Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kevserim o askerli olana bayıldım resmen bizim için yapılmış o ifade
Eline, emeğine ve yüreğine sağlık... sayende şafaklar çeklicek bir hal alıyor

Teşekkür ederim canım benim, beğenmene çok sevindim

bunu gördüm gün güzel başladı sayende kuzum ellerine sağlık

Her günün güzel başlasın bitanem

Yaaaa bu askerciklee kiz cokk tatliissss bayildiiiimmmm ellerine sağlık kuşuummm bizi unutmuyosuun

Sağol minnoşum
Unutuyorum aslında Her gün akşam yapayım diyorum ama bir akşam ağlamalı, bir akşam sinir krizli geçince şafak aklıma gelmiyor

Senin durumunu bildigim icinn hiccc lafim yok kusumm sen bu sikintinin arasinda bile unutmuyosunn ben senii biliyorum guzel kalpliimm

Kızlar canım çok sıkkın bali buraya yazayım derdime derman olun.s 2 gün önce teyzemin komşusunun oğlu mesaj atıyordu normal bi, şekilde nasılsın felen diye hayatımda birisinin olduğunu ailem ve sülalem bilmiyor ayrılığ barışıyoruz diye teyzeme söyler diye hep kendimi bi ilişkiye hazır hissetmiyorum diye oyalıyordum artık dayanamadım ve olmayacağını bi başkasını sevdiğimi söyledim alkol komasına girmiş teyzemde sende gel ziyaret edelim dedi vicdanımı aldırmak istiyorum gittim tam çıktım hastaneden askerden sevgilim aradı nerdesn dedi hastaneden çıktım teyzemle akrabamız rahatsızdı dedim telefonla konuşa konuşa eve geldim annem birşey dedi anne hastaneden geliyorum ne ara halledeyim dedim boşluğuma geldi oda dedi kim hasta yalanım ortaya çıktı anlattım herşeyi ben bunu kaldıramam beni resmen aldatmışsın şuan ağzıma geleni saymak istiyorum ama kıyamıyorum hala sana küfür etmem lazım ama ağzımı bozmuyorum sakinim farkındaysan anla artık nasıl soğuttuysan kendinden felen dedi.. ilk defa ona yalvardım yalvarma sana yakışmıyor dedi ilk defa böyle birşey yaptın ben midesiz değilim ben geniş değilim beni askerde üzdün bunu asla unutmucam bitti ağla sızla günlerce hoşçakal dedi telefonu kapattı aradım aradım sonuç yok en sonunda açtı dedim özür dilerim yapma etme kapatıyorum dedi bende kapatırsak ne ben arıcam seni nede sen arıcaksın beni sensizlikle cezalandırma dedim bunu sen yaptın dedi telefonu kapattı salak gibiyim ne ağlayabiliyorum nede başka birşey mal gibiyim nolur sizce?

Askerlik psikolojisi sanıyorum ki çok daha hassas oluyorlar.. Bir kaç gün geçsin bi bakalım olay soğusun daha sonra mantıklı düşünmeye başlar o da zaten üzmeyin kendinizi

canım çok zor durum keşke komşunun oğluna ima etseydin başkası olduğunu. biraz olayın soğumasını bekle diyeceğim üzerine gidersen daha da ters tepebilir. konuşmaya hazır olduğunuzda da en doğru şekilde anlat sevgiline. atlatırsınız inşallah.

Bence ustune daha fazla gitme aciklamani yap ama bi sure sonra yap o zaman illa ki dinleyecektir tabi duygulari hala ayniysa. Cunku suan sen ne kadar anlatsanda anlamayacak ayni kelimeleri tekrar tekrar soyliyecekk. O yuzden biraz zamana birak. Kesle yalan soylemeseydin ama bi kere olmus

Valla canım ne diyeceğimi bilemedim..
Yine de zamana bırak biraz sakinleşsin..
Sonra tekrar konuşmayı dene..

Askerde biliyorum erkek tuymaya tahammülü yok kızmasın kafasına takmasın diye söylemek istemedim elime yüzüme bulaştırdım.s

İnşallah öyle olur ama orda kendini kurup tamamen kaybetmekten korkuyorum belki yanımda olsa affettirebilirdim kendimi ama telefon ucundan olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…