- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Canimm diyarbakir hic kotu bi yer degil canini sikmaa gercekten rahat eder yaniiDiyarbakır..
İpsalada :) kıslari cok soguk oluyormus sık hasta olmuştu. Komutanları iyi ama canim mac falan yapiyolardi hep mangal yakiyolardi :) telefon sıkıntısı var ama çaktirmadan kullanmasi lazim. Ilk 2-3 ay neredeyse hic kullanamadi erkek arkadasim. Bi de oranin insani askeri cok seviyormus sayiyormus oyle demistiAa ne güzel oldu sana rastladığım şimdi..:)
Edirne nasıldır? Hangi ilçede asker sevgilin?
Hosbulduk canim benim amin tesekkurler :)Allaah kavustursun canim hosgeldinn :)
İpsalada :) kıslari cok soguk oluyormus sık hasta olmuştu. Komutanları iyi ama canim mac falan yapiyolardi hep mangal yakiyolardi :) telefon sıkıntısı var ama çaktirmadan kullanmasi lazim. Ilk 2-3 ay neredeyse hic kullanamadi erkek arkadasim. Bi de oranin insani askeri cok seviyormus sayiyormus oyle demisti
Canım ben arkadaşlarıma söyledim Edirne çıktığını.. hemen "aa Edirne kızları harikadır ya sen yandın" dediler. Hepsi sarışın renkli gözlüymüş. Çarşı izinlerinde serbest bırakma sakın dediler, ki bu nasıl mümkün olacak anlamış değilim. Sen çarşı izinlerinde nasıl yapıyorsun ya, içime kurt düşürdüler..
Yaaa tovbee illahi yaaa nasil bi arkadaslarin var senin Allasen yaaaa. Oncee askerimm nasil olucak iyi olucak diye dusun kizlari ne dusunuyosunn.Canım ben arkadaşlarıma söyledim Edirne çıktığını.. hemen "aa Edirne kızları harikadır ya sen yandın" dediler. Hepsi sarışın renkli gözlüymüş. Çarşı izinlerinde serbest bırakma sakın dediler, ki bu nasıl mümkün olacak anlamış değilim. Sen çarşı izinlerinde nasıl yapıyorsun ya, içime kurt düşürdüler..
Us bolgesimi canimm. Genelde us bolgesinde oluyolar benim askerimde us bolgesinde. Merak etme tank bakimcilari nobet bile tutmuyo kendi askerimden biliyorum yaniKızlar diyarbakır merkezdeymis galiba TanK bakimcilarini oraya yolluyolarmis öğrendim merkeze on dakikaymis büyük bi kislaymis güvenli diyorlar
Yaaa tovbee illahi yaaa nasil bi arkadaslarin var senin Allasen yaaaa. Oncee askerimm nasil olucak iyi olucak diye dusun kizlari ne dusunuyosunn.
Canım sen bu konuda çok takıntı yapıyorsun kendine. Sevdiğine güvenmiyor musun? Zaten askerlik sıkıntılı inan o düşündüğün şeyler aklına bile gelmiyordur. Seni aldatmak için askere gitmesine gerek yokki. Burda da yapar sen böyle şeyleri düşünüp kendini yıpratma...
Yaaa sana bisey diyim mi. Yada demiiyim. Evet bakar oylee bakarlar kiii inanamazsinnn boyleee sende her carsi izininde kavga et canim aayy kizlara baktin mi falaan diye boylee gozlerini alamazlar cunku inan yaaaa.Batıya çıktığı için sabahtan beri seviniyorum. Doğu çıkar diye içim içimi yiyordu.
Şimdi de kafayı buna taktım.. internette de araştırdım. Edirne'nin kızları öyle bir övülmüş ki, askerlerin ağzının suları akar emin olun demiş orada askerlik yapanlar.. bizim askerlik böyle bitmeyecek gibi.. birine mi baktı, bir sürü güzel kız var diye kendime zehir edeceğim 10 ayı..
Yaaa sana bisey diyim mi. Yada demiiyim. Evet bakar oylee bakarlar kiii inanamazsinnn boyleee sende her carsi izininde kavga et canim aayy kizlara baktin mi falaan diye boylee gozlerini alamazlar cunku inan yaaaa.
Aksini soyleyimde belki buna inanirsinn. Cunku ayni seyleri soyluyorum yüreğim kalmadi artik.
Çok haklısın. Araştırdıkça, okudukça birileriyle konuştukça o kadar takıntılı birisi oldum ki kendimi tanıyamıyorum. Tek bildiğim bu askerlik bize geçmeyecek gibi.. her çarşı izninde kavga edeceğiz kesin. nasıl atlatacağın bu durumları bilemiyorum.. askerlerin yorumlarını okudukça da şaşıyorum. kız gördükleri an dipleri düşüyormuş, ki Edirne'nin kızları da acayip güzellermiş.. moralim öyle bozuldu ki, kendime kızıyorum sadece böyle olduğum için..
