- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Canımm benimmmm çok teşekkür ederimmm
İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız...
Rüya gibi, hayal gibi ama geldi sonunda, kalan 1 gün geldii
Çabucak sizin için de gelsin inşaAllah...
Allah razı olsun kuşum, kavuşup hepimiz mutlu olalım, zor zamanlar geçirdik, Allah bir daha ayrılık yaşatmasın..
İnşaAllah kuzucum inşaAllah
İmzanı sevsinlerrrr
Yaaa seni yeriimm bende seni iyiki tanımışımm o güzel kalbinlee sende bana destek oldun hep dualarınla kaldırdın benii. Keşkee önceleride olsaydım amaa kısmet böyleymiişşş. Ay suan ben salya sümük veda konuşması gibii bırakamam senii ben zateenn göndermemm
Baak zor günler bitti istediğin zaman sesini duyabilceksin bol boll sarılcaksınn inşallaah
Şuan sanki beniimm askerim geliyomuşcasına heycanlıyım yaa
Darısıı önceee beniimm minik kızlarımaaa
Sonraaa burda ki diğer kızlaraaa olsun inşaallaahh inşallaah
kuzumm çok sevindim, Allah başka ayrılık göstermesin. her istediğinde doya doya sarıl sevdiğine bundan sonra inşallah☆.¸¸.☼ Şafak 01 Adana ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
@Huzurkokulu
Amin kuzum amin...
Sende iyi ki varsın bu zor süreçte bu topik ve siz olmasanız ne yaprdım bilmiyorum...
İnşallah herkes tez zamanda kavuşur sevdiğine
Resmen bizim topik için yaratılmış bu imza
kuzumm çok sevindim, Allah başka ayrılık göstermesin. her istediğinde doya doya sarıl sevdiğine bundan sonra inşallah
ayy çok heycanlandım Kevser için kısçelerYaaaaaaaa yaşassssııınnnn beeenn varyaa iştee bu anı bekliyoduummm
67 Şırnaaak
01 Adanaaa nerden nereyeee kovseriiimmmmm
Yaaaa çok duygulandıım amaaaa
Darısıı benimm minik kuşlarıma olsun inşallahdaisy rain yezdaasya
bizim kavuşmamıza da istiyorum bunu ikiz yarenim çok beğendimMinnoş kalpler bizi alsın "Doğan Güneş" gününe çabucak götürsün inşallah ...
ayy çok heycanlandım Kevser için kısçeler
Amiiinn kuzucum darısı hepimize olsun minik kuşum
Amin kuşum aminnn..
Destek şart zaten bu süreçte, onu burda bulduk çok şükür
Öyle gerçekten, topiğin ilk sayfasına yapıştırılmalı o resim
ayy çok heycanlandım Kevser için kısçeler
Amiiinn kuzucum darısı hepimize olsun minik kuşum
bizim kavuşmamıza da istiyorum bunu ikiz yarenim çok beğendim
sakin ol nasıl olur bilmiyorum da bu şu anSiz heyecan deyince benim kalbim ağzımda atıyor amaaa
sakin ol nasıl olur bilmiyorum da bu şu an
Amin canım benim...
Sırayla mezun oluyoruz artık bu topikten Kovserim bize imkansız olmadığını ispatladı içim daha da umut doldu
İnşaAllah bir aksilik olmazsa cuma günü burda olacak canım
Bırakmak yokk, kızlara sözüm var benim, bırakmayacağım, Allah izin verdikce buralardayım
Gelmedi canım, cuma günü gelecek inşaAllah
Alerjiden dolayı vücut ısım artınca kötü oluyorum ben, dikkat etmem gerek, şimdi de heyecan yaptım ya hemen sıcak bastıKendimi vantilatör önünde buldum Bahçeye çıksanaaa ama yokk
Oklavayı gördüm mesajı aldım gitmem hiçbir yere
Haftasonuna kalmıyor ya o yüzden bilmiyorum canım.. Cuma sabah çıkacak inşaAllah
Aksilik olur da kalırsa 5-ine kalacak, bayram bittikten sonra gelecek
Canımmm büyük harfle yazma, uayrı alacaksın, yasak çünkü..
☆.¸¸.☼ Şafak 01 Adana ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
@Huzurkokulu
Ben mi kaçırdım nasıl bianda 1 e indi 3 olması gerekmiyormu? kendimi bu kadar cahil hissetmemiştim :) ama çok sevindim şükürler olsun son 1 gün İnşallah herkese nasip eder sabrın sonu selametmiş biz sayende bunu görüyoruz:)
tabiki dee seve seve geliriz kuzucumBakınnn, bu topikten sonraki mekanımız burasııı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/askerlerimize-kavustuk-yarenlige-devam.697155/
tabiki dee seve seve geliriz kuzucum
atsın şafaklar kavuşsun sevenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?