Valla öyle oldu biraz ama napıyım evde sıkıntıdan patlıyorum hem aşkım çarşıya çıkmaya başlayınca haftasonu kalamıcam orda zaten iyi değerlendirieyim cezamızı
köşeyi döneriz
kankaaaaaaaaa izinleri düştüğümde plakalardayımdaaaaaaa yinede listeyi bekliorumderyayla öle yapalım dedik..atarsa 82 yarın gece sendeyim kuzum..
inş herşey düzelir tatlım..en hayırlısını diliom sana kuzummm
Acemi de daha kalabalık oldukları için sıra falan oluyodur dicem ama..
Bizim acemi yaptığımız yerde telefon kaynıyodu bölükte,eğitim alanında,nizamiyede, heryerde..Haliyle her fırsatta arıyodu eşim.
Şimdi de sadece bölükte var oda 2 tane.
canım,sıraya giriyolarmış ya bzn koray da acele edıyo ama olsn ztn onlar ne anlatck ki:)yemeklerını sordum yiyeblyomusn dıye cok gzl dio:)özledm dıyo baska ne dcekler işte...sen sor,benımkı büyük oldgu icin mutlaka tanır bence:)bu arada 23 martta gelıo ksmetse dagıtıma.aynı gunde yemın törenıymş.
ahh kıyamam ya bu askerlik psikolojisi ne kadar zor :44:bizimde öyle canımm çok sıra oluyorr olmasada cok konusmuyor bir tane bozuk tel. var kapanıyor bazen o telefondan aradı sanıyorum alo alo ordamısın neden konusmuyorsun diyorum. asker kafası böyle soru sorulmadıkca cevap vermiyorsun diyor :)
canım bizim şu an 448 şafağımız 455den düşüyoruz 21inden itibaren.Bende buradan öğrendim.21 mayısta gelecekler yaniKızlar bende hala net bilmiyorum kac gun dıye.kayınbabama sordm demin silüs aldgı gunden itibaren dglmış...ne gun teslım olduysa o gun başlanıyomus saymaya.benım hesabıma göre 450ise eger 19 maysta gelcek ksmetse benımkı.
hoşgeldin mehtap güzeliiiiiiii
enerjiyi depolamışın kuzum maşallahhhhhhh
kankaaaaaaaaa izinleri düştüğümde plakalardayımdaaaaaaa yinede listeyi bekliorumderyayla öle yapalım dedik..atarsa 82 yarın gece sendeyim kuzum..
inş herşey düzelir tatlım..en hayırlısını diliom sana kuzummm
1 hafta oldu geleli kız
Napayım evde canım sıkılıyo dün akşam aradı babannem gelmiyon mu diyo
Aşkımda çarşıya çıkamıyoken hazır değerlendireyim
Açılın kızlar ben geldiiiiiiimmmmm
git gez valla uzaklaşmak iyi geliyor kuzum zaman sanki daha hızlı geçiyor
kankammmmmm senın gelmeni dörtt gözlee bekliyorummm okee yarın akşammm burdayımm attııracammmsenın şafağını listemdeee yawruu kutlayakk bunu ahahahah
Hoşbulduk kuzucum nasılsınnn ?
canımsın busemmmmm yüreğine sağlık valla Allah razı olsunnnnn
iyi hadi git bakalımmmmm torto çok özletme kendiniii
ecemm hg bitaanemmm
hahahah kimlerii görüyorummmmmmehtapp güzelii zilyonkere anlatmış olabilirsin burda ama bana özel bi anlatımm istiyorumm nasıl geçtiiii
Hoşbulduk kuzummmmmm hem enerjiğim hem buruk anla işte
Sen nasılsınnnnnn ?
ecemm hg bitaanemmm
oooo her devreden 5-6 kişi gelseeeee askeriyelerin önüne araba çekerik
günde 2 kere arayabiliyor canım beni ama ya biri çağırıyor gitmek zorunda kalıyor ya da sırada bekleyenler var diyor hemen kapatıyoruz.hatta bugün benim şansıma telefon mu bozuktu neydi anlamadım sesi çok derinden cızırtılıydı anlayamadım ne konuştuğunu kapattık :S
evet canım 23 mart ta yemin törenine gideceğim bende kısmetse inşallah.Yemekleri benim ki beğenmemişti ya kaç gündür çorbasını içiyorum dedi bana
ahh kıyamam ya bu askerlik psikolojisi ne kadar zor :44:
canım bizim şu an 448 şafağımız 455den düşüyoruz 21inden itibaren.Bende buradan öğrendim.21 mayısta gelecekler yani
Gittim kuzum gittim sonundaaaaa ecem gittinmiiii sen
kuzummmmmmmm bende mutluyum plakalara geldim..yarın gece düzcedeyim Allahın izniyle..
her zaman yanındayız kuzummmm
Yavrummmm bir kere anlattım ama bin kerede anlatsam sana yine özel olarak anlatırdım
Süperdi herşey çok güzeldi 7,5 ay sonra tekrar sarılmak öpmek ahhhh kokusunu içime çekmek harikaydı ya
Ama yetmedi be zeynom çok çabuk geçti şimdi özlemim daha da arttııııııııı
kuzummmmmmmm bende mutluyum plakalara geldim..yarın gece düzcedeyim Allahın izniyle..
her zaman yanındayız kuzummmm
Hoşbulduk canım benim vereyim tabi yarım kiloda benden olsun hattaHoşgeldiin yaaa.Bende istiyoruum mehtaptaann .Yarım kilo alabilir miyiimm???
Valla Ben askeriyenin karşısına ev yaptırmayı düşünüyorumm..
Zaten dağ bayır arsa dolu
Daha rahat konuşursunuz inşallah ilerleyen günlerde.Benim eşim sabah 6 da bile arıyodu sıra olmasın diye
Sağol tatlım yazmıştım topiğe geçmişe görmemişsindir
yaa beni sallaaaa gittnmiii ecemişkooom çok sevindim yawrum yaaa hadi gözün aydın ben daha yeni duyuyorum yaaa
canımsın
kanka sen beni acayip heyecanlandırıon he
kutlayak amabilion net kaçak inş açık olurda girerim..
ama bi dansöz attırak
Yavrummmm bir kere anlattım ama bin kerede anlatsam sana yine özel olarak anlatırdım
Süperdi herşey çok güzeldi 7,5 ay sonra tekrar sarılmak öpmek ahhhh kokusunu içime çekmek harikaydı ya
Ama yetmedi be zeynom çok çabuk geçti şimdi özlemim daha da arttııııııııı
ecemm hg bitaanemmm
hahahaaaa işimm bu bilmiyormusunnn heyecannnn
bendee amcamlarda yım çok sık giremiyorum ama girdiğimde havai fişeklerim ve dansözlerimi atacamm seninn şerefineee
kutlamaa bulmuşuk hahahahaa durmnakkk yokkk plakalaraa geldinn bee bittti sayılırr ne kaldıı
kuzummmm ne güzel anlattınn yaa vallaa
allahtann bu ayrılık sondu bir ayın kaldı sonund ayanında
Hoşbulduk canım benim vereyim tabi yarım kiloda benden olsun hatta
Sağol tatlım yazmıştım topiğe geçmişe görmemişsindir
Ama seni sallayamam olmazzzzzz sende keyifler nasıl bakalım ?
en geç 1 hafta sonra burdayım tortoomm
bende bildigin gibi daha iş netleşmedi sıkıldımmm yaa
bende çok sık giremiyorum artıkk geçmişi okuyamıyorumm canım
çok sevindim valla zaten azda kaldı oh
aferim tortomaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?