1 Gün gelecek 1 Gün kalacak !
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 105
yezdaasya - 22
daisy rain - 22
shuuuu - 42
Asker esi amine - 120
K KRALTAC - 208
nazlihilton - 116
@alwayswish - 268
P papazerik - 221
K Kopkar1510 - 296
@cokpembix - 79
Dahlia_ - 5
Kalpler gönlümüzü ferahlatsın şafaklarımızı hızlandırsın inşallah
Emegine sağlık kuzummm
Şafak 22 Edirne
son 3 haftaya, son 1 gün sevdiğim, bitiyor canımın içi
sorma çok heycanlıyım sadece 3 hafta yaaÇok az kaldıııı
sorma çok heycanlıyım sadece 3 hafta yaahaftaları saymaya karar verdiğimde 14'le başlamıştım
asıl senin çok az kaldııı halay falan çekmiyor musun evde
öyle kuzum günleri say say hala çok var, hafta öyle değil 3 haftacıkCanım benim yaa, öyle düşününce daha çok motive oluyoruz değil mi ? Nerden başlamıştık şim nerdeyizz
Yok daha halay kısmına gelmedim
Yani dışardan bakınca gelmedim, içimdekiler çoktan çekmeye başladılar
Buu digerr minnosss yarenlerr nerdeleeerrr kızarımmm heee hepinizzz toplanın bakıyıım
Aksamaaa kovserim içinn partı veriyorumm burdaaa
Kimseee yalnızzz takılmasııınnn hepinizzz geliin bakimiyim dimii minnoslarrımmdaisy rain Dahlia_ yezdaasya toplassınlaarr
shuuuu minikinn bebişii varr amaa aksamaa bekliyoruzz seniii
Asker esi amine
K KRALTAC
nazlihilton
@alwayswish
P papazerik
K Kopkar1510
@cokpembix
Hepinizii bekliyorumm birinizzz eksik olursanıızz oklavaamm cıkar vallahiiii
Sen hep burdasinn zaten fındıkımm benimm digerleride gelsiinn iyice kaynassin diyee toren yapiyoruzzzBen burdayım minik kuşum
Oklava merasimi mi var
Canimcimm sizi buraya cagiriyorum ki zaman geciriinn birazcikta olsunn kafaniz dagilirr diyee amaaaa ugramiyosunuzzzBen iyi değilim hala alışamadım ve depresyona girdim galiba canım hiç bişey yapmak istemiyor
Sen hep burdasinn zaten fındıkımm benimm digerleride gelsiinn iyice kaynassin diyee toren yapiyoruzzz
Oklava merasimii cuma gunuu minik kuss bugun kutlamaaaa partiiii
Ben iyi değilim hala alışamadım ve depresyona girdim galiba canım hiç bişey yapmak istemiyor
Hehehehe bizeee her yerrr Ankaraaa diyosuunn yaniiiHahhaha tamam minişim ikiside uyar bana
Buu digerr minnosss yarenlerr nerdeleeerrr kızarımmm heee hepinizzz toplanın bakıyıım
Aksamaaa kovserim içinn partı veriyorumm burdaaa
Kimseee yalnızzz takılmasııınnn hepinizzz geliin bakimiyim dimii minnoslarrımmdaisy rain Dahlia_ yezdaasya toplassınlaarr
shuuuu minikinn bebişii varr amaa aksamaa bekliyoruzz seniii
Asker esi amine
K KRALTAC
nazlihilton
@alwayswish
P papazerik
K Kopkar1510
@cokpembix
Hepinizii bekliyorumm birinizzz eksik olursanıızz oklavaamm cıkar vallahiiii
Zaten sanki askerde olan benim eşim beni teselli ediyor hala kötüyüm hiç bişey yapmak istemeyince sadece uyuyorumCanım benim sen iyi ol ki askerin de iyi olsun enerjiye morale çok ihtiyaçları var herzamankinden çok ! Salma kendini sakın gel buraya konuşalım dertleşelim bak bu zamana kadar nasıl geçti yine geçecek ve bitecek kolay değil haklısın ama zor olması sevgimizi güçlendiriyor böyle düşün...
Zamanın çoğunda uyuyorum yada çalışıyorum bildiginiz ot gibiyimCanimcimm sizi buraya cagiriyorum ki zaman geciriinn birazcikta olsunn kafaniz dagilirr diyee amaaaa ugramiyosunuzzz
Umutt kaybetmeek yokk zamaan geciyo gecmek zorunda! Yolun sonunda hepimiz kavusacagizz sarilacagizz!
Ben iyi değilim hala alışamadım ve depresyona girdim galiba canım hiç bişey yapmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?