Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma çok heycanlıyım sadece 3 hafta yaa haftaları saymaya karar verdiğimde 14'le başlamıştım

asıl senin çok az kaldııı halay falan çekmiyor musun evde

Canım benim yaa, öyle düşününce daha çok motive oluyoruz değil mi ? Nerden başlamıştık şim nerdeyizz

Yok daha halay kısmına gelmedim
Yani dışardan bakınca gelmedim, içimdekiler çoktan çekmeye başladılar

öyle kuzum günleri say say hala çok var, hafta öyle değil 3 haftacık
hahah 3 güne bu vaziyettesin dışardan

Buu digerr minnosss yarenlerr nerdeleeerrr kızarımmm heee hepinizzz toplanın bakıyıım

Aksamaaa kovserim içinn partı veriyorumm burdaaa
Kimseee yalnızzz takılmasııınnn hepinizzz geliin bakimiyim dimii minnoslarrımm daisy rain Dahlia_ yezdaasya toplassınlaarr

shuuuu minikinn bebişii varr amaa aksamaa bekliyoruzz seniii
Asker esi amine
K KRALTAC
nazlihilton
@alwayswish
P papazerik
K Kopkar1510
@cokpembix
Hepinizii bekliyorumm birinizzz eksik olursanıızz oklavaamm cıkar vallahiiii

Ben burdayım minik kuşum
Oklava merasimi mi var

Ben iyi değilim hala alışamadım ve depresyona girdim galiba canım hiç bişey yapmak istemiyor
Canimcimm sizi buraya cagiriyorum ki zaman geciriinn birazcikta olsunn kafaniz dagilirr diyee amaaaa ugramiyosunuzzz

Umutt kaybetmeek yokk zamaan geciyo gecmek zorunda! Yolun sonunda hepimiz kavusacagizz sarilacagizz!

Ben iyi değilim hala alışamadım ve depresyona girdim galiba canım hiç bişey yapmak istemiyor

Canım benim sen iyi ol ki askerin de iyi olsun enerjiye morale çok ihtiyaçları var herzamankinden çok ! Salma kendini sakın gel buraya konuşalım dertleşelim bak bu zamana kadar nasıl geçti yine geçecek ve bitecek kolay değil haklısın ama zor olması sevgimizi güçlendiriyor böyle düşün...

Kuzum benim yaaaa
Düşünceni seveyimmm bitanemmmm
Nasıl da tatlısın öyleee

Zaten sanki askerde olan benim eşim beni teselli ediyor hala kötüyüm hiç bişey yapmak istemeyince sadece uyuyorum

Canimcimm sizi buraya cagiriyorum ki zaman geciriinn birazcikta olsunn kafaniz dagilirr diyee amaaaa ugramiyosunuzzz

Umutt kaybetmeek yokk zamaan geciyo gecmek zorunda! Yolun sonunda hepimiz kavusacagizz sarilacagizz!
Zamanın çoğunda uyuyorum yada çalışıyorum bildiginiz ot gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…