merhaba canım.
Aynen öyle tatlım iyi hissettirmeye yetiyor valla ya ..
Kurtulcaz resmen artık uzaklık yok hasret yok evlilik var inşallah ..
Delircem evlilik diye
ben neciyimm anlatim hemen:)evliyim asker bekliyorum,ismim derin istanbuldayım...senin eski oldugunu farkettimcanım sen necisin asker mi bekliyorsun napıyorsun ? isim nedir nerden katılıyosun yarışmaya ben eskilerdenim burda :)
evet canım oku arada:)rica ederim hepimiz saglıcakla kavuşalım inşşşşşşşşşşşşş.
ayyy evet bende denk geliyorum öyle moral oluyor bana .. çok tesekkür ederim güzel dileklerin için
inşallah kavusalım bitsin bu hasret
kızçeler ben kaçıorum şu patronlardan birini öldürüp hapse düşmeden gidimde işleri hale yola sokayım hepinizi kocamannn öptümmmm
Neden girmiyorsun bakiyim ne zamandır ? Ayrıldınız mı siz yaaa
ayrıldık canım her akşam hala arar ama barışmaya niyetim yok yeter çocuk oyuncağına döndü benim en yakınımdan kıskanıyor kız arkdaşımdan diyorki o kızı benden daha çok seviyorsun o kız kadar değerim yok senin için varsa yoksa arkadaşların var diyor güven sıfır yani güven olmayıncada ilişkide olmuyor kuzum öyle bitti gitti napalım kısmet herşey
Siz bu sene düşünüyorsunuz evliliği dimi canım
ben neciyimm anlatim hemen:)evliyim asker bekliyorum,ismim derin istanbuldayım...senin eski oldugunu farkettim
ayrıldık canım her akşam hala arar ama barışmaya niyetim yok yeter çocuk oyuncağına döndü benim en yakınımdan kıskanıyor kız arkdaşımdan diyorki o kızı benden daha çok seviyorsun o kız kadar değerim yok senin için varsa yoksa arkadaşların var diyor güven sıfır yani güven olmayıncada ilişkide olmuyor kuzum öyle bitti gitti napalım kısmet herşey
ağustosta gelceği için ekim gibi nişan istiyoruz ..
ekimden sonrası kara kış resmensanırım 2013e kaldık .. nisan ayı gibi falan evleniriz büyüh ihtimalle ..
ah bi taksam nişanı olsa yanımda
İnanmıyorum ya çok üzüldüm geri dönüşü yok diyorsun yani :26:
Sen bunca ay bekledin onu nasıl güvenmiyor sana kız arkadaşınla nasıl bir tutuyor ki kendini
Anladım canım haklısın kışın zor olur
Aman yanında olsunda evlilik tarihide gelir ya
Aman ben istesem emin ol ki idare ederdim bi şekilde sıkıldım cidden sıkıldım üzülmüyorum geri dönüşü olabilir ama zamanla biraz bana güvenmeyi denesin inansın bana bizim biz olacağımıza
O kadar çok mu belli ediyorum :18::18::18: askerin nerde askerlik yapıyor? kaç yıldır evlisin çoluk çocuk var mı ben buranın eskiden muhtarıydım hala devam ettiriyorum
evet canım bide uzaga gelin gideceğim için kış günü çok zor olur git gel falan ev düzme ..
zorlar beni .. en iyisimi bahar olsun bu nikah ..
dediğin gibi yanımda olsunda paşam her safaga razıyım ..
aaaa ne zaman ne zamaaaaannnnnselam deryacım nasıl gidiyor tatlım benide nişan telaşesi sardı kuzum yaa
ayyy canım benim çok sevindim adına, bol bol hasret giderseydiniz.. şag-fağa kadar idare eder bu sizi artıkDeryaaaaaaaa çok iyiyim canım gördümmm sonunda aylardır bekledim ama gittim gördüm
Sen nasılsınn canımm ?
Evet canım kesinlikle
Ayy senin mehtap benim doğan güneş aynı anda olucak hemen hemen o yüzden bende heyecanla bekliyorum o günleri
ayyy heryerde aynı demek ki bu işler tatlımsorma işleri tertom deli oluorum patronları bir kaşık suda boğucam o derecedeyim resmensende ne var ne yok tatlım
Allah kavuştursun canım. Ben derya, 28 yaşındayım, bursadayım, şafak 83aglamak yok evet...ben kendimi daha güçsüz bekliyodum ama herkes şaşırıyo Allah güç veriyo napalım..biz eşimle şimdiye kadar 2 günden fazla ayrılık yaşamadık o yüzden çok daha zor oldu ama alışıcaz inşAllah.bu arada 6.5 yıllık evliyim.
nerden nereye gelin gitcen canım kısmetse?
Doğru canım baharda rahat rahat halledersin işlerini hem hazırlıklarınıda sıkıştırmamış olursun.
evet canım bide uzaga gelin gideceğim için kış günü çok zor olur git gel falan ev düzme ..
zorlar beni .. en iyisimi bahar olsun bu nikah ..
dediğin gibi yanımda olsunda paşam her safaga razıyım ..
Maşallah 6,5 yıllık evlisiniz demek ne güzel,darısı bizlerin başına inşallahee tabi benim aranızda yeni oldugum belli oldugu gibi seninde çokkkkkkk eskilerden oldugun apaçık:)burdur merkezde canım..6.5 yıllık evliyim.çocuk olmadı bu süre içinde.askerden geldikten sonra aşılama denicem tekrardan...o da olmazsa tüp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?