- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Minikk kusumm benim sendeee askerindee her zamaan dualarimdaaa. Her zaman yanindayizz canimin ici senin kalbinn herseyii tamamliyo kuzucumm benimm.daisy rain siz benim "canım kızlarımsınız" asla unutamam desteğinizi, kimse derdimi bilmezken siz yüzümü görmediğiniz, adımı dahi bilmediğiniz halde benim yanımda oldunuz Allahın izniyle hep dualarımda olacaksınız
burda etiketleyemediğim kızlarım için de tavsiyem Kevserin dediği gibi sık sık gelin mutluluğunuzu derdinizi paylaşın iyi gelecek birlikte sayınca günler daha çabuk geçecek
Sen sanşlısın canım keşke 15 dakika ötemde olsada bende görmesem.. Onun nefes alabilecegi bi yerde olsaydı keşke görmesemde olurdu. O zaman askerlik sana iyi gelir inşallah. Ondan sonraa yine kavuşturur Rabbim sizi.Yanında anlayacak biri olmayınca geçmiyo, etrafımdaki arkadaşlarım anlamıyo. Aman 1 sene işte geçiyo diyolar dışarıdan bakana çok kolay kızlar. Şükür biz aynı şehirdeyiz. 15 dakika ötende olup görememek de zor tabiiki ama biliyosn aynı gökyüzüne bakıyosun... Allah sizlere 2 kat sabır versin... Bana gurbet askerden sonra başlıyo asıl :) Asıl büyük şafak o zaman inşallah
Canım minnoşum benimmmCanımııınnnn içisiinn sen beniimm benimde aynı şekilde ne zaman sıkılsam kocaman sarıp sarmaladınız. Her zaman destek oldunuz. Sizinle beraber bitirdik şafaklarıı boncuğum beniimm. Tek bu zaman değil her zaman yanındayıımm herşey tek bi mesajına bakaar tabi minnoşlarımın da öyledaisy rain yezdaasya bitanemlerimsizzzzz. KK nün bana verdiği en güzel hediyeleriii
Bu şafaklar bitceeeekkkk yılmak yokk sonuna kadar yola devaaammm
Yanında anlayacak biri olmayınca geçmiyo, etrafımdaki arkadaşlarım anlamıyo. Aman 1 sene işte geçiyo diyolar dışarıdan bakana çok kolay kızlar. Şükür biz aynı şehirdeyiz. 15 dakika ötende olup görememek de zor tabiiki ama biliyosn aynı gökyüzüne bakıyosun... Allah sizlere 2 kat sabır versin... Bana gurbet askerden sonra başlıyo asıl :) Asıl büyük şafak o zaman inşallah
Güzell kalpliiii minikk kuşumm beniiimmmmmmCanım minnoşum benimmm
benim sözlümde yakın istanbul tuzlada ama ordan nereye gideceek kim bilir yakın olup görememek çok daha kötüYanında anlayacak biri olmayınca geçmiyo, etrafımdaki arkadaşlarım anlamıyo. Aman 1 sene işte geçiyo diyolar dışarıdan bakana çok kolay kızlar. Şükür biz aynı şehirdeyiz. 15 dakika ötende olup görememek de zor tabiiki ama biliyosn aynı gökyüzüne bakıyosun... Allah sizlere 2 kat sabır versin... Bana gurbet askerden sonra başlıyo asıl :) Asıl büyük şafak o zaman inşallah
umarım bize de kolay geçer dediğiniz gibi buraya daha sık gelmem gerekiyor buraya gelince de çok kötü oluyorum aslında birçoğunuzun bitmiş sayılır çok az kalan var benim şafağı görünce iyice içim kararıyor ne iyi gelir bilmiyorum güçlü olmaya olumlu bakmaya çalışıyorum sözlüme geçeecek bitecek desem de içimden binbir türlü düşünce geçiyor çok zormuş ve evet yaşamayan anlamıyorK Kopkar1510
Ben 1 yılı anlatacak olsam en zoru 300ler..
