Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hic merak etmee geciyo zaman biraz yipraniyosun amaa geciyo gecmiyo degill. Gozunde buyutmee canimm..
Burda Bysa canimdaa etimesguta cikmis bakarsinizz ayni kogustaa olurlarr :)

Çok teşekkür ederim cevapladığın için :)
Umarım rahat geçer. Şimdiden ağlayıp duruyorum, ki gidince düşünemiyorum bile.. bir de gitmeden önce ona güzel bir şeyler yapmak istiyorum fakat bulamıyorum, sanki elimden gelen her şeyi yapmalıymışım gibi o gitmeden önce, sırf mutlu etmek adına.. :)

belki de.. :) dakika başı rütbeli olduğu için artık kolları selam vermekten kas yapar hale gelirmiş. yemekleri falan epey iyiymiş ama.. o konu da içim rahatladı.. umarım çabucak geçer şu vakitler :)
İnşallah canım evet bende duydum onları ama abimde orda yaptı cok da kötü değilmiş ya Allah yardimcimiz olsun gidince koğuşları flan aynı olur bakarsın gittiklerinde haberleselim canım :)

Her zaman ne zaman istersen :)
Gitmeden bise yapmak istiyosan surekli uzerinde tasidigin biseyi ver bencee.. benim kolyem vardi suan onda. Gittiginde zor zamanlarinda oyle seyler yaptim ki dustunde kaldirdim mutlu ettim orda yalniz olmadigini gosterdim hep. Onemli olan yaninda olduguni hissetmesi o zaman mutlu olur istee :)
Simdiden goz yaslarini bitirme canim lazim olucak sana onlar :)

İnşallah canım evet bende duydum onları ama abimde orda yaptı cok da kötü değilmiş ya Allah yardimcimiz olsun gidince koğuşları flan aynı olur bakarsın gittiklerinde haberleselim canım :)

Amin inşallah.. sabredeceğiz..
koğuşlar aynı olursa çok iyi olur :)
dediğin gibi haberleşelim mutlaka.. :)

hiç boynumdan çıkarmadığım bir kolyem var. bende onu vereyim o halde, bu çok iyi bir fikir oldu, çok teşekkür ederim :) ben de endişeleniyorum, sadece iletişimimiz telefon olacağı için ona destek nasıl olacağım, nasıl konuşmalıyım kestiremiyorum açıkçası.. kafam allak bullak..

Aynı sekildeyim bende ağlayıp duruyorum..

Psikojisi bozulcak diye çok korkuyorum degisecek diye aynı şekilde çok endiselerm var

Rica ederiimm :) canim endiselenmee bi telefon uzagindan bile kalbine dokunursuunn.. vallahi onun psikoloji nasil derse oyle konusursunn. Hep olumlu seylerden bahsedersin sonraa sen nasilsin falan diye sorarsinn emin ol herseyy olurr merak etmee canim cok dusunup kafani bulandirma zamanla hersey yoluna girer alisirsiinn..

Hayırlı geceler kızlar..

Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, pek iyi değilim..
Yeni asker gönderecek olanlar, Allah sabrınızı bol eylesin..
Hiç üzülüp, sıkılmayın..
Kendinizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor..
Dua edin, ona destek olun yeter..
Sağsalim gidip dönsünler inşaAllah..

Hayırlı geceler :)
Amin inşallah, çok sabır gerekiyor.
şimdiden dağıldım..
senin sevgilinin askerlik bitiyor mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…