Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğitimleri uzun sürmüş biraz canım yapamayanlar oluyormuş aradı biraz önce konuştuk alışmam lazım haklısınız bazen zaman gözümde çok büyüyor Bysa Browni_intense
Genelde öyle oluyor hep canim ya bizimki de derdi hep gıcık kapmıştı o yapamayanlara :) Benim de öyle nasıl bitecek diye düşünüyorum sonra geriye bakınca geçtiğini görüyorum

Kendimi öğlen saatlerine şartlamıştım hep öğlen arıyor diye hala aramadı kafamı dağıtamıyorum da
ilk zamanlar bende kendimi sartlamstm ayni saatte bekliyordum aramayinca strese giriyordum sonra gecti canım hergun bir olmaz egitim yogun olur telefon bozulur falan ankesorluden ariyorsa eğer yani merak etme illaki haber verir fırsatı olunca sıkma canını

Alışmaya çalışcam canım çok sağolll :* :*

Kızlar ya ben bazen çok kötü oluyorum uzun bir süre onu göremeyecek olmam beni çok etkiliyor. Bana öneriniz var mı nasıl dayanıcam bilmiyorum inanın sanki çıldırcakmış gibi hissediyorum çok mu büyütüyorum diyorum

Ilk zamanlar boyle olmasi normal guzelimm aglayacak gibisin suan adim atsan gozlerin doluyodur biliyorum o duyguyu ama sana tek onerim zaman son safaklarda ben dedim arttik gercekten bitti mi simdi o kadar adepte olmustum hala safak sayacam yani hos sayiyorum zaten de bi sure sonra bu dduygun aman o iyi olsuna donuyo. Bol sabirlar diliyorum sana guze

İlk başlar böyle oluyor zamanla buna da alışacaksın canım. Huzurkokulu nun da dediği gibi o iyi olsunduna önüşüyor.

Ağlamaktan ziyade içimi sanki neşterle oyuyorlamış gibi daha önce böyle uzun süre birbirimizi görmediğimiz olmamıştı ve yine uzun süre göremeyeceğim bu düşünce beni daha çok üzüyor evet aslında o iyiyse ben daha iyiyim diyorum ama ne biliyim gözümde çok büyüyor aşmam lazım artık bu düşünceleri

Zaman canım tek yapmamız gereken sabırlı olmak. Bazen sabrımızın tükendiği zamanlar oluyor ama bol bol dua iyi geliyor onada

Allahım bolca sabır versin hepimize canım bende kendimle alkalaı kötü düşünmeye başlamıştım inanır mısınız Allahım acaba ben kafayı mı yiyorum da böyleyim diyorum o gelene kadar bekleyemicek miyim diye saçma sapan şeyler geçiyo aklımdan :/ umarım ilk zamnaların etkisidir sonraları böyle devam etmek istemiyorum bir sürü duygu geçişi yaşıyorum 2 saat iyiysem gülüyorsam 3 saat somurtuyorum bu düşünceleri yaşıyorum

İlk zamanların etkisi var biraz zaman geçsin duruluyorsun ben 2 tane takvim 2 tane de şafaksayar yaptım bir de telefonda var her gün hepsine birer çizik atıyorum kafayı yediğimi düşünüyorum bazen

İlk zamanların etkisi var biraz zaman geçsin duruluyorsun ben 2 tane takvim 2 tane de şafaksayar yaptım bir de telefonda var her gün hepsine birer çizik atıyorum kafayı yediğimi düşünüyorum bazen

Bende bazen çok karamsar oluyorum aklıma sürekli kötü şeyler geliyo ve kendimi toplamam zor oluyor içim doluyorda taşıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…