Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benimki giderken iğneden ipliğe her şeyi aldık
kutu yaptım ben ona çok hoşuna gitmişti siz de yapabilirsiniz.
diş macunu, diş fırçası, deodorant, kulak temizleme çubuğu, tırnak makası
çengelli iğne yorganını sabitliyor bununla, ayak için mantar kremi, kas ağrıları için jel, el kremi ayağı için tabanlık, boyundan geçirmeli cüzdan, parfümümü koydum kutuya, çok sevdiğim bir şalımı koydum, ikimizin resmi de vardı çerçevede aklıma gelenler bunlar fikir olsun size.

Minnoşum benim yerim seni ben
Kızlar aramızdan en muzuru Huzurdur. Hem her konuda daha bilgili hem de her durumda şakaya vurup ağlarken güldürür sizi o yüzden buraya gelirseniz inanın daha çabuk geçiyor zaman

Boşver sen herkesi..
Adam olan ne soğur, ne ayrılır, ne de aldatır..

Yani daha gelmediği için şu an ne durumda bilmiyorum..
Yaklaşık 2 aydır da konuşamıyoruz..
7 ay sonra izne geldiğinde değişmişti ama iyi yönde..
Hani soğur diyorlar ya tam aksi olmuştu..
Zaten çok hassas, ailesine, bana çok bağlıydı ama daha artmıştı bağlılığı..

Psikoloji dağılma mevzusu da herkese ait değil..
Kendisi dedi bir gün "akıllı adam askerde deli olur" diye..
Neler gördü, neler yaşadı kim bilir..
Ama ben öyle bir değişiklik hissetmedim onda..
Kuzenim var mesela, gider gitmez sinir hastası oldu çıktı..
Ne zaman sorsan hastanede..
Aşırı zayıf birisi çünkü, asker psikolojisini kaldırmadı..
Yani insanın kendinden aslı birşey, dayanıklıysan birşey olmaz, yok değilsen çok zorlanırsın..

Ne güzel düşünmüşsün. :)
Bende almak istiyorum fakat aldırmıyor.
Bir ara laf arasında söylemiştim, senin paran gitmesin sakın alma diye kaç kere tembihledi.
Ama yine de bende aynı böyle yapacağım.
şal fikri de çok iyiymiş. :)

Minnoşum benim yerim seni ben
Kızlar aramızdan en muzudu Huzurdur. Hem her konuda daha bilgili hem de her durumda şakaya vurup ağlarken güldürür sizi o yüzden buraya gelirseniz inanın daha çabuk geçiyor zaman
Aaay demesene oyleee kuzumm utanirim beeen
Benim bilmedigimide siz biliyosunuz ama
Damlaaa kusum gercekten oyle degilmi safaklarimizz burdaa bitti minik kuslarimm sayesindee

senin paran onun parası mı var çok zorlanmayacaksan al gitsin :)
gözleri doldu benimkinin ne ara düşündün aldın bunca şeyi diye :)
ilerde başka fikirler de vereceğim size yarenler hep destek tam destek :)

Ah kuşum benimm hakkını nasıl öderimm, ağlaya ağlaya güldürdün, sonra da ağlamayı unutturdunn
Kizzz bak sen yinemi agliyoonn baaak ne konustuk seninle 5 dk gecmedi uzerinden baaakk heee. Son gozyaslarinii saklaa baak cunku onlar mutluluktaan akicaklarrr

senin paran onun parası mı var çok zorlanmayacaksan al gitsin :)
gözleri doldu benimkinin ne ara düşündün aldın bunca şeyi diye :)
ilerde başka fikirler de vereceğim size yarenler hep destek tam destek :)

hi hi:) çok teşekkürler gerçekten. :)
senin sevgilin geldi sanırım askerden?
bu süreci nasıl geçirdiniz, ne güzel beklemişsiniz yılmadan helal olsun vallahi size.. şimdi 1 yıl hiç geçmeyecek gibi, yüreğime kocaman bir şey oturmuş gıkım çıkmayacak durumda gibiyim.

Aaay demesene oyleee kuzumm utanirim beeen
Benim bilmedigimide siz biliyosunuz ama
Damlaaa kusum gercekten oyle degilmi safaklarimizz burdaa bitti minik kuslarimm sayesindee

Al al oldu minnoş yanakları yerimm. Seni bile yemeğe bağldım ya pes
Haklısın kuzum gerçekten öyle şafaklarımızı bu topik ve burdaki yarenler sayesinde kolayca bitirdik gerçekten kızlar olmasa psikolojim çökmüştü...
İyi ki varsınız kızlar

yok uzun dönem canım askerlik şubesine gidecek

Anladım canım bir karışıklık olmuştur belki yarın hallolur inşallah

rica ederim canım :) şafak 4 canım bizde daisy rain benim ikiz yarenim aynı gün kavuşacağız askerlerimize onunla
sana çok iş düşüyor bu süreçte sabırlı olmak, en son ana kadar alttan almak gibi görevlerin var.
bizimki böyle geçti kavga da ettik, çok da eğlendik konuşurken geçecek bunu bil sadece. birbirinize daha çok bağlanırsınız şüphen olmasın.
emin ol biz de öyleydik çıkmıyor içinden o şey alışıyorsun.

Yezda'yla ben ikiz yareniz yani şafaklarınız aynı onunda şafak 4. Bitti sayılır çok şükür

Kızlar gitmeden evvel küçük küçük sürprizler yapayım diyorum. İnternette baktıklarımın hepsini de yaptım. 7 yıldır sevgili olduğumuz için yapacak bir şeyim kalmamış. Bir fikriniz var mı? Mutlu bir şekilde nasıl yollayabilirim, yemek mi yapsam, gerçi çok kez yaptım. duygulu bir şey olsun diyorum da maşallah her ay her şeyi yapmışım.

Benim de bugün burada çenem açıldı. meğerse ne de konuşasım soru sorasım varmış, içimde birikmiş.

Aynı anda yazmışız yaaaaaaa
İkiz yarenim benim kalbimiz bir

peki sevgilinde bir değişim oldu mu?
internette herkes "asker erkek soğuyor, orada düşünecek vakti bile olmuyor sevgilisini" gibi bir sürü yorum okudum. Sen tecrübelisin.:) o yüzden soruyorum. Siz de öyle bir durum oldu mu senden uzaklaşma gibi.. ?

Kizzz bak sen yinemi agliyoonn baaak ne konustuk seninle 5 dk gecmedi uzerinden baaakk heee. Son gozyaslarinii saklaa baak cunku onlar mutluluktaan akicaklarrr

Yok yok ağlamıyorum artıkkkk oklavaları gördüm kendime geldimm

Aay gitsem bi jandarma falan olurdum heralde minik kuss ne dersin
Dogu psikolojisi naparsinn

Oklavalı komutan olurdun, çok havalı isminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…