Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canımm biletlerini onlar yanii yani benim sevdiğimin biletini onlar alıyo bide doguda oldugu için kendi gidemiyo onların alması gerekiyo. Evet canım yol izini var uzaklıga göre benim askerim izine geldiğinde 6/4 gelmişti yani 4gün yol izini o normal izinden gitmiyo. 6 günde kendi izininden gitti
Yok canım onlar izinler toplamda 24 gün izin kullanma günleri var eger hiç kullamazsa 24 gün erken bitirir. Cezayıda eklediysen şuan doğru şafak

HESAPLADIMDA EĞER İZİN KULLANMASA CEZA ALMASA 190 MIŞ BİZİM ŞAFAK BÜTÜN MORALLİM GİTTİ

Senin galiba kısa süre içinde geliyor sevdiğin. Birakirsin bizleri o zaman

İnşaAllah bir aksilik olmazsa cuma günü burda olacak canım
Bırakmak yokk, kızlara sözüm var benim, bırakmayacağım, Allah izin verdikce buralardayım

Kizceler ayyy parti varmis gec mi kaldim bittimi giremiyorum işten güçten ama hergun hepimize dua ediyorum koverin mi sevdicegi geldi kac sayfa olmus okuyamadım

Gelmedi canım, cuma günü gelecek inşaAllah

Alerjiden dolayı vücut ısım artınca kötü oluyorum ben, dikkat etmem gerek, şimdi de heyecan yaptım ya hemen sıcak bastı Kendimi vantilatör önünde buldum Bahçeye çıksanaaa ama yokk

Oklavayı gördüm mesajı aldım gitmem hiçbir yere

SAFAK 4 Dahlia_ ŞÜKÜR BİTTİ :) CUMARTESİ PAZAR GÜNÜ MÜ OLUYOR MUŞ ÇIKIŞLAR NORMAL ŞARTLARDA ONLARIN İZİNLERİ YA 2 GÜN CUMA GÜNÜ AKŞAM 5TEN SONRA ÇIKSALAR OLMUYOR MU ?

Haftasonuna kalmıyor ya o yüzden bilmiyorum canım.. Cuma sabah çıkacak inşaAllah
Aksilik olur da kalırsa 5-ine kalacak, bayram bittikten sonra gelecek

İNANAMIYORUM GEÇEN ARKADAŞIMIN DÜĞÜNÜNDEN HESAPLAMIŞTIK PAZARDI ŞİMDİ BAKTIM PAZARTESİ

Canımmm büyük harfle yazma, uayrı alacaksın, yasak çünkü..

Sağol canım benim Allah sabır versin hepimize

☆.¸¸.☼ Şafak 01 Adana ☼.¸¸.☆ Çok şükür..

Huzurkokulu

Gözün aydın canım Kovserim
Koskoca 1 sene arkanızda kaldı... Ne demiştin "1 Gün Gelecek 1 Gün Kalacak" o gün geldi!
Bundan sonraki hayatınızda her şey gönlünüzce olsun inşallah. Şu 1 yılda yaşadığınız ne varsa sevginizi daha da güçlendireceğinden eminim...
Çok mutlu olun kuzum

Amin minişim Allah tüm asker yarenlerine "01 Adana" yazmayı ve "Doğan Güneş" yazmayı nasip etsin inşallah

Sen ne tatlısınnnnn iyi ki tanımışım sizi, yoksa halim ne olurdu gerçekten belli değil..
Askerimi izinden gönderdiğimde tekrar baştan başladı sandım, çok kötüydüm..
Yavaş yavaş alışmaya çalışırken seninle daha sık konuşmaya başladım, biraz sonra Yezda geldi sonra da Daisy..
Size alışınca her zor anımda size koştum, anlattım, destek oldunuz, moral verdiğiniz, her seferinde kaldırdınız beni..
Mutlu olunca da size geldim, askerimden haber var, sesini duydum ve s..
Öyle işte, dediğin gibi nerden nereye..
İnanmak istemiyorum ama bitiyor hatta bitti..
Darısı size, gitmiyorum zaten hiçbir yere, Adana yazmadan kurtulamazsınız benden

Canımm benimmmm çok teşekkür ederimmm
İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız...
Rüya gibi, hayal gibi ama geldi sonunda, kalan 1 gün geldii
Çabucak sizin için de gelsin inşaAllah...
Allah razı olsun kuşum, kavuşup hepimiz mutlu olalım, zor zamanlar geçirdik, Allah bir daha ayrılık yaşatmasın..

Yaaa seni yeriimm bende seni iyiki tanımışımm o güzel kalbinlee sende bana destek oldun hep dualarınla kaldırdın benii. Keşkee önceleride olsaydım amaa kısmet böyleymiişşş. Ay suan ben salya sümük veda konuşması gibii bırakamam senii ben zateenn göndermemm
Baak zor günler bitti istediğin zaman sesini duyabilceksin bol boll sarılcaksınn inşallaah
Şuan sanki beniimm askerim geliyomuşcasına heycanlıyım yaa
Darısıı önceee beniimm minik kızlarımaaa
Sonraaa burda ki diğer kızlaraaa olsun inşaallaahh inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…