200leri görmeye başlayınca biraz hızlı geçecek gibi oldu ama sonrası benim için kötüydü, 100leri görene kadar çok yoruldum..
Ama 100ler çabuk geçti diye hatırlıyorum.. Hele 99-dan sonra su gibi geçti diyebilirim, bilmiyorum belki de burada kızlar çok destek olduğu için kendimi kötü hissetmedim, o yüzden iyi olduğum sürece zaman da canımı sıkmadı..
Sana tavsiyem buraya çok gel..
Ben ne kadar burda kızlarla konuştuysam o kadar iyi oldum..
Genelde canım sıkkın olunca içime kapanıyorum ama son bir kaç ayda buraya gelmeye zorladım resmen kendimi..
Sadece şafak yazmaya geliyordum ama kızlara alışınca hergün sık sık gelmeye başladım..
Sağolsunlar ne zaman düşersem hep kaldırıp, yüzümü güldürdüler..
Baksan sadece 4 aydır hayatımdalarHuzurkokulu daisy rain ve yezdaasya ..
Ama her birine ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem az..
En zor, en kötü günlerimde onların desteği ile ayakta kaldım..
Amin kuzucum benimMinikk kusumm benim sendeee askerindee her zamaan dualarimdaaa. Her zaman yanindayizz canimin ici senin kalbinn herseyii tamamliyo kuzucumm benimm.
Rabbimm tez zamanda kavustursun insallah bizleriii
Kesinlikleee sana kevserime katiliyorummm burayi birakmayin gercektenn zaman nasil geciyo anlamiyosunuzz bileee bizdee her zaman buralardayiizzz
Dahlia_ Huzurkokulu yezdaasya
Ah benim minnoşlarım ah
Beni öyle duygulandırdınız ki gözlerim doldu...
Bu şafak topiğine ve tabiki KK'ya geldiğim ve buraya yazdığım ilk günü dün gibi hatırlıyorum çok çekinmiştim aslında ama sıcaklığınızı öyle hissetmiştim ki hiç düşünmedim üye oldum iyi ki de öyle olmuş. Şafağımız sayesinde sizin gibi güzel insanlar tanıdım...
Siz olmasınız ben depresif somurtkan üzgün bir yaren olarak çok daha çok geçirirdim şafakları hepsi sizin desteğiniz sayesinde...
Dahlia_ Kovserim sayesinde şafaklarımız renkleniyor her gün onun o tatlı dili esprileri günümü güzelleştirir her zaman
yezdaasya zaten ikiz yarenim aynı gün kavuşacağız sevdiceklerimize aynı gün güneş bizim için doğacak
VeHuzurkokulu minişimin enerjisine hep hayranım herşeye rağmen gülmeyi asla bırakmaz kendi üzgün olur bizimle ilgilenir öyle minnoştur
Yeni gelen kızlar sizi çok iyi anlıyoruz normal tanıyan insanlar en yakınım bile hep aman sayılı gün hemen biter gözüyle baktılar yaşamayan bilmiyor bilemezde ne zaman ihtiyacınız olursa buraya gelin biz burdayız ve benim şafağım bitse de hep burdayım ne zaman isterseniz yazın konuşalım içe atarak bitmiyor bu şafaklar, konuşarak dertleşerek yan yana bitireceğiz
umarım bize de kolay geçer dediğiniz gibi buraya daha sık gelmem gerekiyor buraya gelince de çok kötü oluyorum aslında birçoğunuzun bitmiş sayılır çok az kalan var benim şafağı görünce iyice içim kararıyor ne iyi gelir bilmiyorum güçlü olmaya olumlu bakmaya çalışıyorum sözlüme geçeecek bitecek desem de içimden binbir türlü düşünce geçiyor çok zormuş ve evet yaşamayan anlamıyor
Yaaaaaaa seeen meleek kalpliimmmm senin o tatlı dilin ben düşsem bile hemen kaldırıyo benii kuzum beniimm modum düşer arada enerjide gidiyoo amaaaa bitirmeek yokkk enişteee geliceeek dahaaa çok işimizzz varr çookkkk. Ben sizinler iyi oluyorumm sizinlee enerji dolu oluyorum boncuguummm çok seviyorumm seni melek yüzlüm beniiimmm.Dahlia_ Huzurkokulu yezdaasya
Ah benim minnoşlarım ah
Beni öyle duygulandırdınız ki gözlerim doldu...
