Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam.. kimler burda

kankaaaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

kanıt başlamışşşşşşşşşş

455ten düşürüceksin cnm şafağını..

iyi geceler kızlar

hoşgeldin tatlım..noldu ne dediler işten?

aman da amann kimler gelmişşş

Tortooomm sende mi geldiinn

geldim ama gidiyorum canım uykudan kalktım uykuya gidiyorummmm uykum varrrr nabersin

canımsın kankamm duana çok ihtiyacım var valla zaman benle oyun oynuyo resmen uzadıkça uzadı

canımm daha hala belli değil grup grup sağlık kontrolleri yapılıyormuş şimdilik bol bol eğitim veriyorlarmış

geldim ama gidiyorum canım uykudan kalktım uykuya gidiyorummmm uykum varrrr nabersin

canımsın kankamm duana çok ihtiyacım var valla zaman benle oyun oynuyo resmen uzadıkça uzadı

İyiyim canım nolsun.
Sende ne problemler var yaa,askerinle mi alakalı,işle mi?

hmmmm anladım cnm sagolasn.eşim ilk tertip,o zaman tam 455 saycaz..ah ahh daha 5 gun ekledın tezkereye hehe yaktn benı

kuzum şu açıdan bak 460 olsaydı daha mı iiydi 5 günde düşürmüş oldum o açıdan

İyiyim canım ya .Yarın yine babanneme gidiyorum
Sen nasılsın???

yine yoksun desene senle biz bi yerimizde duramadık zaten

ama uzaklaşmak iyi oluyor kafan dağılıyor

kankaaaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

kanıt başlamışşşşşşşşşş

455ten düşürüceksin cnm şafağını..

hoşgeldin tatlım..noldu ne dediler işten?

kankaaaaaaaaaaaa

hahahaaa kısss kankamm senın için geldimm haa listeme giriyonuu bakkk sırff seni listeye alma şerefinee daldım bu akşam buraya

herşey olcağına varır canım benimm senin için en hayırlısını istiyorum bitecek bu belirsiliklerde

canımm daha hala belli değil grup grup sağlık kontrolleri yapılıyormuş şimdilik bol bol eğitim veriyorlarmış
ooo hala belirsizmi gidecekse gitsin kalacaksa kalsın ne bitmez işleri varmış onlarında

hiçbişeycik çıkmıcak kuzum sen çalışmaya devam edicen bak gör..ama o zamanda buraya gülücüklerle gelicen..sözmü?

bende onu ölçüp tartıcam bakıyım kesinleşince rahat rahat gidicemmi diye o zaman eskii halimee dönmek istiyrummmm

askerimle ilgili bi problem yok çok şükür tortom ya
işle alakalı derkende daha netleşmedi ondan canım sıkılıyo

Takma kafana tortom bee..

Netleşir kısa zamanda inşallah.Buseye katılıyorum 2-3 gün sonra eski torto geri döner aramızaa

Takma kafana tortom bee..

Netleşir kısa zamanda inşallah.Buseye katılıyorum 2-3 gün sonra eski torto geri döner aramızaa

amin canım amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek dileğimm bu yaaaaa
sen yine napcan babannede yeni geldin ya

Valla öyle oldu biraz ama napıyım evde sıkıntıdan patlıyorum hem aşkım çarşıya çıkmaya başlayınca haftasonu kalamıcam orda zaten iyi değerlendirieyim cezamızı

kankaaaaaaaaa izinleri düştüğümde plakalardayımdaaaaaaa yinede listeyi bekliorum deryayla öle yapalım dedik..atarsa 82 yarın gece sendeyim kuzum..

bende onu ölçüp tartıcam bakıyım kesinleşince rahat rahat gidicemmi diye o zaman eskii halimee dönmek istiyrummmm

inş herşey düzelir tatlım..en hayırlısını diliom sana kuzummm

amin canım amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek dileğimm bu yaaaaa
sen yine napcan babannede yeni geldin ya

1 hafta oldu geleli kız
Napayım evde canım sıkılıyo dün akşam aradı babannem gelmiyon mu diyo
Aşkımda çarşıya çıkamıyoken hazır değerlendireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…