Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yasadiklarini hala yaşiyorum ama bir sure sonra alisiorsun acik konusmak gerekirse sanki azaldıkça sabrin bitiyor gibi

Canım benim:)) simdi ilk vakitler diye böylesin. İlk aylar ben her gün aglardim bizde hep yanyana oldugumuz icin, ilk uzun ayriligimizdi. Simdi safak 130larda bizim, ama artik alistim. Sadece bazen yuregime huzun cokuyor. Ama safak kagidima bir bakiyorum huf ne cabuk gecmis diyorum oysa ki hic gecmicek gibiydi:)) kendini yipratma hic bizde birbirimize destegiz burada zaten:))

canımsınn çok şükür iyi geldi buraya yazıp sizlerle konuşmak biraz daha iyiyim çok sağolun

canımsınn çok şükür iyi geldi buraya yazıp sizlerle konuşmak biraz daha iyiyim çok sağolun

daha askerlerimize beraber dusunerek sürprizler, kargolar hazirlariz su gibi gecer vakit sen hic sıkma kendini.. hep iyi ol, olalim insaallah

Kargo demisken haftaya 3.yildonumumz kizlar ne yolliym akil verin diyarbakira 3-4 gunde gidiyor bide L Leyla- C Chharlotte

Canim 3-4 gunde gittigi icin yemekler yolda ve sıcakta bozulup parcalanabilir. Seker hamurundan kurabiye yapip koyabilirsin, yada tesbih alabilirsin, sevebilecegi bir kitap koyabilirsin, ozellikle bol bol aburcubur.. Ben 3 ay önce yollamistim abur cuburlara cok sevindi arkadaslariyla yediler hepsini. Aburcuburlarin yanina kuruyemis, ceviz fındık vs.. Yada ani defteri yaptirabilirsin sosyopix sitesini biliyor musun? ben sürekli kendime oradan cıkarttırıyorum cok kaliteli.. sonra tabi ki mektup yazip koyarsin, senden hatira olarakta fularin veya salin varsa parfumunu sıkıp onu koyabilirsin veya bir yuzugun bile olabilir. Bunları begenmediysen dusunup daha bulurum ben:))

Kargo demisken haftaya 3.yildonumumz kizlar ne yolliym akil verin diyarbakira 3-4 gunde gidiyor bide L Leyla- C Chharlotte

Canım aburcubur bişiler koyabilirsin yemek yada bence kurabiye sıcaktan bozulabilir ben geçen nişanlım gitmeden önce kurabiye yaptırmıştım 1 günde teslim oldu ama teslim süresinin uzama ihtimali vardı mesela kurabiye yaptırdıgım kız uyarmıştı şeker hamuru sıcakta bozulaiblir diye :/ birde ben geçen senelerde ona şey yapmıştım yumurtaya iğneyle delik açtım içini boşalttım bi kaç gün beklettim içi kuruyunca dış kabuk kısmını boyadım sonra ufak bi not yazıp yumurtanın içine atmıştım değişik bişi olmuştu baya da beğenmişti bide mektup yazarsın al sana mis gibi romantizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…