Bu şafak topiğine ve tabiki KK'ya geldiğim ve buraya yazdığım ilk günü dün gibi hatırlıyorum çok çekinmiştim aslında ama sıcaklığınızı öyle hissetmiştim ki hiç düşünmedim üye oldum iyi ki de öyle olmuş. Şafağımız sayesinde sizin gibi güzel insanlar tanıdım...
Siz olmasınız ben depresif somurtkan üzgün bir yaren olarak çok daha çok geçirirdim şafakları hepsi sizin desteğiniz sayesinde...
Dahlia_ Kovserim sayesinde şafaklarımız renkleniyor her gün onun o tatlı dili esprileri günümü güzelleştirir her zaman
yezdaasya zaten ikiz yarenim aynı gün kavuşacağız sevdiceklerimize aynı gün güneş bizim için doğacak
VeHuzurkokulu minişimin enerjisine hep hayranım herşeye rağmen gülmeyi asla bırakmaz kendi üzgün olur bizimle ilgilenir öyle minnoştur
Yeni gelen kızlar sizi çok iyi anlıyoruz normal tanıyan insanlar en yakınım bile hep aman sayılı gün hemen biter gözüyle baktılar yaşamayan bilmiyor bilemezde ne zaman ihtiyacınız olursa buraya gelin biz burdayız ve benim şafağım bitse de hep burdayım ne zaman isterseniz yazın konuşalım içe atarak bitmiyor bu şafaklar, konuşarak dertleşerek yan yana bitireceğiz
Aldıracaksın mendili elime o olacakk
Bitanesin ya sennn, ne olur olsun, belki buraya gelemesek bile yardımlarınızı, arkadaşlıklarınızı hiç unutmamm unutamamm
Yaaaaaaa seeen meleek kalpliimmmm senin o tatlı dilin ben düşsem bile hemen kaldırıyo benii kuzum beniimm modum düşer arada enerjide gidiyoo amaaaa bitirmeek yokkk enişteee geliceeek dahaaa çok işimizzz varr çookkkk. Ben sizinler iyi oluyorumm sizinlee enerji dolu oluyorum boncuguummm çok seviyorumm seni melek yüzlüm beniiimmm.
Rabbim izin verdikçe bundan sonra beraberiizzz
Bende asla unutmam hakkınızı ödeyemem hiç gerçek hayatta dostumun yapmayacağı şeyleri yaptınız gözyaşıma ortak olduğunuz gülümseme sebebi verdiniz bana asla hiçe sayamam
Minnoşlarım bende çok seviyorum sizi inşallah hep yanyana oluruz bedenen olmasada kalben öyle olacağına inanıyorum daha paylaşacak güzel tatlı telaşlarımız var
Yok bu kız bu gece söz verdi beni ağlatacakk
Yazdıkların aynen katılıyorum, siz de benim için öylesiniz, yaptıklarınızı, desteğinizi asla unutamam...
Dur daha birbirimizi evlendircez, şafak bitti diye kaşmak yokkk
Aynen öyle daha nelerimize şahit olacağız şu şafaklar bir bitsin
Minnoş kovserim ağlamayasın son bir haftan gülsün yüzün bakayım
1 Gün gelecek 1 Gün kalacak !
daisy rain - 25
shuuuu - 45
Asker esi amine - 123
nazlihilton - 119
@alwayswish - 271
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?