Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amannnnnnn ben arabaya bindirdim mi hemen istanbula son gaz devam

kızz busee plakalara gelmişsinn. en son hatırladığımda 142 deydin. :)
hayırlı uğurlu olsunn.

geldim valla kuzum saolasın tatlım..sen nasısın? napıosun?

Gittim kuzum gittim sonunda

Ooo süpermiş canımm yarın gece parti var

:118::118::118:

ohhhhhhhhhh kop koppppppppppp

Atsın şafaklar
Yaklaşsın mehtabım

Öyle teselli ediyoruz artık son ayrılığımız..
Onu birliğe bırakırken bir ay sonra yanındayım dedi ahh inanılır gibi değil
Ama şimdi gözümde öyle büyüyorki o günler sorma kuzum

şafak sıkıştırması denen meret bu oosa gerekn bana 30 gun çok kısa geliyo ama seni bunaltıyor

ama o 30 geçecek çok hızlı mesela benım 100 lerim hızlı geçiyor saymıyorumda zaten senınkıde geçecek vee mutluu son kollarında

Aa neden netleşmedi canım bir hafta değilmiydi deneme süren ?
Evet bitiricez hayırlısıyla artık tatlım Darısı başınıza inşallah.

öyleydi adam uzattı bugun sondu ama konusamadık yogunluktan geldi gitti ay boşver sıkıldm artık bu konudan
amin canım inşallah bize daha çok ama inşallah tez geçsin zaman yaa

öyleydi adam uzattı bugun sondu ama konusamadık yogunluktan geldi gitti ay boşver sıkıldm artık bu konudan

Ne yoğunluğu bu bölyle bebem ya bitmiş olması gerekiyor fatura dönemi geçti dosya teslimlerini felanmı yapıyorsunuz :26:

kankaa yarın hazırlann

Tertoo mehtap 30 ları görmüş bitiriyorsun ufaktan

Terto sen burdasın
SEni gördüğüme çok sevindim kuzucuğum benim :)
29 Mart gelsin artık

Kızlar pek katılamıyorum şuan..telden braz zor oluyor kalabalıgız baya bıde.daha snra gorusmek uzere hoscakalin.

Ne yoğunluğu bu bölyle bebem ya bitmiş olması gerekiyor fatura dönemi geçti dosya teslimlerini felanmı yapıyorsunuz :26:

bitmedi zeynom yaa ayın sonu işte bide bugun pazartesi haftanın ilk günü görmen lazımdı göz gözü görmüyodu ya

Atsın şafaklar
Yaklaşsın mehtabım
Evet evet atsın artık şafaklarrrr
İnşallah kuzum ağzından bal damlıyor..
şimdi birde gidip gördüm ya hiç geçmiyor zaman ama inşallah su gibi akıcak şafaklarımız

Anladım canım konuşmayalım ozaman hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu olur sonuç.
Olsun çok var falan deme kuzum ya bizimde zamanında çoktu şafaklarımız

Daha rahat konuşursunuz inşallah ilerleyen günlerde.Benim eşim sabah 6 da bile arıyodu sıra olmasın diye

yaa bende diyorum bak sen ne zaman fırsat bulursan ara beni düşünme ben uyanır konuşurum sonra yine uyurum diye de kıyamıyor uyandırmaya ondan

Terto sen burdasın
SEni gördüğüme çok sevindim kuzucuğum benim :)
29 Mart gelsin artık

Bende kuzum çok nete giremiyorum buralarda

zaman tez geçer inş canım benim ohh miss gibi sevdiceğine sarılırsın ahh ahh ne güzel o anlar

29 mart gelecek hmm ardı nisan sonrada mayıss gelsin torunlar biletler artık bizimde bitsin askerliğimiz

evet ecemişkomm duanı eksik etme emi hakkımızda hayırlısı olsun
ay ne bilimmmm var daha yaaa

bitmedi zeynom yaa ayın sonu işte bide bugun pazartesi haftanın ilk günü görmen lazımdı göz gözü görmüyodu ya

Ay ne bilim ay sonudur az hafifler o ne yoğunluk öyle bu milettide anlamam zaten hafta sonuda yatıyo yok illa son gunu beklicekler

ben devamlı müşterilerimi öğretmiştim mesela hani ayın 1o undan sonra çıkıyoya faturlar ekrana diyodum geline rkenden sıra beklemeden yatırın onlarda öyle yapıyodu yoğunluk azalıyodu o zaman
Evet evet atsın artık şafaklarrrr

İnşallah kuzum ağzından bal damlıyor..
şimdi birde gidip gördüm ya hiç geçmiyor zaman ama inşallah su gibi akıcak şafaklarımız
Eğer bi ayak yaparsa sen bana söyle ben arkadan çarparım bak ansıl gidiyo o zaman

evet ecemişkomm duanı eksik etme emi hakkımızda hayırlısı olsun
ay ne bilimmmm var daha yaaa
Etmem kuzum edermiyim hiç
Biraz sabır ceydam yaa herşey zamanla yoluna giricek bak gör

Söylerim canımmmm söylerim.
Buarada listede ne alemdeyim acaba yerim neresi

ayy sonu asıl böyle oluyomuş ya
aman banane ne zaman gelirlerse gelsinler yalnız bugun konusmama engel oldular o ayrı

Etmem kuzum edermiyim hiç
Biraz sabır ceydam yaa herşey zamanla yoluna giricek bak gör

Söylerim canımmmm söylerim.
Buarada listede ne alemdeyim acaba yerim neresi

evet canımm tek çaremiz sabır Rabbim bol bol sabır versin bizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…