Amaaa kusumm oylee degilmii soyleee
Hayırlı geceler :)
Amin inşallah, çok sabır gerekiyor.
şimdiden dağıldım..
senin sevgilinin askerlik bitiyor mu? :)
Herkesin ki açıklanmış bizimki neden açıklanmadı acaba ya
İçim yanıyor kiyamiyorum hiç o soğukta gitmesine bile
Minnoslarr hemen kendinizi birakmayinn amaa gercekten cok yipranirsinizz bu zamanlarinizi iyi degerlendiriin... aglamak hic biseye cozum degil inanin aksinaa daha kotu yapiyo. Tukenirsinizz.umarım zaten iyice tuhaf oldum bir ağlıyorum herşeye sinirlenir oldum daha gitmeden
Canım iç çamaşırı çorap havlu goturuyolar sadece galiba başka bisjy goturmuyolarKızlar acemi birliği için yedek iç çamaşırları içlik, kişisel temizlik malzemeleri götürmeye gerek var mı? Sevgilime arkadaşları hiçbir şey götürme her şeyi veriyorlar demişler. Siz daha iyi bilirsiniz..
Bakinn Kevserimden ornekler kizlar o gozyaciklarini sakladi simdide cikariyo bir birrDoğru söze ne denirrr
Bak belki de son günüm ama hala lazım oluyor
Sağol canım güçlü durmaya çalışıyorum Allah kavuştursun hepimiziMinnoslarr hemen kendinizi birakmayinn amaa gercekten cok yipranirsinizz bu zamanlarinizi iyi degerlendiriin... aglamak hic biseye cozum degil inanin aksinaa daha kotu yapiyo. Tukenirsinizz.
İçim yanıyor kiyamiyorum hiç o soğukta gitmesine bile
Bakinn Kevserimden ornekler kizlar o gozyaciklarini sakladi simdide cikariyo bir birr
2 hafta önce bitti bile..
Ama cezalı diye gelmedi..
Amin canım aynen öyle inşallah alisiriz ya çok zor bi durum bu kadar uzak olmak..
Çok iyi anlıyorum..
Parça parça olmuştum geçen sene ocakta gidiyor diye..
Hiç değilse sıcak havalarda gitseydi diyordum..
Ama yapacak birşey yok, hem sürekli dışarda, soğukta duracak halleri yok ya..
Genel olarak bakarsak da sonuçta askerlik, hiçbir tarafı kolay değil..
Allah sabır, dayanma gücü versin..
Ic camasiri vee sampuan iste vucut sampuani dis macun tras kopugu bicagi gotursun canim onlar veriyo sampuan falan ama askerim hic sevmedi guzel degil diye hepsini aldik..Kızlar acemi birliği için yedek iç çamaşırları içlik, kişisel temizlik malzemeleri götürmeye gerek var mı? Sevgilime arkadaşları hiçbir şey götürme her şeyi veriyorlar demişler. Siz daha iyi bilirsiniz..
Herkesin ki açıklanmış bizimki neden açıklanmadı acaba ya
Ic camasiri vee sampuan iste vucut sampuani dis macun tras kopugu bicagi gotursun canim onlar veriyo sampuan falan ama askerim hic sevmedi guzel degil diye hepsini aldik..
Bide bu lapitak ayak kremi var ondan alin kizlar cunku botta ayaklari mantar oluyo bu krem cok iyi askerim kullaniyo cok memnun oluyo.. bide bi kaca sivil kiyafet koyun cunku carsi izini falan oluyo o zaman giyerler.
Efosman takimida veriyolar ama oda guzel degil biz bastan almistik onlari kullaniyo simdi . Bidee vucut havlusu ve bas havlusu aklima gelen bu kadar canimm
Evet canim uzun donemm benim askerim :)Huzurkokulu senin sevgilin uzun dönem değil mi? sen nasıl bu işin üstesinden geldin ya hu? bunun bir püf noktası yok mu? :) koskoca 1 yılı ve göremeyeceğimi düşündükçe çok fena oluyorum.
Evet canim cok kotu yaaaa :)aynen orada verilenler çok kötüymüş.
zamanında abim de hiç beğenmemişti.
Abim gelirken diş macunu kalmıştı valizinde,
bir kere deneyim dedim, berbat bir şeydi.. bunları almak lazım dediğin gibi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?