Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiç doyamadım derya ya çok zor geldi yine ayrılmak ama neyseki çok az kaldı sabırsızlığım arttı iyice
Neden düşmüyorsun artık izinleri düşte rahatla kuzum

sagol tatlım...ayy maşallah çok az kalmışş sizin...hadi Allah kavustursunhoşbuldum canım
istanbuldan ıspartaya
heeee uzakmış biraz gerçekten olsun siz birbirinizi sevdikten sonraa aileden uzak da olsan mutlu olursun...bizimde askerlik bitiminde planımız sehir degiştirmek kaa dinlemek

evet canım..amin inşşş çokk mutlu bi evliliginiz olur...aynen öyle demekki bi hayır varmış...

İnşallah akıllanır enişte beyde yoluna girer herşey,
sen bunca ay bekledin mutlu olmayı hakediyorsun kuzumm
olmazsada olmaz kısmet herşey üzülmem hiç bişey için. askerliği bırak 4 yıllık ilişki sonuçta kendi bilir olmazsada üzülmem üzülmüyorumda üzülsem emin ol böyle rahat olamam duygularımı saklayamam ben öyle kötü bi huyum var :)

İnş. herşey gönlünce olur canım benim zaman çabuk geçiyor valla bak ben zamanında 460 devirdim beraber burda depük gecesi bilemm yaptık kalpten isterim herşey gönlünce olsun

heeee uzakmış biraz gerçekten olsun siz birbirinizi sevdikten sonraa aileden uzak da olsan mutlu olursun...bizimde askerlik bitiminde planımız sehir degiştirmek kaa dinlemek

uçakla 1 saat artık uzaklık kalmadı ki ama yinede pat diye gidemicem anneye vs eksiklik çekcem
bunlara cok üzülüyorum
ama yarimide cok seviyorum onun bni mutlu edecegıne yurekten ınanıyorum ...

siz nerden nereye gideceksiniz ?

kızlar şimdilik hoşçakalın tanıştıgıma çok memnun oldum...ben normalde telden giriyorum geçmişi falan bazen tam okuyamıyorum kaçırdıgım şeyler olursa mazur görün genelde kaçırmamda.neyse öptüm hepinizi görüşmek üzere.

görüşmek üzereee

Sen elinden geleni yaptığın çabaladığın için üzülmüyorsundur canım ama dediğin gibi 4 yıllık ilişki sonuçta kolay değil bir çırpıda bitirmek.
Hayırlısı neyse sizin için o olsun kuzumm.

Bende çok memnun oldum hoşçakal

bende kaçarrr yemek yicem kızlar
görüşürüz
ii bakın güzel yüreklerinize

öptümmmm byyyyyyy kendine çok cici bak sıcak yuvanda mutlu ol hep
aminnnnn aminnnn aminnnn... Baarışmak istemiyorum barışmayalım
bende kaçarrr yemek yicem kızlar
görüşürüz
ii bakın güzel yüreklerinize

hoşçakal kendine iyi bak bay :79:

Son düzenleme:
deryam nişanı ekim gibi istiyoruz ama beni çok fena telaş sardı mekan kıyafet vs
ayy kuzumm walla salon işini hemen ama hemen hallet, neler çektiğimi biliosun bak, kına için hala açıktayım

Hiç doyamadım derya ya çok zor geldi yine ayrılmak ama neyseki çok az kaldı sabırsızlığım arttı iyice
Neden düşmüyorsun artık izinleri düşte rahatla kuzum
ayy kıyamaamm:26: ama çok az kaldı tatlım yaa, bida ayrılık olmucak

amin canım, Allah hepimizi kavuştursun tez zamanda...
görüşmek üzereee

hadi yaaa cnmmm :)amin çok sagol canım
olsun cnm yaa onları düşünme mutlu olmana bak mutlu bi evlilik herzaman bulunmaz.inşşşş beklediginden de mutlu olursun...sen de hepinizzzz.bizim belli biyer yok tatlım ama eşim izmir diyodu bende isterim orayı bakalım...bi sag salim gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…