yazdığı sayıyı yazsaydım falan gibisinden..
Çok şükür Allahıma sabırla bitiriyoruz, sulu gözlerle başkalarının yazdığı rakamlara bakıyordum, şimdi o rakamları ben yazıyorum..
Ama tek dostun sabır.. Başka ne yapsan boş, sen sabretmeyi bilmezsen günler değil saniyeler geçmez..
Bazen yorulursun, çoğu zaman özlersin, bazen nefesin çıkmayacak kadar kötü olursun ama hepsi geçer gider..
İnan bana geçti, geçecek...

Yaaaaaaa seeen meleek kalpliimmmm senin o tatlı dilin ben düşsem bile hemen kaldırıyo benii kuzum beniimm modum düşer arada enerjide gidiyoo amaaaa bitirmeek yokkk enişteee geliceeek dahaaa çok işimizzz varr çookkkk. Ben sizinler iyi oluyorumm sizinlee enerji dolu oluyorum boncuguummm çok seviyorumm seni melek yüzlüm beniiimmm.
Rabbim izin verdikçe bundan sonra beraberiizzz

Aldıracaksın mendili elime o olacakk
Bitanesin ya sennn, ne olur olsun, belki buraya gelemesek bile yardımlarınızı, arkadaşlıklarınızı hiç unutmamm unutamamm

Bende asla unutmam hakkınızı ödeyemem hiç gerçek hayatta dostumun yapmayacağı şeyleri yaptınız gözyaşıma ortak olduğunuz gülümseme sebebi verdiniz bana asla hiçe sayamam
Minnoşlarım bende çok seviyorum sizi inşallah hep yanyana oluruz bedenen olmasada kalben öyle olacağına inanıyorum daha paylaşacak güzel tatlı telaşlarımız var

Yok bu kız bu gece söz verdi beni ağlatacakk
Yazdıkların aynen katılıyorum, siz de benim için öylesiniz, yaptıklarınızı, desteğinizi asla unutamam...

Dur daha birbirimizi evlendircez, şafak bitti diye kaşmak yokkk

Aynen öyle daha nelerimize şahit olacağız şu şafaklar bir bitsin
Minnoş kovserim ağlamayasın son bir haftan gülsün yüzün bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…