aaaa ne zaman ne zamaaaaannnnn
ayyy canım benim çok sevindim adına, bol bol hasret giderseydiniz.. şag-fağa kadar idare eder bu sizi artıkben de iyiyim tatlım yaa, plaka heyecanı yaşıyorum bende.. ben 83 sayıyorum, aşkım 77 sayıyor, izinleri düşmemek için zor tutuyorum kendimi
ayyy heryerde aynı demek ki bu işler tatlımhe dicen geççen en iyisi, ama yapabilene tabii:26:
Allah kavuştursun canım. Ben derya, 28 yaşındayım, bursadayım, şafak 83aramıza hoşgeldin
Doğru canım baharda rahat rahat halledersin işlerini hem hazırlıklarınıda sıkıştırmamış olursun.
Ahh bizimde nişanımız olur herhalde ozamana kadar
ewet tatlım nisan 13 gibi istiyoruz bakalım
hadi bklm sennde alalım inş nişan haberleri
tek tek ucalım yuvadan
sagol tatlım...ayy maşallah çok az kalmışş sizin...hadi Allah kavustursunaaaa ne zaman ne zamaaaaannnnn
ayyy canım benim çok sevindim adına, bol bol hasret giderseydiniz.. şag-fağa kadar idare eder bu sizi artıkben de iyiyim tatlım yaa, plaka heyecanı yaşıyorum bende.. ben 83 sayıyorum, aşkım 77 sayıyor, izinleri düşmemek için zor tutuyorum kendimi
ayyy heryerde aynı demek ki bu işler tatlımhe dicen geççen en iyisi, ama yapabilene tabii:26:
Allah kavuştursun canım. Ben derya, 28 yaşındayım, bursadayım, şafak 83aramıza hoşgeldin
heeee uzakmış biraz gerçekten olsun siz birbirinizi sevdikten sonraa aileden uzak da olsan mutlu olursun...bizimde askerlik bitiminde planımız sehir degiştirmek kaa dinlemekistanbuldan ıspartaya
Doğru canım baharda rahat rahat halledersin işlerini hem hazırlıklarınıda sıkıştırmamış olursun.
Ahh bizimde nişanımız olur herhalde ozamana kadar
Maşallah 6,5 yıllık evlisiniz demek ne güzel,darısı bizlerin başına inşallah
Şimdi çocuk olsaydı eğer daha zor olabilirdi beklemek bundada var demekki bir hayır,
inşallah askerlik bitiminde bebek haberlerini de alırız
olmazsada olmaz kısmet herşey üzülmem hiç bişey için. askerliği bırak 4 yıllık ilişki sonuçta kendi bilirİnşallah akıllanır enişte beyde yoluna girer herşey,
sen bunca ay bekledin mutlu olmayı hakediyorsun kuzumm
ee tabi benim aranızda yeni oldugum belli oldugu gibi seninde çokkkkkkk eskilerden oldugun apaçık:)burdur merkezde canım..6.5 yıllık evliyim.çocuk olmadı bu süre içinde.askerden geldikten sonra aşılama denicem tekrardan...o da olmazsa tüp.
Hayırlısı olsun canımm.ewet tatlım nisan 13 gibi istiyoruz bakalım
hadi bklm sennde alalım inş nişan haberleri
tek tek ucalım yuvadan
[/B]
İnşallah inşallah gelip buraya yazıcam ilk
sagol tatlım...ayy maşallah çok az kalmışş sizin...hadi Allah kavustursunhoşbuldum canım
heeee uzakmış biraz gerçekten olsun siz birbirinizi sevdikten sonraa aileden uzak da olsan mutlu olursun...bizimde askerlik bitiminde planımız sehir degiştirmek kaa dinlemek
evet canım..amin inşşş çokk mutlu bi evliliginiz olur...aynen öyle demekki bi hayır varmış...
Amin inşallah.Buarada bende kendimi tanıtayım
İsmim ecem,21 yaşındayım izmirdenim şafağımızda 29
kızlar şimdilik hoşçakalın tanıştıgıma çok memnun oldum...ben normalde telden giriyorum geçmişi falan bazen tam okuyamıyorum kaçırdıgım şeyler olursa mazur görün genelde kaçırmamda.neyse öptüm hepinizi görüşmek üzere.
