Hoşgeldiin yaaa.Bende istiyoruum mehtaptaann .Yarım kilo alabilir miyiimm???
Valla Ben askeriyenin karşısına ev yaptırmayı düşünüyorumm..
Zaten dağ bayır arsa dolu
Daha rahat konuşursunuz inşallah ilerleyen günlerde.Benim eşim sabah 6 da bile arıyodu sıra olmasın diye
kızz busee plakalara gelmişsinn. en son hatırladığımda 142 deydin. :)
hayırlı uğurlu olsunn.
Gittim kuzum gittim sonunda
Ooo süpermiş canımm yarın gece parti var
hahahaaaa işimm bu bilmiyormusunnn heyecannnn
bendee amcamlarda yım çok sık giremiyorum ama girdiğimde havai fişeklerim ve dansözlerimi atacamm seninn şerefineee
kutlamaa bulmuşuk hahahahaa durmnakkk yokkk plakalaraa geldinn bee bittti sayılırr ne kaldıı
kuzummmm ne güzel anlattınn yaa vallaa
allahtann bu ayrılık sondu bir ayın kaldı sonund ayanında
Öyle teselli ediyoruz artık son ayrılığımız..
Onu birliğe bırakırken bir ay sonra yanındayım dedi ahh inanılır gibi değil
Ama şimdi gözümde öyle büyüyorki o günler sorma kuzum
Aa neden netleşmedi canım bir hafta değilmiydi deneme süren ?
Evet bitiricez hayırlısıyla artık tatlımDarısı başınıza inşallah.
buseh;23330633[COLOR="#800080" .!.:ohhhhhhhhhh kop koppppppppppp[/COLOR]
Atsın şafaklar
Yaklaşsın mehtabım
öyleydi adam uzattı bugun sondu ama konusamadık yogunluktan geldi gitti ay boşver sıkıldm artık bu konudan
amin canım inşallah bize daha çok ama inşallah tez geçsin zaman yaa
kankaa yarın hazırlann
Tertoo mehtap 30 ları görmüş bitiriyorsun ufaktan
Ne yoğunluğu bu bölyle bebem ya bitmiş olması gerekiyor fatura dönemi geçti dosya teslimlerini felanmı yapıyorsunuz :26:
Evet evet atsın artık şafaklarrrrAtsın şafaklar
Yaklaşsın mehtabım
İnşallah kuzum ağzından bal damlıyor..şafak sıkıştırması denen meret bu oosa gerekn bana 30 gun çok kısa geliyo ama seni bunaltıyor
ama o 30 geçecek çok hızlı mesela benım 100 lerim hızlı geçiyor saymıyorumda zaten senınkıde geçecek vee mutluu son kollarında
öyleydi adam uzattı bugun sondu ama konusamadık yogunluktan geldi gitti ay boşver sıkıldm artık bu konudan
amin canım inşallah bize daha çok ama inşallah tez geçsin zaman yaa
Kızlar pek katılamıyorum şuan..telden braz zor oluyor kalabalıgız baya bıde.daha snra gorusmek uzere hoscakalin.
Daha rahat konuşursunuz inşallah ilerleyen günlerde.Benim eşim sabah 6 da bile arıyodu sıra olmasın diye
Terto sen burdasın
SEni gördüğüme çok sevindim kuzucuğum benim :)
29 Mart gelsin artık
kankaa yarın hazırlann
Tertoo mehtap 30 ları görmüş bitiriyorsun ufaktan
Kızlar pek katılamıyorum şuan..telden braz zor oluyor kalabalıgız baya bıde.daha snra gorusmek uzere hoscakalin.
Evet evet atsın artık şafaklarrrr
İnşallah kuzum ağzından bal damlıyor..
şimdi birde gidip gördüm ya hiç geçmiyor zaman ama inşallah su gibi akıcak şafaklarımız
Anladım canım konuşmayalım ozaman hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu olur sonuç.
Olsun çok var falan deme kuzum ya bizimde zamanında çoktu şafaklarımız
bitmedi zeynom yaa ayın sonu işte bide bugun pazartesi haftanın ilk günü görmen lazımdı göz gözü görmüyodu ya
Eğer bi ayak yaparsa sen bana söyle ben arkadan çarparım bak ansıl gidiyo o zamanEvet evet atsın artık şafaklarrrr
İnşallah kuzum ağzından bal damlıyor..
şimdi birde gidip gördüm ya hiç geçmiyor zaman ama inşallah su gibi akıcak şafaklarımız
hazırımmmmmmmmmmmmmmmmm aylardır beklediğim günnnnnnnnn
görüşürüz cnm..
Etmem kuzum edermiyim hiç
evet ecemişkomm duanı eksik etme emi hakkımızda hayırlısı olsun
ay ne bilimmmm var daha yaaa
Ay ne bilim ay sonudur az hafifler o ne yoğunluk öyle bu milettide anlamam zaten hafta sonuda yatıyo yok illa son gunu beklicekler
ben devamlı müşterilerimi öğretmiştim mesela hani ayın 1o undan sonra çıkıyoya faturlar ekrana diyodum geline rkenden sıra beklemeden yatırın onlarda öyle yapıyodu yoğunluk azalıyodu o zaman
Eğer bi ayak yaparsa sen bana söyle ben arkadan çarparım bak ansıl gidiyo o zaman
Ay ne bilim ay sonudur az hafifler o ne yoğunluk öyle bu milettide anlamam zaten hafta sonuda yatıyo yok illa son gunu beklicekler
ben devamlı müşterilerimi öğretmiştim mesela hani ayın 1o undan sonra çıkıyoya faturlar ekrana diyodum geline rkenden sıra beklemeden yatırın onlarda öyle yapıyodu yoğunluk azalıyodu o zaman
Eğer bi ayak yaparsa sen bana söyle ben arkadan çarparım bak ansıl gidiyo o zaman
Etmem kuzum edermiyim hiç
Biraz sabır ceydam yaa herşey zamanla yoluna giricek bak gör
Söylerim canımmmm söylerim.
Buarada listede ne alemdeyim acaba yerim neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?