Kizlar ben sordum yemek almiyolar artik iceri falan dedi bana o yuzden onu eliyorum daha once dogum gununde kunye yaptrdim mektup falan yollamistm. Komutanı okudu diye sinirlenmisti biraz. Aklima sey geldi hani kişa giriuoruz ya atki flanmi alsam C Chharlotte L Leyla-Canım aburcubur bişiler koyabilirsin yemek yada bence kurabiye sıcaktan bozulabilir ben geçen nişanlım gitmeden önce kurabiye yaptırmıştım 1 günde teslim oldu ama teslim süresinin uzama ihtimali vardı mesela kurabiye yaptırdıgım kız uyarmıştı şeker hamuru sıcakta bozulaiblir diye :/ birde ben geçen senelerde ona şey yapmıştım yumurtaya iğneyle delik açtım içini boşalttım bi kaç gün beklettim içi kuruyunca dış kabuk kısmını boyadım sonra ufak bi not yazıp yumurtanın içine atmıştım değişik bişi olmuştu baya da beğenmişti bide mektup yazarsın al sana mis gibi romantizm
Kizlar ben sordum yemek almiyolar artik iceri falan dedi bana o yuzden onu eliyorum daha once dogum gununde kunye yaptrdim mektup falan yollamistm. Komutanı okudu diye sinirlenmisti biraz. Aklima sey geldi hani kişa giriuoruz ya atki flanmi alsam C Chharlotte L Leyla-
Kizlar ben sordum yemek almiyolar artik iceri falan dedi bana o yuzden onu eliyorum daha once dogum gununde kunye yaptrdim mektup falan yollamistm. Komutanı okudu diye sinirlenmisti biraz. Aklima sey geldi hani kişa giriuoruz ya atki flanmi alsam C Chharlotte L Leyla-
Yok canlarim carsi iznine hic cikamiyolar o zaman baska bisiy bulalm yaEvet atki cok güzel olur. Ben kendim ormustum gitmeden evvel yaninda goturdu:)) ama carsi izni var mi yoksa atkiyida taktirmiyorlar iceride...
Eşimle askerdeyken tanışmıştık zor oluyor asker yolu beklemek. Allah hepsini korusun Allah a emanet olsunlar. Su gibi aksın inşaallah zaman hepiniz tez zamanda kavuşursunuz :) bunu söylemeye geldim
Artık soğuklar geliyor atkı yazmış arkadaşlar onu takamaz belki ama kıyafetlerinin altında giymesi için bir elbise alsanız çok kalın da değil öncede değil orta bir şey :) bence güzel olur sevdiği renkte falanKargo demisken haftaya 3.yildonumumz kizlar ne yolliym akil verin diyarbakira 3-4 gunde gidiyor bideL Leyla- C Chharlotte
Tespih kullanmiyor hani hic oyle bi insan degildirİceride de yasak takmalari.. eskiden ne guzel yasak degilmis. Bir kitap alsan kitabin sonuna kadar her sayfaya not yazip tamamlasan? yanina da tesbih. "ben yokken bu tesbih olsun avuclarinda" gibi bi not. Yada direkt ihtiyaclarini al yolla:)) kış geliyor simdi. el kremi, tras losyonu, dis macunu, sabun, sampuan gibi gibi. Yada kendi ellerinle ordugun kazak, yatarken giyer. Vaktin yoksa da hazir alirsin. Hele en kurtarici olani termal iclik:)))) Yada esofman takimi kaliteli olanlardan. Onlarinki baya naylon gibi oluyor:) sacma gelebilir ama en lazim olan seyler bunlar kesinlikle. Bir romantikligi yok amma
Tespih kullanmiyor hani hic oyle bi insan degildirbende biraz romantik olsun istiyorum kıyafet icin soruyorm zaten hep bisiye ihtiyacın varmi falan diye her seyide var napsam bilemedim cok kararsiz kaldimm sagolun guzel gorusleriniz icin kuzular Allah razi olsun. Ben zaten bi defter tutuyorum gunluk gibi her gun ne yaptigmi gunlerin nasil gectigni ne hissettigmi yazıyorum suan 200 sayfa falan oldu oyle kitap gibi yani,altinada renkli cikartmalarla her sayfanın altina o gunki kalan şafagi yaziyorum ama bunu gelince vericem ona L Leyla- C Chharlotte Gelartik00
Ya aklima cok alakasiz seyler geliyor bi tane uzun kollu ust falan aliyim yanina tiras losyonu kopuk falan bide findik fistik belki paketli olduğu icin alirlar fındık falan ama hepsi birbirinden alakasiz ahaha bide fotografimizi cikartmistim onun arkasina bisiyler yazip onuda yollasam fotograf orda sıkıntı olurmu acabaAskere romantik bir sey pek olmuyor ne yazik ki:)) yollanabilecek seyler cok kisitli.. benim arkadasim askerdeki sevgilisine sacini bir tutam kesip yollamisti bir de o dediğim siteden ani kitabi yaptirip yollamisti sevgilisi bayilmis cok mutlu olmusinsaallah daha buluruz bisiler:))
Ya aklima cok alakasiz seyler geliyor bi tane uzun kollu ust falan aliyim yanina tiras losyonu kopuk falan bide findik fistik belki paketli olduğu icin alirlar fındık falan ama hepsi birbirinden alakasiz ahaha bide fotografimizi cikartmistim onun arkasina bisiyler yazip onuda yollasam fotograf orda sıkıntı olurmu acaba
Hahaha ama aliyolarmis bende yazdim kendin koliliyosun ben kutuyu kendim yapmistim arkadasimla beraberAllah razi olsun canlarmHuzurkokulu L Leyla- aynen bunlar mantikli geldi fotoda mantikli geldi bisiy sorucam kutuyu ptt mi verior biz mi buluyoruz nasil yolluyoruzz uzerine haram zikkim olsun nereye yazdin bu arada ona cok guldum
Allah razi olsun canlarmHuzurkokulu L Leyla- aynen bunlar mantikli geldi fotoda mantikli geldi bisiy sorucam kutuyu ptt mi verior biz mi buluyoruz nasil yolluyoruzz uzerine haram zikkim olsun nereye yazdin bu arada ona cok guldum
Kutunun dışına yazmadin yaniHahaha ama aliyolarmis bende yazdim kendin koliliyosun ben kutuyu kendim yapmistim arkadasimla beraberkutunun icine yazdim
Anladim guzelim sagol cuma yollycam zaten ayarlicam bisilerr akliniza gelirse yinede yazinnPttnin asıl subesine gidersen oradan sana kutuyu veriyorlar. Ama mahalle aralarindaki pttler vermiyor:) ben pttye gitmeden evvel hevesle hediye paketi yapmistim teker teker, tabi oradaki görevli paramparca etti kontrol ederken. Cokokrem kutusu bulmustum orta boy,ona koymustum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?