- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Dusunmee oylee canim inan bak eski sayfalari oku ben nerelerden geldim bu zamana bende cok dedim gecmicek etmicek napacam diyee hergun agit yaktim amaa bak cok sukur Allaha 1 ayimiz kaldii sende bi bakmissin gecmiss. Seninlee konustuk sen guclu ol ki askerinde guc alsin sendenVallahi psikolojim bozuldu artık nasıl gecicek günler bilmiyorum zaten çok derdim var en onemlisi de bu öyle zor geçiyor ki her şey zor ayakta duruyorum artık
6 kilo verdim resmen. Haklısın canimda başka sorunlarda var ne nasıl olcak diye düşünmekten artık yoruldum sürekli düşünüyorum her şeyiDusunmee oylee canim inan bak eski sayfalari oku ben nerelerden geldim bu zamana bende cok dedim gecmicek etmicek napacam diyee hergun agit yaktim amaa bak cok sukur Allaha 1 ayimiz kaldii sende bi bakmissin gecmiss. Seninlee konustuk sen guclu ol ki askerinde guc alsin senden
Vallahi psikolojim bozuldu artık nasıl gecicek günler bilmiyorum zaten çok derdim var en onemlisi de bu öyle zor geçiyor ki her şey zor ayakta duruyorum artık
Hepsinii tam bilmiyorum amaaa kafanin cok dolu oldugunu biliyorum en azidan canimm. Haklisinn ama biraz oluruna birak bak yoksa kendinee edersinn hasta olursunn kim bakicak sana sonraa o yuzden kendinee bak6 kilo verdim resmen. Haklısın canimda başka sorunlarda var ne nasıl olcak diye düşünmekten artık yoruldum sürekli düşünüyorum her şeyi
Biliyorum canım sağol ama karakter olarak da olumsuz biriyim kötü düşünürüm hep yani bu da olayları zorlaştırıyorCanımm ilk zamanlar en zoru inan kolay bir süreç değil ama geçici bir süreç. Zor şeylerin üstesinden gelince ilişkiniz dahada sağlam temellere oturacak çok zor biliyorum ama iyi tarafından bakmak zor olsada en sağlısı bu. Ne kadar kötü düşünürsen o kadar çekilmez oluyor zaman...
Oluruna biraktim artık hep soylerim Allahın yazdığı kaderin bir adim dahi ötesine geçemez insan. Ama üzülmemek elde deglHepsinii tam bilmiyorum amaaa kafanin cok dolu oldugunu biliyorum en azidan canimm. Haklisinn ama biraz oluruna birak bak yoksa kendinee edersinn hasta olursunn kim bakicak sana sonraa o yuzden kendinee bak
Biliyorum canım sağol ama karakter olarak da olumsuz biriyim kötü düşünürüm hep yani bu da olayları zorlaştırıyor
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimiz icinn güzel dikenlerin için sağol kuzumNe desen haklısın gerçekten ben böyle söylüyorum ama bende ilk zamanlar çok kötüydüm elden bir şey gelmiyor inan tek çözüm sabırlı olmak ve zaman... Su gibi geçsin aksın zaman inşallah ve biran önce kavuşursunuz canım benim.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimiz icinn güzel dileklerin için sağol kuzum
Tankci olaarak gitti ama aacemide yaziciydi. Suan tank bakimcisii. 22 yasimdayim canimm. Evett dusunuyoruzz baakalim kismett :)
Baaakk ne guzel soyluyosun canimm aynen oyle tabii. Haklidin dogal olarak askerini yeni gonderdin bosluktasindir ama zamnlaa alisirsin canim kendini cok yipratmaOluruna biraktim artık hep soylerim Allahın yazdığı kaderin bir adim dahi ötesine geçemez insan. Ama üzülmemek elde degl
Aminn canim insallaaahh tabikii de vericeemm burdan gitmek yokk :)Şafağınız sağ salim bitsin de burada musmutlu haberlerini verirsin inşallah.. :)
Canım ordan sonra on ay başka yerde kalicaklar o daha kötüBysa kötü düşünme.. hem güzel yerde askerlik yapıyor bizimkiler. hiç zorlu değil, onlar iyiler çok şükür. Bir sorunun varsa burada yaz çözüm buluruz.. hem çarşı izinleri var, görüntülü konuşun bol bol.. :)
Canım ordan sonra on ay başka yerde kalicaklar o daha kötüsağolun ama ailevi sorunlar anne baba ayrı bir sürü sorunlar cozulcek Bisiy değil yoruluyorum sadece
Asill usta birligi kolay oluyo canimm. Ben her pazar goruntulu gorusebiliyorumm. Dogu diye korkuyo herkess amaa cok sukur dogununda rahatligi var tabii. Oda alisir sendee 10 aycik sadece baskadaa yokk kkiiCanım ordan sonra on ay başka yerde kalicaklar o daha kötüsağolun ama ailevi sorunlar anne baba ayrı bir sürü sorunlar cozulcek Bisiy değil yoruluyorum sadece
Bu 4'ler bir daha yanyana gelmeyecek❤ Şafağımız 44 ❤
❤ Malatya ❤
Zamaniii kimseee durduramicaaakkkBu 4'ler bir daha yanyana gelmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?