Ya ben bile heyecanlandım ya ne güzel. Yeni yılda berabersiniz. Allah bi daha hiç hiç hiç ayırmasınEstağfurullah canım, aslında 1-i gelmesi gerekiyor, ama yeni yılla alakadar olarak erken bırakacaklar, aksilik olmazsa yarın geliyor inşaAllah..
Ben bunu ilk kez görüyorum ne güzelmiş o topiğe yazmak da nasip olur inşallahBakınnn, bu topikten sonraki mekanımız burasııı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/askerlerimize-kavustuk-yarenlige-devam.697155/
Ellerine sağlık canım benim. Allah hepimize şafak doğan güneş demeyi nasip etsin..Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Dahlia_ - Doğan Güneş
Huzurkokulu - 102
yezdaasya - 19
daisy rain - 19
shuuuu - 39
Asker esi amine - 117
K KRALTAC - 205
nazlihilton - 113
@alwayswish - 265
P papazerik - 218
K Kopkar1510 - 293
@cokpembix - 76
Ya ben bile heyecanlandım ya ne güzel. Yeni yılda berabersiniz. Allah bi daha hiç hiç hiç ayırmasın
Ben bunu ilk kez görüyorum ne güzelmiş o topiğe yazmak da nasip olur inşallah
Bugün sizee safak panosunuu ben yapıcaamm minnoslarr kovserimm birazcııkk heycanlııı
Amminn canım benim aminn biticeek Allahın iziniyleeeEllerine sağlık canım benim. Allah hepimize şafak doğan güneş demeyi nasip etsin..
Yaaa demee oylee gitmiyoruuzz dahaa burdayımm ben diğer miniklerdee gitmiyooo bitene kadar burdayıızzzz
çok güzel olmuş kiii ellerine sağlık minik kuşMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Dahlia_ - Doğan Güneş
Huzurkokulu - 102
yezdaasya - 19
daisy rain - 19
shuuuu - 39
Asker esi amine - 117
K KRALTAC - 205
nazlihilton - 113
@alwayswish - 265
P papazerik - 218
K Kopkar1510 - 293
@cokpembix - 76
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Dahlia_ - Doğan Güneş
Huzurkokulu - 102
yezdaasya - 19
daisy rain - 19
shuuuu - 39
Asker esi amine - 117
K KRALTAC - 205
nazlihilton - 113
@alwayswish - 265
P papazerik - 218
K Kopkar1510 - 293
@cokpembix - 76
Sakkın dolmasın baak benimdee dolarr durumlarıı biliyosuuunnnnAminn.. Teşekkür ederim canım, darısı başınıza inşaAllah
İnşaAllah olur canım, bir yere gitmek yok burdayız
Ya seni yerimm bennn, gözlerim doldu beğendin mi yaptığınıı
Hiç dolmaz da sankiiii
Ay ne bileyim @AKovser in heyecanı içimde sanki. Gözlerim doluyo resmen. Geçen sene yılbaşında beraberdik bizdeAmminn canım benim aminn biticeek Allahın iziniyleee
Yaaa demee oylee gitmiyoruuzz dahaa burdayımm ben diğer miniklerdee gitmiyooo bitene kadar burdayıızzzz
heheheh begendin miii seninkilerr kadarr olmasadaaaaaEllerine sağlık canım benimmmm, çok mutlu oldum şimdi bennnn
Yaaa senii severiimm boncukkçok güzel olmuş kiii ellerine sağlık minik kuş
oo zateeennn tamm mutlulukk sebebiii minik kuşum benniimmAy ne bileyimDahlia_ in heyecanı içimde sanki. Gözlerim doluyo resmen. Geçen sene yılbaşında beraberdik bizde sevenleri ayırmasalar keşke :)
Sakkın dolmasın baak benimdee dolarr durumlarıı biliyosuuunnnn
En üsttee senssiinn baak gelinlii damatllliiiiii
İnşallah herkes sevdiğiyle olur canım..oo zateeennn tamm mutlulukk sebebiii minik kuşum benniimm
Yaa bizde öyleydik ama napalımm kısmet böyleymiişşBi daha ki yılbaşında beraber olucaksınızz öyllee düşüünn
Ay ne bileyimDahlia_ in heyecanı içimde sanki. Gözlerim doluyo resmen. Geçen sene yılbaşında beraberdik bizde sevenleri ayırmasalar keşke :)
Aminn. Öyle üzme kendini canım benim sabırla geçecek günlerin dayan.İnşallah herkes sevdiğiyle olur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?