olmazsada olmaz kısmet herşey üzülmem hiç bişey için. askerliği bırak 4 yıllık ilişki sonuçta kendi bilirolmazsada üzülmem üzülmüyorumda üzülsem emin ol böyle rahat olamam duygularımı saklayamam ben öyle kötü bi huyum var :)
İnş. herşey gönlünce olur canım benim zaman çabuk geçiyor valla bak ben zamanında 460 devirdim beraber burda depük gecesi bilemm yaptıkkalpten isterim herşey gönlünce olsun
kızlar şimdilik hoşçakalın tanıştıgıma çok memnun oldum...ben normalde telden giriyorum geçmişi falan bazen tam okuyamıyorum kaçırdıgım şeyler olursa mazur görün genelde kaçırmamda.neyse öptüm hepinizi görüşmek üzere.
bende kaçarrr yemek yicem kızlar
görüşürüz
ii bakın güzel yüreklerinize
öptümmmm byyyyyyy kendine çok cici bak sıcak yuvanda mutlu ol hepkızlar şimdilik hoşçakalın tanıştıgıma çok memnun oldum...ben normalde telden giriyorum geçmişi falan bazen tam okuyamıyorum kaçırdıgım şeyler olursa mazur görün genelde kaçırmamda.neyse öptüm hepinizi görüşmek üzere.
aminnnnn aminnnn aminnnn... Baarışmak istemiyorum barışmayalımSen elinden geleni yaptığın çabaladığın için üzülmüyorsundur canım ama dediğin gibi 4 yıllık ilişki sonuçta kolay değil bir çırpıda bitirmek.
Hayırlısı neyse sizin için o olsun kuzumm.
bende kaçarrr yemek yicem kızlar
görüşürüz
ii bakın güzel yüreklerinize
ayy kuzumm walla salon işini hemen ama hemen hallet, neler çektiğimi biliosun bak, kına için hala açıktayımderyam nişanı ekim gibi istiyoruz ama beni çok fena telaş sardı mekan kıyafet vs
ayy kıyamaamm:26: ama çok az kaldı tatlım yaa, bida ayrılık olmucakHiç doyamadım derya ya çok zor geldi yine ayrılmak ama neyseki çok az kaldı sabırsızlığım arttı iyice
Neden düşmüyorsun artık izinleri düşte rahatla kuzum
amin canım, Allah hepimizi kavuştursun tez zamanda...sagol tatlım...ayy maşallah çok az kalmışş sizin...hadi Allah kavustursunhoşbuldum canım
heeee uzakmış biraz gerçekten olsun siz birbirinizi sevdikten sonraa aileden uzak da olsan mutlu olursun...bizimde askerlik bitiminde planımız sehir degiştirmek kaa dinlemek
evet canım..amin inşşş çokk mutlu bi evliliginiz olur...aynen öyle demekki bi hayır varmış...
deryaaaaaaaaa çıkacayimmmm birazdan nerelere gidiyorsun kuzucannnnn:26:
ben de birazdan çıkcam kuzum, yeni facene eklesene beni kııı
Kızlar bende kaçıyorum hoşçakalınnn
hadi yaaa cnmmm :)amin çok sagol canımolmazsada olmaz kısmet herşey üzülmem hiç bişey için. askerliği bırak 4 yıllık ilişki sonuçta kendi bilirolmazsada üzülmem üzülmüyorumda üzülsem emin ol böyle rahat olamam duygularımı saklayamam ben öyle kötü bi huyum var :)
İnş. herşey gönlünce olur canım benim zaman çabuk geçiyor valla bak ben zamanında 460 devirdim beraber burda depük gecesi bilemm yaptıkkalpten isterim herşey gönlünce olsun
olsun cnm yaa onları düşünme mutlu olmana bak mutlu bi evlilik herzaman bulunmaz.inşşşş beklediginden de mutlu olursun...sen de hepinizzzz.bizim belli biyer yok tatlım ama eşim izmir diyodu bende isterim orayı bakalım...bi sag salim gelsin.
uçakla 1 saat artık uzaklık kalmadı ki ama yinede pat diye gidemicem anneye vs eksiklik çekcem
bunlara cok üzülüyorum
ama yarimide cok seviyorum onun bni mutlu edecegıne yurekten ınanıyorum ...
siz nerden nereye gideceksiniz ?
oyyy cnm küçükmüşünüz daha :)çok az kalmış cnm hadi bakalım.mutluluklarHayırlısı olsun canımm.
İnşallah inşallah gelip buraya yazıcam ilk
Amin inşallah.Buarada bende kendimi tanıtayım
İsmim ecem,21 yaşındayım izmirdenim şafağımızda 29
öptümmmm byyyyyyy kendine çok cici bak sıcak yuvanda mutlu ol hep
aminnnnn aminnnn aminnnn... Baarışmak istemiyorum barışmayalım
hoşçakal kendine iyi bak bay :79:
aminnnnnn cnmmmmm ALLAH hepimizi mutlu etsinnn herşeyin hayırlısını versin...kaçtımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?