Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha bir ay var tadını cikariyim diyorum bir ay sonra uzulmeye başlarım :) sizde mi bekliyorsunuz ev hanimisinz galiba bu arada
Ayy üzülmee canım beniimm hepp güzeell günler gorrr
Evet bemde bekliyorumm benimde nişalimm :) Sayılırımm şimdilik evdeyimm askerim gelene kadarr sonraaa artık iş kadını olacağımm :)

Ayy üzülmee canım beniimm hepp güzeell günler gorrr
Evet bemde bekliyorumm benimde nişalimm :) Sayılırımm şimdilik evdeyimm askerim gelene kadarr sonraaa artık iş kadını olacağımm :)
İnşallah canım çok sağol Allahın izniyle gelir sevdiğin inşallah. Kaç yaşındasınız bu arada :)

Ayy ne güzell bizde öylee aynı yaştayıızz :)
Evet :)))) ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki benimle aynı durumda olan birini görünce içim rahatladı sanki biraz anlamsizca. Yukum azaldı. Çok samimisiniz hepiniz bu arada :) şimdiden kendimi çok savunmasız hissediyorum gece ruyalarmda hep silah görüyorum istahim kapandi kilo verdim iki haftadır. Ve daha gitmesine bir ay var içim açıyor

canıım beniimmm hiç için sıkılmasıınn ne zaman istersen yazz konusuruzz diğer kızlardaa oylelerr :) Yalnızz değilsin bende ilk seviğimi gonderirken tek ben asker yolu beklicekmişim gibi geliyodu amaa burayaa bi geldiimm minik kızlarımdaa varmıss heeppp :) Sakın kendini bırakmaa herşeyy dahaa yeni başlıyoo bende çok zayıftım askerimi gonderdim kilo aldım vallahi askerlikk bana yaradıı sakın aklına kotu seyler getirmee basına gelirr sen sevdiğinin yanında güclü dur kii o daa ordaa güclü dursunn

Ay enerjim yükseldi bir anda kovserim askerine kavuşuyorrr sırada bize geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…