- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Hiimmm ben burda elimden geldigince herkeslee konusuyorumm sohbet ediyoruz yaniii. :)Kimse yazmadığı için yazacak bir şey bulamıyorum ki.. Ziyaretçi olarak da sürekli bakıyorum ama hiç ilerlemiyor. :)
Kuzummm az kaldııı en sevdiğim rakamlar bir 9, bir de 4'dü❤ Şafağımız 54 ❤
❤ Sakarya ❤
Kuzummm az kaldııı en sevdiğim rakamlar bir 9, bir de 4'dü
Çok heyecanlı boncuğum bitirince güzel telaşlar başlayacak inşallahÇok şükürr son beş 9-u kaldı minnoşumunnnn
Kuzummm az kaldııı en sevdiğim rakamlar bir 9, bir de 4'dü
Çok şükürr son beş 9-u kaldı minnoşumunnnn
Yaaaaaa evet minik kuslariimm benim Allahaaa binlerce kezzz sukurlerr olsunn bugunleri gordummm 350 den 54 e dustummm cokk sukurrr.Çok heyecanlı boncuğum bitirince güzel telaşlar başlayacak inşallah
Çok heyecanlı boncuğum bitirince güzel telaşlar başlayacak inşallah
Yaaaaaa evet minik kuslariimm benim Allahaaa binlerce kezzz sukurlerr olsunn bugunleri gordummm 350 den 54 e dustummm cokk sukurrr.beraber geldik buralaraaa kuzulariimmmm hic yalniz birakmadiz benii
daisy rain bitinceee calsinnn sazlaaarrr kuşuummmmm
Evett kusum ya ikimizde inanamiyoruz zaten asker diyo hala burda kalacakmisim gibi diyoo
Çok şükürr canım benimmm..
İnsanın inanası gelmiyor, azaldığına, biteceğine, bittiğine...
Ben hala izinde zannediyorum, 1 ay oldu 1 ayyy
Yaaaaaa evet minik kuslariimm benim Allahaaa binlerce kezzz sukurlerr olsunn bugunleri gordummm 350 den 54 e dustummm cokk sukurrr.beraber geldik buralaraaa kuzulariimmmm hic yalniz birakmadiz benii
daisy rain bitinceee calsinnn sazlaaarrr kuşuummmmm
Çok şükürr canım benimmm..
İnsanın inanası gelmiyor, azaldığına, biteceğine, bittiğine...
Ben hala izinde zannediyorum, 1 ay oldu 1 ayyy
Evett kusum ya ikimizde inanamiyoruz zaten asker diyo hala burda kalacakmisim gibi diyoo
Ay bende oylee zannederim sanirim bunye beklemeye alisti
Ay bende oylee zannederim sanirim bunye beklemeye alisti
Ouy vallahi o süreçte zor alışma süreci bu askerliğin her evresi zor bir sene geçmeden anlayamayacağız sanırım
Bekle bekle ağaç olduk o da ayrı mevzuu
Bekliyordum ama bu kadar de değil yanii
Dediğin gibi sene geçmeden yerine oturmayacak anlaşılan
Başvuru yaptı mı tecili bozdurduktan sonra? Başvuru yapmadıysa gidemez eve belge gelene kadar. Bir sonraki zaman mayıs diye biliyorum ama başvuruları öncesinden yapılıyor belli zamanları var tam tarihleri bilmiyorum ama bir iki ay öncesinde yapılıyor diye biliyorum yani şimdiden askerlik şubesine gidip başvuru yapması gerekBir şey sormak istiyorum şimdi nişanlım Kasım 27 sinde tecilini bozdurdu şubatta gider dediler olmadı mayısta mı gider bu belirsizlik ne zaman biter bir an önce gidip gelmesini istiyorum artık ya
başvurusunu yapmıştı bozdurdu kanalda sonra e devletten öğrenirsin dediler Şubat 7 yazıyordu olmadı amaBaşvuru yaptı mı tecili bozdurduktan sonra? Başvuru yapmadıysa gidemez eve belge gelene kadar. Bir sonraki zaman mayıs diye biliyorum ama başvuruları öncesinden yapılıyor belli zamanları var tam tarihleri bilmiyorum ama bir iki ay öncesinde yapılıyor diye biliyorum yani şimdiden askerlik şubesine gidip başvuru yapması gerek
başvurusunu yapmıştı bozdurdu kanalda sonra e devletten öğrenirsin dediler Şubat 7 yazıyordu olmadı ama
bir soralım bakalım teşekkür ederimÇıkmama ihtimalı az da olsa var diye biliyorum ama hiç etrafımda denk gelmemiştim o zaman bir sonrali celp dönemini beklemesi gerekiyor sanırım oda mayıs oluyor yine de askerlik şubesine sorun bu konularda hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem.
Canim buyuk ihtimal subatta yer kalmamistir o yuzden gidememistir devre kaybi yasamis mayista kesin gider. Allah sag saglim kavusturur insallaaahhBir şey sormak istiyorum şimdi nişanlım Kasım 27 sinde tecilini bozdurdu şubatta gider dediler olmadı mayısta mı gider bu belirsizlik ne zaman biter bir an önce gidip gelmesini istiyorum artık ya
Ayneenn oylee minik kusumm yaaa her acidan zorOuy vallahi o süreçte zor alışma süreci bu askerliğin her evresi zor bir sene geçmeden anlayamayacağız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?