Ben sana idareli kullandiriyorum kusum ondaanBir bir kısmı çok doğru minnoşum, 1 damla gözyaşı ardından sizinle gülümseme
Yani idareli kullanıyorum
Evet canim uzun donemm benim askerim :)
Vallahii askerlik bitti bende bittim ki benim askerim doguda..
Biraz arsizliga vuruyorumm istee bide askerimlee konusabiliyoruzz yani telefon problemimiz olmuyo ondan sanirim geldimm.
Vee biz koca darbeyi atlattikk yani gerisi viz geliyo. Cok sukur bu gunumuze canim sende alisirsin hic merak etmee
Vee en buyuk puff noktasi burdaki kizlar hic bi zaman yalniz birakmadilar Allah razi olsunn. Hep destek oldular ne zaman kotu hissetsem burdaydim burasi cok iyi geldi bana
ya ne güzel bitmiş.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.. peki sevgilinde bir değişim oldu mu? çevremdeki herkes ve internetteki herkes "askerdeki adam soğur, ayrılır, aldatır" diyorlar.
Psikoloji tamamen dağılıyormuş zaten..
Ben sana idareli kullandiriyorum kusum ondaan
kızlar benimki giderken iğneden ipliğe her şeyi aldık
kutu yaptım ben ona çok hoşuna gitmişti siz de yapabilirsiniz.
diş macunu, diş fırçası, deodorant, kulak temizleme çubuğu, tırnak makası
çengelli iğne yorganını sabitliyor bununla, ayak için mantar kremi, kas ağrıları için jel, el kremi ayağı için tabanlık, boyundan geçirmeli cüzdan, parfümümü koydum kutuya, çok sevdiğim bir şalımı koydum, ikimizin resmi de vardı çerçevede aklıma gelenler bunlar fikir olsun size.
Aaay demesene oyleee kuzumm utanirim beeenMinnoşum benim yerim seni ben
Kızlar aramızdan en muzudu Huzurdur. Hem her konuda daha bilgili hem de her durumda şakaya vurup ağlarken güldürür sizi o yüzden buraya gelirseniz inanın daha çabuk geçiyor zaman
yok uzun dönem canım askerlik şubesine gidecekCanım senin ki kısa dönemmiydi kısa dönemler 20'sinde açıklanıyormuş çünkü
senin paran onun parası mı var çok zorlanmayacaksan al gitsin :)Ne güzel düşünmüşsün. :)
Bende almak istiyorum fakat aldırmıyor.
Bir ara laf arasında söylemiştim, senin paran gitmesin sakın alma diye kaç kere tembihledi.
Ama yine de bende aynı böyle yapacağım.
şal fikri de çok iyiymiş. :)
Aaay demesene oyleee kuzumm utanirim beeen
Benim bilmedigimide siz biliyosunuz ama
Damlaaa kusum gercekten oyle degilmi safaklarimizz burdaa bitti minik kuslarimm sayesindee
Kizzz bak sen yinemi agliyoonn baaak ne konustuk seninle 5 dk gecmedi uzerinden baaakk heee. Son gozyaslarinii saklaa baak cunku onlar mutluluktaan akicaklarrrAh kuşum benimm hakkını nasıl öderimm, ağlaya ağlaya güldürdün, sonra da ağlamayı unutturdunn
senin paran onun parası mı var çok zorlanmayacaksan al gitsin :)
gözleri doldu benimkinin ne ara düşündün aldın bunca şeyi diye :)
ilerde başka fikirler de vereceğim size yarenler hep destek tam destek :)
Aay gitsem bi jandarma falan olurdum heralde minik kuss ne dersinKız doğru diyorr niye utanıyorsunnn
Askerlik yapmış kadar varsın yaniii
Aaay demesene oyleee kuzumm utanirim beeen
Benim bilmedigimide siz biliyosunuz ama
Damlaaa kusum gercekten oyle degilmi safaklarimizz burdaa bitti minik kuslarimm sayesindee
yok uzun dönem canım askerlik şubesine gidecek
rica ederim canım :) şafak 4 canım bizdehi hi:) çok teşekkürler gerçekten. :)
senin sevgilin geldi sanırım askerden?
bu süreci nasıl geçirdiniz, ne güzel beklemişsiniz yılmadan helal olsun vallahi size.. şimdi 1 yıl hiç geçmeyecek gibi, yüreğime kocaman bir şey oturmuş gıkım çıkmayacak durumda gibiyim.
hi hi:) çok teşekkürler gerçekten. :)
senin sevgilin geldi sanırım askerden?
bu süreci nasıl geçirdiniz, ne güzel beklemişsiniz yılmadan helal olsun vallahi size.. şimdi 1 yıl hiç geçmeyecek gibi, yüreğime kocaman bir şey oturmuş gıkım çıkmayacak durumda gibiyim.
rica ederim canım :) şafak 4 canım bizdedaisy rain benim ikiz yarenim aynı gün kavuşacağız askerlerimize onunla
sana çok iş düşüyor bu süreçte sabırlı olmak, en son ana kadar alttan almak gibi görevlerin var.
bizimki böyle geçti kavga da ettik, çok da eğlendik konuşurken geçecek bunu bil sadece. birbirinize daha çok bağlanırsınız şüphen olmasın.
emin ol biz de öyleydik çıkmıyor içinden o şey alışıyorsun.
rica ederim canım :) şafak 4 canım bizdedaisy rain benim ikiz yarenim aynı gün kavuşacağız askerlerimize onunla
sana çok iş düşüyor bu süreçte sabırlı olmak, en son ana kadar alttan almak gibi görevlerin var.
bizimki böyle geçti kavga da ettik, çok da eğlendik konuşurken geçecek bunu bil sadece. birbirinize daha çok bağlanırsınız şüphen olmasın.
emin ol biz de öyleydik çıkmıyor içinden o şey alışıyorsun.
Kizzz bak sen yinemi agliyoonn baaak ne konustuk seninle 5 dk gecmedi uzerinden baaakk heee. Son gozyaslarinii saklaa baak cunku onlar mutluluktaan akicaklarrr
Aay gitsem bi jandarma falan olurdum heralde minik kuss ne dersin
Dogu psikolojisi naparsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?