Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım arasan iyi olur senin niyetini öğrenmesi gerekir şimdi dediğim gibi normal bi zamanda değilsiniz o uzakta ve asker :/ eğer telefon kullanıyorsa mesaj at cevap vermese bile aramana en azından mesajını okur

Yurt dışında olduğu için mesaj atamıyorum anca arayabiliyorum... ama şuan aramayada cesaretim kalmadı.s

İnşallah herşey için geç olmaz bu seferde bu zamana kadar aklın nerdeydi demesinden korkuyorum.s

Çok sakin kalmış bence.. Buna şükret.. Oturup düşünür sakin kafayla konuşursunuz sonra..
Benimki olsa kıyamet kopmuştu, değil konuşmak 1 harf bile söylemeye yer bırakmazdı..

Çok sakin kalmış bence.. Buna şükret.. Oturup düşünür sakin kafayla konuşursunuz sonra..
Benimki olsa kıyamet kopmuştu, değil konuşmak 1 harf bile söylemeye yer bırakmazdı..

Haklı sonsuz haklı zaten o yüzden ya bu ezik büzük olmam bazen vicdanımdan nefret ediyorum bidaha yüzünün görmeyeceğim birisi için hayatım ellerimden kaydı gitti.

Haklı sonsuz haklı zaten o yüzden ya bu ezik büzük olmam bazen vicdanımdan nefret ediyorum bidaha yüzünün görmeyeceğim birisi için hayatım ellerimden kaydı gitti.

Öyle düşünme..
Ne olacağı hiç belli olmaz.. Dur hele bir sakinleşsin..
Birşeyi anlamadım, askerin sadece senin senden hoşlanan biri için hastaneye gittiğini mi öğrendi yoksa senin daha önceden onunla konuştuğunu da mı ?

canım böyle kendini yiyip bitirme, beklemek sana iyi gelmeyecekse aramaya devam et açınca da anlat herşeyi, bundan sonra ne olursa olsun ona yalan söylemeyeceğini onu nasıl sevdiğini de söyle. inşallah yumuşar.

canım böyle kendini yiyip bitirme, beklemek sana iyi gelmeyecekse aramaya devam et açınca da anlat herşeyi, bundan sonra ne olursa olsun ona yalan söylemeyeceğini onu nasıl sevdiğini de söyle. inşallah yumuşar.

Üstüne gittikçe kaçacak şuan çokta sevmem yalvarmayı yakarmayı bu sefer haklı gururumu yıkıp atsam diyorum inşallah değer askerde olması beni dahada tedirgin yapıyor onu üzüp kırdığım için

K KRALTAC canım yezdaasya nın da dediği gibi eğer beklemek iyi gelmiyorsa aramaya devam et madem ki mesaj atamıyorsun bilsin kötü niyetli olmadığını umarım herşey yoluna girer

Askerde biliyorum erkek tuymaya tahammülü yok kızmasın kafasına takmasın diye söylemek istemedim elime yüzüme bulaştırdım.s
Tabii kimsenin tahammulu olmaz ama arada kizar diye bende ufak seyler yapiyorum. Ama sen sakinlessin biraz ara yada uzun bi mesaj at hani senden korktum falannde bise olur de o yuzden soyleyemedim anladigin gibi degil de. Emin ol dinlicektirr bende onun gibi bise yasadim ama boyle degil tabii..

Bakalım meaaj attım cevap vermeyecek biliyorum ama bi umut mesaj atamamak çok iğrenç birşey tek mesaj 1 tl gidiyor durmadan mesaj da atamıyorum

Bakalım meaaj attım cevap vermeyecek biliyorum ama bi umut mesaj atamamak çok iğrenç birşey tek mesaj 1 tl gidiyor durmadan mesaj da atamıyorum
Anlar elbet seni canım nerede yapıyor askerliğini

aynen kuzum gözüm sürekli saatte
yezdaasya Dahlia_ şafak sıkıştırıyor mu deniliyor kızlar çok bilmiyorum terimleri yakında şafak saymaya başlayacağım bende bakalım terimleri o zaman daha iyi bilirim sanırım Rabbim tez zamnda kavuştursun sevdiceklerinize

Yaaa canim insallah cozersiniz ama sevginiz kuvvetliyse bunun ustesinden gelirsiniz hic merak etme. Kendini anlat gerisi ona kalmiss
Amaa gercekten bi erkek icin cok agir bise bu yani ne anlatsan anlamak istemeyede bilir bide bu var. Hadi baristiniz hersey eskisi gibide olmayabilirrr herseye hazirlikli ol canimm.
Insallaah hersey dedigin gibi olsunn hakkinizda hayirlisi olsun

doğru biliyorsun kuzum şafak sıkıştırıyor çok teşekkürler inşallah kavuşacağız sana da su gibi geçsin zaman inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…