Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
333 şafak yakın mısın burdura gidecek misin ben gitmemiştim :

ankaradym ben. burdura teslim etmeye gittim hatta askerynn icine bile girdik btam burdur golunun yannda ztn. Allahtan 28 gun yapck acemiyi insalah yemn toreninede gtcem.

HERKESE SELAm kızlar...
harlı akşamlarr
Allah tez vakit askerlernze kavstrsun...tabki bnmkinide

safak karanlık

aleykum selam canım

Aminn.. İnşaAllah Canım..

Benim de Şafak : 280

Plakalara Sadece : 200 Gün Kaldı

Şimdiki Hedefim Plakalar

oohh ohhh ne güzel

darsıı herkesinn basına canım plakalarr

bnm askerimde dalgıç olarak hataydan ist.beykoza gelyoo.yani yamacımaa....ayy sonunda...çok mutluyum

aaaahh ben daha. sayamyrm bile safak fln. 3 gun oldu daha gdeli ((((((

aaaahh ben daha. sayamyrm bile safak fln. 3 gun oldu daha gdeli ((((((

canım aramıza hoşgeldin,

bende daha dün ağlayıp zırlıyordum bu sayfalarda hiç 400'ler 300'ler bitmeyecek gibi geliyordu ama bugün çok şükür Şafak :280

zaman geçiyor bi şekilde

ayy öylemii ne şanslısınız

ne mezunuydu senin ki?

.

lise meznuu denizcilikk...

1 ay yapcak işte suan hataydan...yemin törennden sonraa..usta brlğine ist.beykoza gelyoo..pazar günleri artk el ele göz göze diz dizee

aynıı sehirde olmak blee yeter çok mtlu werciii bii duyguu...

çok şanslısınız, ama acemiliği bittimi nasıl hemen belli oldu ben onu anlamadım?

çok şanslısınız, ama acemiliği bittimi nasıl hemen belli oldu ben onu anlamadım?

canm bahriyeli olanlar 1 ay kadar yapyo acemiliği....simdi bunlar balık adam km olmak istyoo demş...
erkek arkadsmda atlamş..çnkü babasıda ölee olmştu... neysee..sınavı kazanmşş..yarın işte saglık raporu alrsa kesinlesecek...
ist. beykoz demşler... zaten hatayda yapan bahriyeliler genelde yüzde yetmş. istanbla gelyoo....
normal acemlik süreci askerliern 50 gn 70 gn falan olyoo.usta brlği nereye gtcekleri gec belli olyo...
bahriyeliler 1 ay yaptgı için hemen nereye gtceklerii bellii olyoo..3 hafta sonra btyo yani acemliğii...

bahriyeli yarim

Selam kızlar.gecmisi tam okumadım ama iyi kaynatmışsnız:)pınar kel kedı he:)olsn benım kocişte bana kıvırcık tavşanım der bende ona sincapım derım yanlz dglsn
altta gördgm herkesı öpuyorum.ŞAFAK KARANLIKKK ay goqce benim kocişte 28gun ıns yemın törenıne gdeblrm ya.23ünde.

benim sevgilimde denizcilik mezunu beykozdan fakat, hatayda olanların hepsi beykoza gelmiyor adamlar neye göre öyle dedi anlamadım ben

aslında normalde acemilik 30 gün, istihkam olanlar ve bazıları işte 70 gün yapıyor..
benim yarim 70 gün yaptı.. istihkam okulunda...

ben anlamadım ama ya ilk defa gördüm boyle hemen nereye gideceği belli olanını

Son düzenleme:

hosgeldin canımmm

kel kediside pınar ablama ne dymuş blymsun?'' pınar sucuk kmler öpsün seni mucuk mucuk''.... hahhahahaahhaha

denizcilim mezunu...peki bahriyeli olarak yapmadımı???

denizcilim mezunu...peki bahriyeli olarak yapmadımı???

evet denizcilik mezunu ve bahriyeli olmadı benim yarim..

aceiliğini İzmirde İstihkam Okulunda yaptı..

ordan Çanakkale'ye Gönderdim..

Senin Sevgilinin İkameti Neresi?

Yani Nerde Yaşıyor?

Selam kızlar.gecmisi tam okumadım ama iyi kaynatmışsnız:)pınar kel kedı he:)olsn benım kocişte bana kıvırcık tavşanım der bende ona sincapım derım yanlz dglsn
altta gördgm herkesı öpuyorum.ŞAFAK KARANLIKKK ay goqce benim kocişte 28gun ıns yemın törenıne gdeblrm ya.23ünde.ya ben ısimlerı karstrdm sana demıstm dimi senınkıne sor benım kocisle tanşmışmı die?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…