Tek derdin bu olsun. Niye böyle dusunuyosnki sen karsindakine guvendikten sonra.. düşünme bile benceBatıya çıktığı için sabahtan beri seviniyorum. Doğu çıkar diye içim içimi yiyordu.
Şimdi de kafayı buna taktım.. internette de araştırdım. Edirne'nin kızları öyle bir övülmüş ki, askerlerin ağzının suları akar emin olun demiş orada askerlik yapanlar.. bizim askerlik böyle bitmeyecek gibi.. birine mi baktı, bir sürü güzel kız var diye kendime zehir edeceğim 10 ayı..
Yaaa canim helal olsun. Amaa yani seni kim dolduruyosa beni bile catlatiyo burda. Benim askerim 11 aydir asker inan bana onun nasil iyimi seyinden baska hic bise dusunemedim aksama kadar kogusa gecsin iyiyim mesaji alim diye saatler saydim. Neden bu dusunceye kapiliyosun ben anlam veremiyorum yanii. Askerleri kotu gosteriyosunuz sonraa ama.Özür dilerim sıktığım için seni..
Üzgün olduğum için yazmak istemiştim sadece..
Hakkını helal et..
İlişkiniz yıpranır böyle. Karşındakine güven inan öyle bir geçiyor ki bittiğinde daha iyi anlarsın kızlarla biz de geçmiyor diyorduk bitince anlıyorsun zamanın nasıl geçtiğini. Kimseye kulak asma yoksa dönüncede sorun olur bu aranızda. Herşey senin elinde. Sevdiğine destek mi olmak istiyorsun yoksa çevrenin dolduruşuyla köstek mi?
Yaaa canim helal olsun. Amaa yani seni kim dolduruyosa beni bile catlatiyo burda. Benim askerim 11 aydir asker inan bana onun nasil iyimi seyinden baska hic bise dusunemedim aksama kadar kogusa gecsin iyiyim mesaji alim diye saatler saydim. Neden bu dusunceye kapiliyosun ben anlam veremiyorum yanii. Askerleri kotu gosteriyosunuz sonraa ama.
Herkesin asker psikolojisi cok farklidir canim demekki onlarin ki baska yonde calisiyo akli. Tamam erkek nefsidir dogru ama kizada saldiracak kadar sey degildir. Askerde olmazsa icinde olan erkek her turlu yapar. Senden ricam oyle insanlarin yazdiklarina kulaak asma. O zaman ben sevinirim.Askerleri kötü göstermek asla istemiyorum. Aklımın ucundan bile geçmedi.internette askerlik yapmış olanların yazdığı bir yer var. askerliği yapmışlar diye onların yazdıkları kafama takıldı sadece. Sadece erkeklerin nefislerini az çok biliyoruz.. bir de askerlik psikolojisiyle orada dağıtır kendini diye düşünüp üzüldüm. Çünkü çok kişi çok şey söyledi yakınlarımdan da.. zaten ben haksızım biliyorum. çok çok çok üzülüyorum sadece.. daha fazla sizi sıkmayım. yanlış da anlaşıldım.. tekrar özür diliyorum..
Herkesin asker psikolojisi cok farklidir canim demekki onlarin ki baska yonde calisiyo akli. Tamam erkek nefsidir dogru ama kizada saldiracak kadar sey degildir. Askerde olmazsa icinde olan erkek her turlu yapar. Senden ricam oyle insanlarin yazdiklarina kulaak asma. O zaman ben sevinirim.
Yoksaa tepkim hep ayni olucaak yani.
Teşekkür ediyorum vakit ayırıp ilgilendiğin için öncelikle.. çok sağol.. çünkü gerçekten bu halime çok üzülüyorum, içim içimi yiyor. Elimde olsa bir şeyi düşünmeyeceğim ama elimde olmuyor ne yazık ki.. kendisine şu zamana kadar hiç böyle konuları açmadım ama hep mutsuzum.. ona belli etmesem de. Erkeklerin nefsini düşünüyorum, önünden geçen bir sürü güzel kıza bakmama gibi bir şansları var mı diye erkeklerin orada kafam karışıyor. Çünkü askerde bin tane erkek içindeler. Bir de o psikoloji.. Çünkü biz kızlar bile güzel kızlara bir dönüp bakıyoruz.. daha fazla sıkmayım sizi.. inşallah düzelirim.. çok çok teşekkür ediyorum düşüncelerin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?