Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten sanki askerde olan benim eşim beni teselli ediyor hala kötüyüm hiç bişey yapmak istemeyince sadece uyuyorum

Bazen bende öyle oluyorum ama inan o zamanlar daha çekilmez oluyor zaten tatsız, sevimsiz bir durum bir de kendini böyle üzdükçe daha da dibe çöküyorsun bak ne günler geçti nerdeyse yarısı bitmiş bile iyi düşün lütfen kuzum...

Zamanın çoğunda uyuyorum yada çalışıyorum bildiginiz ot gibiyim

Anlıyorum, bir süre aynı ben de öyleydim..
Benimki gitmeden önce dedi 1 seneyi uyuyarak geçir zaman geçsin diye
Dediği gibi de oldu ama bir zaman sonra alışıyorsun, artık uyumak anlamsız geliyor, yoruluyorsun..
Ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar iyi senin için..

parti en sevdiğim buralardayım ben kuzum herkes gelsin başlayalım

Ben iyi değilim hala alışamadım ve depresyona girdim galiba canım hiç bişey yapmak istemiyor

benim hep söylediğim sözdür zamanı durduramazlar. geçiyor canım benim dün de attı şafağınız bugün de.. sadece bizim istediğimiz hız da geçmiyor. biz diyoruz ki; gözlerimizi kapatalım açalım 6 ay, 1 yıl neyse işte o kadar geçsin ama öyle değil işte. sabır lazım kuzum. kendini toparla insallah bir an önce. sana iyi gelecek şeyler yap. gel buraya konuşalım biz hep burdayız

Hatunlarrrrr internetim yok Şafak 79 (kilis) atarsa karabük
Hepimiz biran önce kavusalım insallah hepiniz öpüyorum

Zamanın çoğunda uyuyorum yada çalışıyorum bildiginiz ot gibiyim
amaaa boylee yaparak zaman gecmezz daha kotu olursuunn bendee cok iyi sayılmamm inan bak kızlarr bilir. Amaa ben burda kendimi toparlıyorumm burdaayken zaman daha iyi geciyoo en önemlisii kendimi yalnızz hissetmiyorumm sende kendini toparlaa güclüsün sen eminimmm

Canım benimmmmmmmmmmmm
Çok mutlu oldummmmmmmmmmmm
Ay bir gelsinnnn darısı başınıza olsun inşaAllah

Canım benimmmmmmmmmmmm
Çok mutlu oldummmmmmmmmmmm
Ay bir gelsinnnn darısı başınıza olsun inşaAllah
Yaaaaaa senin mutlulugunuuu severiiimmm senin icinn boncuguummm
Amiinn insallaahh kusumm insallaah senin suanki mutlulugunn bana yeterrr
harikasın sen yaa kalpli ağacımıza bayıldım
Burdaaa safaklarr askla sayilirrrr yezda kuşuummmm sizede yapacgiimm en guzellerinden
Dansaaa devaamm kuşuumm hadiiii

Son düzenleme:
Yaaaaaa senin mutlulugunuuu severiiimmm senin icinn boncuguummm
Amiinn insallaahh kusumm insallaah senin suanki mutlulugunn bana yeterrr

Burdaaa safaklarr askla sayilirrrr yezda kuşuummmm sizede yapacgiimm en guzellerinden

İyi ki varsınızzz
Tek tek bitecek bu şafaklarrr
Çok özledim gelsin artıkk valla 4 günlük sabrım anca kaldııı, 1 gün fazlası yok gibi

İyi ki varsınızzz
Tek tek bitecek bu şafaklarrr
Çok özledim gelsin artıkk valla 4 günlük sabrım anca kaldııı, 1 gün fazlası yok gibi
Seende iyikii varssıınn canımcıımm beniimmm
Yaaa severriimm az kaldıı azz 4 güncüükk sonraaa bir ömürr seninleee olucaakk insaallhh bir ömüürrr
Küsme kuşummm foruma gelmemişlerdir belkii, görmemişlerdir yanii..
Vallaaahaa gelmezlerseeee küseriimm boncugumm bananeeee

eminim en güzellerini yapacak minik kuşum bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…