Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen kuzum gözüm sürekli saatte

Ben de öyle sayılırım, çok sıkıldımmm

Aynen öyle canım, ama beni sıkıştırmaktan geçti boğuyor artık, şafak falan kalmadı ki ortada...

Ben de öyle sayılırım, çok sıkıldımmm

Aynen öyle canım, ama beni sıkıştırmaktan geçti boğuyor artık, şafak falan kalmadı ki ortada...

Dahlia_ ciğim canım anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu, içini ferah tutmaya çalış, geçireceğiniz güzel günleri düşün canım inşallah gelecek yakın zamanda sevdiceğin ve bir ömür hep beraber mutlu olacaksınız

Kıbrıs canım

İnşaAllah canım..
Şafak saymaktan daha zormuş böylesi

napcaz böyle ya ben evdeydim yarın çıkayım bende daraldım iyice. Bu arada daisy rain ikiz yarenim bugün hiç gelmedi buralara.

Geldim ikiz yarenim
Huzurumun da dediği gibi önemli bir sınavım vardı bugün gelemedim o yüzden çok şükür bitti

çok şükür kuzum bir saat sonra şafak 6 diyeceğiz bitiyor da işte sabırsızım ben
Çok şükür gerçekten
Bende öyleyim inan askerimde öyle şu günler bile gözümüzde öyle büyüyor ki
Sonra kızıyorum kendime sabır diye 170 gün nasıl bitti 6 ne ki? Güneşi doğuracağız inşallah

canımm ikiz yarenim içime su serptin

bana "son günler daha bir zorlanacağız" dedi ben "olur mu çok keyifli olcak" dedim haklı çıktı sevdicek.

sabır gerçekten de geçen günler yanında kalanlar ne ki

canımm ikiz yarenim içime su serptin

bana "son günler daha bir zorlanacağız" dedi ben "olur mu çok keyifli olcak" dedim haklı çıktı sevdicek.

sabır gerçekten de geçen günler yanında kalanlar ne ki

Biz de hiç tahmin etmedik aksine keyifli olacağız dedik ama hiç öyle olmuyormuş insanın sabrı daha çok dolup taşıyormuş meğersem...
Ama bittiyor çok şükür ne günler atlattık 6 ne ki bizim için Hele de ömrümüzün geri kalanını düşününce ilerde güzel bir anı olacak bize

inşallah kuzum hatırlamayalım bile, hiç gitmemişler gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…