- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Tabikideeee minişiimm hicc süpheen olmassıınneminim en güzellerini yapacak minik kuşum bize
Hadiii şimdiliikk sizin içinn küsmüyorruumm amaaa gelmezlerseeeeküsme kuzucum görmemişleridir yoksa yazmaz mı kızlar
Bi kaç arkadas daha varr canımm ama onlar şuan burda yoklarrŞubatta 365 saymaya başlıcam benle aynı kaderde olan varmı acaba
Seende iyikii varssıınn canımcıımm beniimmm
Yaaa severriimm az kaldıı azz 4 güncüükk sonraaa bir ömürr seninleee olucaakk insaallhh bir ömüürrr
Vallaaahaa gelmezlerseeee küseriimm boncugumm bananeeee
Sağol canım inşallah bende aranıza katilitrm artik ama ben sozluyum :)Bi kaç arkadas daha varr canımm ama onlar şuan burda yoklarr
Sag saliim biter inşallah gozünde büyütmeee
Sevee sevee ne zamaan isterseenn geell biz burdayız hepSağol canım inşallah bende aranıza katilitrm artik ama ben sozluyum :)
hoşgeldin canımŞubatta 365 saymaya başlıcam benle aynı kaderde olan varmı acaba
Çok teşekkür ederim :)hoşgeldin canımsu gibi geçsin zaman sizin için
gelirler en kısa zamanda, alırlar onlar senin gönlünü senin gibi güzel kalpli miniş de hemen yumuşarHadiii şimdiliikk sizin içinn küsmüyorruumm amaaa gelmezlerseeeeHemdeee küsiceem
Daha bir ay var tadını cikariyim diyorum bir ay sonra uzulmeye başlarım :) sizde mi bekliyorsunuz ev hanimisinz galiba bu aradaSevee sevee ne zamaan isterseenn geell biz burdayız hepNee güzeell zamanınızı iyi değerlendirinn
Yaaa seniii severiimm ben sizinn kalbinizzz güzeeelll minnoslarımm beniimmgelirler en kısa zamanda, alırlar onlar senin gönlünü senin gibi güzel kalpli miniş de hemen yumuşar
Yaaa seniii severiimm ben sizinn kalbinizzz güzeeelll minnoslarımm beniimm
Ayy üzülmee canım beniimm hepp güzeell günler gorrrDaha bir ay var tadını cikariyim diyorum bir ay sonra uzulmeye başlarım :) sizde mi bekliyorsunuz ev hanimisinz galiba bu arada
İnşallah canım çok sağol Allahın izniyle gelir sevdiğin inşallah. Kaç yaşındasınız bu arada :)Ayy üzülmee canım beniimm hepp güzeell günler gorrr
Evet bemde bekliyorumm benimde nişalimm :) Sayılırımm şimdilik evdeyimm askerim gelene kadarr sonraaa artık iş kadını olacağımm :)
Amiinn insallaahh senin içinde vakitt su gibi geçer inşallahİnşallah canım çok sağol Allahın izniyle gelir sevdiğin inşallah. Kaç yaşındasınız bu arada :)
Bende 22 yaşındayım vallahi :) sozlumde 22 yaşında :)Amiinn insallaahh senin içinde vakitt su gibi geçer inşallah
22 yaşındayım ben sen
Ayy ne güzell bizde öylee aynı yaştayıızz :)Bende 22 yaşındayım vallahi :) sozlumde 22 yaşında :)
Evet :)))) ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki benimle aynı durumda olan birini görünce içim rahatladı sanki biraz anlamsizca. Yukum azaldı. Çok samimisiniz hepiniz bu arada :) şimdiden kendimi çok savunmasız hissediyorum gece ruyalarmda hep silah görüyorum istahim kapandi kilo verdim iki haftadır. Ve daha gitmesine bir ay var içim açıyorAyy ne güzell bizde öylee aynı yaştayıızz :)
canıım beniimmm hiç için sıkılmasıınn ne zaman istersen yazz konusuruzz diğer kızlardaa oylelerr :) Yalnızz değilsin bende ilk seviğimi gonderirken tek ben asker yolu beklicekmişim gibi geliyodu amaa burayaa bi geldiimm minik kızlarımdaa varmıss heeppp :) Sakın kendini bırakmaa herşeyy dahaa yeni başlıyoo bende çok zayıftım askerimi gonderdim kilo aldım vallahiEvet :)))) ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki benimle aynı durumda olan birini görünce içim rahatladı sanki biraz anlamsizca. Yukum azaldı. Çok samimisiniz hepiniz bu arada :) şimdiden kendimi çok savunmasız hissediyorum gece ruyalarmda hep silah görüyorum istahim kapandi kilo verdim iki haftadır. Ve daha gitmesine bir ay var içim açıyor
Minik KuşumDahlia_ iminn kavuşma partisine hoşgeldiniz
Herkess kovserimm gibiii sevdiğine sağ salim kavustursunn inşallaahhh
Haayyydiiii kızlaarrr başlıyorruuzzzz koşunnn amaaa koşuunnnn
daisy rain yezdaasya
@Asker esi amine @KRALTAC @nazlihilton @alwayswish @papazerik @Kopkar1510
Darısızii sizleree olsunn minik kuşlarrıımmm
Dansaa devamm bugün moraal bozmaak yookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?