Yeşim yawrum nasılsın canım görüşmeyeli
selam..kimler burda
Kızlar bende hala net bilmiyorum kac gun dıye.kayınbabama sordm demin silüs aldgı gunden itibaren dglmış...ne gun teslım olduysa o gun başlanıyomus saymaya.benım hesabıma göre 450ise eger 19 maysta gelcek ksmetse benımkı.
iyi geceler kızlar
aman da amann kimler gelmişşş
Tortooomm sende mi geldiinn
cidamm kankammmkıs senınle kkda sohbet etmeyi özledim..
Nasılsın demicem yawru ya :/ msjlaştık senle bol bol :/ dua ettim kuzum sana düzelecek herşey
Kuzucumm yaa bende buralara özlüyorum sizlerlesohbet etmeyi ama işte giremedim.
Askerinin son durumu ne kuzu ya merak etmiştim :26:
cidamm kankammmkıs senınle kkda sohbet etmeyi özledim..
Nasılsın demicem yawru ya :/ msjlaştık senle bol bol :/ dua ettim kuzum sana düzelecek herşey
Kuzucumm yaa bende buralara özlüyorum sizlerlesohbet etmeyi ama işte giremedim.
Askerinin son durumu ne kuzu ya merak etmiştim :26:
kankaaaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
kanıt başlamışşşşşşşşşş
455ten düşürüceksin cnm şafağını..
hoşgeldin tatlım..noldu ne dediler işten?
geldim ama gidiyorum canım uykudan kalktım uykuya gidiyorummmm uykum varrrr nabersin
canımsın kankamm duana çok ihtiyacım var valla zaman benle oyun oynuyo resmen uzadıkça uzadı
hmmmm anladım cnm sagolasn.eşim ilk tertip,o zaman tam 455 saycaz..ah ahh daha 5 gun ekledın tezkereye hehe yaktn benı
cnm belki askerin geliceği günü saymıodur..ama hesaplarsanda 398 çıkıo..2 ocaktan hesap al 30 ordan bu şubattanda 27 eder 57 455ten çıkarınca 398..
benimkisidemi 455 458 değilmi
evet tatlım sen b grubusun ocakta gitmiş askerin o yüzden 455..
kuzum şu açıdan bak 460 olsaydı daha mı iiydi 5 günde düşürmüş oldum o açıdan
evet tatlım sen b grubusun ocakta gitmiş askerin o yüzden 455..
Kız Buseeeee askerlik danışmanlık bürosu aççam sanaa heeeUzmanlığını yapmışsın sen
bugün adam geldi ama o kadar yogunduki hiç bişi konusamadık
İyiyim canım nolsun.
Sende ne problemler var yaa,askerinle mi alakalı,işle mi?
İyiyim canım ya .Yarın yine babanneme gidiyorum
Sen nasılsın???
kankaaaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
kanıt başlamışşşşşşşşşş
455ten düşürüceksin cnm şafağını..
hoşgeldin tatlım..noldu ne dediler işten?
geldim ama gidiyorum canım uykudan kalktım uykuya gidiyorummmm uykum varrrr nabersin
canımsın kankamm duana çok ihtiyacım var valla zaman benle oyun oynuyo resmen uzadıkça uzadı
ooo hala belirsizmi gidecekse gitsin kalacaksa kalsın ne bitmez işleri varmış onlarındacanımm daha hala belli değil grup grup sağlık kontrolleri yapılıyormuş şimdilik bol bol eğitim veriyorlarmış
hiçbişeycik çıkmıcak kuzum sen çalışmaya devam edicen bak gör..ama o zamanda buraya gülücüklerle gelicen..sözmü?
kuzum şu açıdan bak 460 olsaydı daha mı iiydi 5 günde düşürmüş oldum o açıdan
Kız Buseeeee askerlik danışmanlık bürosu aççam sanaa heeeUzmanlığını yapmışsın sen
valla aç kuzzum..sıradakiii die bağırırım..
torunlarımı bilgilendiriom
kendimi bu işlere adadım
askerimle ilgili bi problem yok çok şükür tortom ya
işle alakalı derkende daha netleşmedi ondan canım sıkılıyo
Takma kafana tortom bee..
Netleşir kısa zamanda inşallah.Buseye katılıyorum 2-3 gün sonra eski torto geri döner aramızaa
Valla öyle oldu biraz ama napıyım evde sıkıntıdan patlıyorum hem aşkım çarşıya çıkmaya başlayınca haftasonu kalamıcam orda zaten iyi değerlendirieyim cezamızıyine yoksun desene senle biz bi yerimizde duramadık zaten
ama uzaklaşmak iyi oluyor kafan dağılıyor
kankaaaaaaaaaaaa
hahahaaa kısss kankamm senın için geldimm haa listeme giriyonuu bakkk sırff seni listeye alma şerefinee daldım bu akşam buraya
herşey olcağına varır canım benimm senin için en hayırlısını istiyorum bitecek bu belirsiliklerde
ooo hala belirsizmi gidecekse gitsin kalacaksa kalsın ne bitmez işleri varmış onlarında
valla aç kuzzum..sıradakiii die bağırırım..
torunlarımı bilgilendiriom
kendimi bu işlere adadım
köşeyi döneriz
yine yoksun desene senle biz bi yerimizde duramadık zaten
ama uzaklaşmak iyi oluyor kafan dağılıyor
kankaaaaaaaaaaaa
hahahaaa kısss kankamm senın için geldimm haa listeme giriyonuu bakkk sırff seni listeye alma şerefinee daldım bu akşam buraya
herşey olcağına varır canım benimm senin için en hayırlısını istiyorum bitecek bu belirsiliklerde
ooo hala belirsizmi gidecekse gitsin kalacaksa kalsın ne bitmez işleri varmış onlarında
bende onu ölçüp tartıcam bakıyım kesinleşince rahat rahat gidicemmi diye o zaman eskii halimee dönmek istiyrummmm
amin canım amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek dileğimm bu yaaaaa
sen yine napcan babannede yeni geldin ya
Valla öyle oldu biraz ama napıyım evde sıkıntıdan patlıyorum hem aşkım çarşıya çıkmaya başlayınca haftasonu kalamıcam orda zaten iyi değerlendirieyim cezamızı
köşeyi döneriz
oooo her devreden 5-6 kişi gelseeeee askeriyelerin önüne araba çekerik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?