Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen öyle tatlım iyi hissettirmeye yetiyor valla ya ..
Kurtulcaz resmen artık uzaklık yok hasret yok evlilik var inşallah ..
Delircem evlilik diye

Siz bu sene düşünüyorsunuz evliliği dimi canım

canım sen necisin asker mi bekliyorsun napıyorsun ? isim nedir nerden katılıyosun yarışmaya ben eskilerdenim burda :)
ben neciyimm anlatim hemen:)evliyim asker bekliyorum,ismim derin istanbuldayım...senin eski oldugunu farkettim

ayyy evet bende denk geliyorum öyle moral oluyor bana .. çok tesekkür ederim güzel dileklerin için
inşallah kavusalım bitsin bu hasret
evet canım oku arada:)rica ederim hepimiz saglıcakla kavuşalım inşşşşşşşşşşşşş.
kızçeler ben kaçıorum şu patronlardan birini öldürüp hapse düşmeden gidimde işleri hale yola sokayım hepinizi kocamannn öptümmmm

güle güle canım.aman sakin ol kız:)

Neden girmiyorsun bakiyim ne zamandır ? Ayrıldınız mı siz yaaa

ayrıldık canım her akşam hala arar ama barışmaya niyetim yok yeter çocuk oyuncağına döndü benim en yakınımdan kıskanıyor kız arkdaşımdan diyorki o kızı benden daha çok seviyorsun o kız kadar değerim yok senin için varsa yoksa arkadaşların var diyor güven sıfır yani güven olmayıncada ilişkide olmuyor kuzum öyle bitti gitti napalım kısmet herşey

İnanmıyorum ya çok üzüldüm geri dönüşü yok diyorsun yani :26:
Sen bunca ay bekledin onu nasıl güvenmiyor sana kız arkadaşınla nasıl bir tutuyor ki kendini

Siz bu sene düşünüyorsunuz evliliği dimi canım

ağustosta gelceği için ekim gibi nişan istiyoruz ..
ekimden sonrası kara kış resmen sanırım 2013e kaldık .. nisan ayı gibi falan evleniriz büyüh ihtimalle ..
ah bi taksam nişanı olsa yanımda

ben neciyimm anlatim hemen:)evliyim asker bekliyorum,ismim derin istanbuldayım...senin eski oldugunu farkettim

O kadar çok mu belli ediyorum :18::18::18: askerin nerde askerlik yapıyor? kaç yıldır evlisin çoluk çocuk var mı ben buranın eskiden muhtarıydım hala devam ettiriyorum

canım herşeyin hayırlısı yaaa..sıkma canını..çok sevdiginden yapıyodur ama o kadarı biraz fazlaymış...dedigin gibi güven önemli.tüm yasadıklarını bilmiyorum tabi ama belliki çok bunalmışsın yorulmuşsun.üzme canını.

ağustosta gelceği için ekim gibi nişan istiyoruz ..
ekimden sonrası kara kış resmen sanırım 2013e kaldık .. nisan ayı gibi falan evleniriz büyüh ihtimalle ..
ah bi taksam nişanı olsa yanımda

Anladım canım haklısın kışın zor olur
Aman yanında olsunda evlilik tarihide gelir ya

İnanmıyorum ya çok üzüldüm geri dönüşü yok diyorsun yani :26:
Sen bunca ay bekledin onu nasıl güvenmiyor sana kız arkadaşınla nasıl bir tutuyor ki kendini

Aman ben istesem emin ol ki idare ederdim bi şekilde sıkıldım cidden sıkıldım üzülmüyorum geri dönüşü olabilir ama zamanla biraz bana güvenmeyi denesin inansın bana bizim biz olacağımıza

Anladım canım haklısın kışın zor olur
Aman yanında olsunda evlilik tarihide gelir ya

evet canım bide uzaga gelin gideceğim için kış günü çok zor olur git gel falan ev düzme ..
zorlar beni .. en iyisimi bahar olsun bu nikah ..
dediğin gibi yanımda olsunda paşam her safaga razıyım ..

Aman ben istesem emin ol ki idare ederdim bi şekilde sıkıldım cidden sıkıldım üzülmüyorum geri dönüşü olabilir ama zamanla biraz bana güvenmeyi denesin inansın bana bizim biz olacağımıza

İnşallah akıllanır enişte beyde yoluna girer herşey,
sen bunca ay bekledin mutlu olmayı hakediyorsun kuzumm

O kadar çok mu belli ediyorum :18::18::18: askerin nerde askerlik yapıyor? kaç yıldır evlisin çoluk çocuk var mı ben buranın eskiden muhtarıydım hala devam ettiriyorum

ee tabi benim aranızda yeni oldugum belli oldugu gibi seninde çokkkkkkk eskilerden oldugun apaçık:)burdur merkezde canım..6.5 yıllık evliyim.çocuk olmadı bu süre içinde.askerden geldikten sonra aşılama denicem tekrardan...o da olmazsa tüp.

evet canım bide uzaga gelin gideceğim için kış günü çok zor olur git gel falan ev düzme ..

nerden nereye gelin gitcen canım kısmetse?

selam deryacım nasıl gidiyor tatlım benide nişan telaşesi sardı kuzum yaa
aaaa ne zaman ne zamaaaaannnnn

ayyy canım benim çok sevindim adına, bol bol hasret giderseydiniz.. şag-fağa kadar idare eder bu sizi artık ben de iyiyim tatlım yaa, plaka heyecanı yaşıyorum bende.. ben 83 sayıyorum, aşkım 77 sayıyor, izinleri düşmemek için zor tutuyorum kendimi

sorma işleri tertom deli oluorum patronları bir kaşık suda boğucam o derecedeyim resmen sende ne var ne yok tatlım
ayyy heryerde aynı demek ki bu işler tatlım he dicen geççen en iyisi, ama yapabilene tabii:26:

Allah kavuştursun canım. Ben derya, 28 yaşındayım, bursadayım, şafak 83 aramıza hoşgeldin

Doğru canım baharda rahat rahat halledersin işlerini hem hazırlıklarınıda sıkıştırmamış olursun.
Ahh bizimde nişanımız olur herhalde ozamana kadar

Maşallah 6,5 yıllık evlisiniz demek ne güzel,darısı bizlerin başına inşallah
Şimdi çocuk olsaydı eğer daha zor olabilirdi beklemek bundada var demekki bir hayır,
inşallah askerlik bitiminde bebek haberlerini de alırız

deryam nişanı ekim gibi istiyoruz ama beni çok fena telaş sardı mekan kıyafet vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…