Ben yasadiklarini hala yaşiyorum ama bir sure sonra alisiorsun acik konusmak gerekirse sanki azaldıkça sabrin bitiyor gibiKızlar ya ben bazen çok kötü oluyorum uzun bir süre onu göremeyecek olmam beni çok etkiliyor. Bana öneriniz var mı nasıl dayanıcam bilmiyorum inanın sanki çıldırcakmış gibi hissediyorum çok mu büyütüyorum diyorum
Amin canim insallah şuraya safak dogan gunes yazacagimz gunler gelsinDarısı tüm bekleyenlerin başına
Amin canim insallah şuraya safak dogan gunes yazacagimz gunler gelsin
Allahım bolca sabır versin hepimize canımbende kendimle alkalaı kötü düşünmeye başlamıştım inanır mısınız Allahım acaba ben kafayı mı yiyorum da böyleyim diyorum o gelene kadar bekleyemicek miyim diye saçma sapan şeyler geçiyo aklımdan :/ umarım ilk zamnaların etkisidir sonraları böyle devam etmek istemiyorum bir sürü duygu geçişi yaşıyorum 2 saat iyiysem gülüyorsam 3 saat somurtuyorum bu düşünceleri yaşıyorum
Canım benim:)) simdi ilk vakitler diye böylesin. İlk aylar ben her gün aglardim bizde hep yanyana oldugumuz icin, ilk uzun ayriligimizdi. Simdi safak 130larda bizim, ama artik alistim. Sadece bazen yuregime huzun cokuyor. Ama safak kagidima bir bakiyorum huf ne cabuk gecmis diyorum oysa ki hic gecmicek gibiydi:)) kendini yipratma hic bizde birbirimize destegiz burada zaten:))
canımsınnçok şükür iyi geldi buraya yazıp sizlerle konuşmak biraz daha iyiyim çok sağolun
daha askerlerimize beraber dusunerek sürprizler, kargolar hazirlariz su gibi gecer vakit sen hic sıkma kendini..hep iyi ol, olalim insaallah
inşallah canımbu ayın 3ounda usta birliği belli olcak inşallah güzel bi yere çıkar
Eline sağlık canım
Chharlotte - 336
Browni_intense - 224
Genckading - 202
Bysa - 114
leylayildiz - 132
Kargo demisken haftaya 3.yildonumumz kizlar ne yolliym akil verin diyarbakira 3-4 gunde gidiyor bidedaha askerlerimize beraber dusunerek sürprizler, kargolar hazirlariz su gibi gecer vakit sen hic sıkma kendini..hep iyi ol, olalim insaallah
Kargo demisken haftaya 3.yildonumumz kizlar ne yolliym akil verin diyarbakira 3-4 gunde gidiyor bideL Leyla- C Chharlotte
insaallah en guzel en hayirli yere duser.. zaten komutanlari iyi olursa hicbir sıkintisi olmaz:)) yemin torenine gidecek misin?
nasipse bi aksilik olmazsa gidicem canım bakalım heyecanlıyım hem onu hemde öyle kıyafetler içinde görcem
Chharlotte - 336
Browni_intense - 224
Genckading - 202
Bysa - 114
leylayildiz - 132
Kargo demisken haftaya 3.yildonumumz kizlar ne yolliym akil verin diyarbakira 3-4 gunde gidiyor bideL Leyla- C Chharlotte
eline sağlık canım çok süper olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?