Canım arasan iyi olur senin niyetini öğrenmesi gerekir şimdi dediğim gibi normal bi zamanda değilsiniz o uzakta ve asker :/ eğer telefon kullanıyorsa mesaj at cevap vermese bile aramana en azından mesajını okur
İnşallah herşey için geç olmaz bu seferde bu zamana kadar aklın nerdeydi demesinden korkuyorum.s
Çok sakin kalmış bence.. Buna şükret.. Oturup düşünür sakin kafayla konuşursunuz sonra..
Benimki olsa kıyamet kopmuştu, değil konuşmak 1 harf bile söylemeye yer bırakmazdı..
Haklı sonsuz haklı zaten o yüzden ya bu ezik büzük olmam bazen vicdanımdan nefret ediyorum bidaha yüzünün görmeyeceğim birisi için hayatım ellerimden kaydı gitti.
Öyle düşünme..
Ne olacağı hiç belli olmaz.. Dur hele bir sakinleşsin..
Birşeyi anlamadım, askerin sadece senin senden hoşlanan biri için hastaneye gittiğini mi öğrendi yoksa senin daha önceden onunla konuştuğunu da mı ?
canım böyle kendini yiyip bitirme, beklemek sana iyi gelmeyecekse aramaya devam et açınca da anlat herşeyi, bundan sonra ne olursa olsun ona yalan söylemeyeceğini onu nasıl sevdiğini de söyle. inşallah yumuşar.Haklı sonsuz haklı zaten o yüzden ya bu ezik büzük olmam bazen vicdanımdan nefret ediyorum bidaha yüzünün görmeyeceğim birisi için hayatım ellerimden kaydı gitti.
canım böyle kendini yiyip bitirme, beklemek sana iyi gelmeyecekse aramaya devam et açınca da anlat herşeyi, bundan sonra ne olursa olsun ona yalan söylemeyeceğini onu nasıl sevdiğini de söyle. inşallah yumuşar.
K KRALTAC canımcanım böyle kendini yiyip bitirme, beklemek sana iyi gelmeyecekse aramaya devam et açınca da anlat herşeyi, bundan sonra ne olursa olsun ona yalan söylemeyeceğini onu nasıl sevdiğini de söyle. inşallah yumuşar.
hiç geçmeyen bir gün daha
Tabii kimsenin tahammulu olmaz ama arada kizar diye bende ufak seyler yapiyorum. Ama sen sakinlessin biraz ara yada uzun bi mesaj at hani senden korktum falannde bise olur de o yuzden soyleyemedim anladigin gibi degil de. Emin ol dinlicektirr bende onun gibi bise yasadim ama boyle degil tabii..Askerde biliyorum erkek tuymaya tahammülü yok kızmasın kafasına takmasın diye söylemek istemedim elime yüzüme bulaştırdım.s
Tabii kimsenin tahammulu olmaz ama arada kizar diye bende ufak seyler yapiyorum. Ama sen sakinlessin biraz ara yada uzun bi mesaj at hani senden korktum falannde bise olur de o yuzden soyleyemedim anladigin gibi degil de. Emin ol dinlicektirr bende onun gibi bise yasadim ama boyle degil tabii..
aynen kuzum gözüm sürekli saatteBu gün de yapıştı sanki dimi ?
Benim için pek geçen bir gün olmadı
Anlar elbet seni canım nerede yapıyor askerliğiniBakalım meaaj attım cevap vermeyecek biliyorum ama bi umut mesaj atamamak çok iğrenç birşey tek mesaj 1 tl gidiyor durmadan mesaj da atamıyorum
aynen kuzum gözüm sürekli saatte
Yaaa canim insallah cozersiniz ama sevginiz kuvvetliyse bunun ustesinden gelirsiniz hic merak etme. Kendini anlat gerisi ona kalmissBakalım meaaj attım cevap vermeyecek biliyorum ama bi umut mesaj atamamak çok iğrenç birşey tek mesaj 1 tl gidiyor durmadan mesaj da atamıyorum
Bugun gercekten biraz daha zor bi gun sanirim kusum..hiç geçmeyen bir gün daha
doğru biliyorsun kuzum şafak sıkıştırıyor
inşallah canımdoğru biliyorsun kuzum şafak sıkıştırıyorçok teşekkürler inşallah kavuşacağız sana da su gibi geçsin zaman inşallah
kendimi oyalayacak hiç bişey bulamadım kuzucum sende mi öylesin?Bugun gercekten biraz daha zor bi gun sanirim kusum..
Evet oyle vallahi bugun teyzemlere falan gittim zaman gecsin diye ama gecmedikendimi oyalayacak hiç bişey bulamadım kuzucum sende mi öylesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?