Kızlar cuma günü askerimin usta birliği belli olucak çok merak ediyorumm
Kızlar askerinin usta birliği belli olan var mı ?
Hakkinizda hayirlisi olsun insallaah canim benimm.Yarın belli olacak inşallah.. :)
Yarın burada Bysa ile yazarız.
Sizin şafak da miniminnacık kalmış, ben bile musmutlu oluyorum böyle :)
Meraktan catliycam artiikYarın belli olacak inşallah.. :)
Yarın burada Bysa ile yazarız.
Sizin şafak da miniminnacık kalmış, ben bile musmutlu oluyorum böyle :)
Bizimki aksam iştimasindan sonraa belli olmustuu bilirim o duyguyuu. Hic aciklanmasin istedimm gun boyunca duâ etmistiimmMeraktan catliycam artiik
İnşallah canım haber yok daha bakalımBizimki aksam iştimasindan sonraa belli olmustuu bilirim o duyguyuu. Hic aciklanmasin istedimm gun boyunca duâ etmistiimm
Umarimm sizdee bu gunlerinizi anarsınız
Kızlar inşallah güzel haberler alırsınız askerlerinizden
Aksam soylerlerr kusumm.İnşallah canım haber yok daha bakalım
Canimm neden 2 ay Terorle mucadeleye mi kaldi kii.Kızlar Allah izin verirse 21 gün sonra dağıtım iznine geliyor. Bizim acemilik 2 ay olduğu için.. 21 gün önceden heyecanlanıyorum.Gelince neler yapabiliriz? Siz neler yapmıştınız? Bu 7 gün dolu dolu geçsin istiyorum. Ailelerimiz tanışıyor. 7 yıldır beraberiz. Bize gelebiliyor annesi ve kendisi yani. Yemek mi hazırlasam? Ya da dışarıda kahvaltıya mı gitsek? Güzel fikirlerinizi bekliyorum
Canimm neden 2 ay Terorle mucadeleye mi kaldi kii.
Bencee evde yemek hazirlasaan daha iyi olur cunku onlar ordaa dogru duzgun yemek yiyemiyolar. Dolu dolu gecirin kafasi dagilcak biseler yapin bi gun kahvaltiya gidin falan. Ama 7 gunde hep yanindaa ol gidince dersin keskee olsaydim yanindaa dersinn. Bol bol ozlem giderinn canim ben her izine geldiginde oyle yaptim cunku
Himmm benim nisanlimda tankci amaa o bu kadar uzun yapmadi doguya cikinca usta birligi 27 gune yukseldi acemiligii sistem cok degismiss yaaa..Sevgilim tankçı, tankçıların 60 gün acemi birliği. :) O yüzden acemi bir bitmek bilmedi bizim.. yemin törenine de gidememiştim.
Çok haklısın. Zaten yemeklerden yakınıp duruyor. Geçen gün mutfakta çalıştı. O kadar pis yapılıyormuş ki yemekler.. yere çiğ tavuk düşmüş. yıkamadan tencereye atmışlar. Ki yerler leş gibi çamurlu su.. botlarla basılıyor. insanlar tuvaletten çıkıp oraya basıyorlar yani. Bir şey yiyemiyorum artık diyor. Gerçekten askerlik her yönden aşırı zor..
7 gün kesin bize hemencik geçecek. Çok üzüleceğim kesin.. bende ne yazdım yaaa çenem düştü
Himmm benim nisanlimda tankci amaa o bu kadar uzun yapmadi doguya cikinca usta birligi 27 gune yukseldi acemiligii sistem cok degismiss yaaa..
Yaaa yine onlarinki normalmiss benim sevdicegin yemekleri daha kotu.
Gelinceee bol boll yemek yedir o zaman. Kuzumm
Geciyo vallahii hemen geciyooo olsun istedigin kadar yazz
Tankci olaarak gitti ama aacemide yaziciydi. Suan tank bakimcisii. 22 yasimdayim canimm. Evett dusunuyoruzz baakalim kismett :)Sevgilin tank nişancısı veya tank şoförü müydü peki? Doğuya düştüğüne göre.. :) Bu arada sen kaç yaşındaydın? Sizin şafak da bitiyor gelince evlilik mi? :)
Kızlar yarın aciklancak demişlerTankci olaarak gitti ama aacemide yaziciydi. Suan tank bakimcisii. 22 yasimdayim canimm. Evett dusunuyoruzz baakalim kismett :)
Ayy insanii meraktan catlatirr bunlar anacimm. Bi kagit aciklayin iste milleti strese sokuyolarrKızlar yarın aciklancak demişler
Acaba e devlet üzerinden de yayınlanır miAyy insanii meraktan catlatirr bunlar anacimm. Bi kagit aciklayin iste milleti strese sokuyolarr
Onu bilmiyorum canim ama komutan istimadayken herkese tek tek kagittan okuyomuss onu biliyorumAcaba e devlet üzerinden de yayınlanır mi
Vallahi psikolojim bozuldu artık nasıl gecicek günler bilmiyorum zaten çok derdim var en onemlisi de bu öyle zor geçiyor ki her şey zor ayakta duruyorum artıkOnu bilmiyorum canim ama komutan istimadayken herkese tek tek kagittan okuyomuss onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?