denizcilim mezunu...peki bahriyeli olarak yapmadımı???
inş cnm..
ii cnm plakalara gelmek moralimi yükselti biraz..
hoşgeldin cnm..
Allah kawstrsun canım.. 15 ay su gbii gecsin inş....:2:
bnm de 24 subatta teslim oldu... safak anlycagn karanlık
ewet kuUzucm ins. nasil bitcek blmyorum ama bitirssn gelsin dugun yapcez Allah kismet ederse :)))
evet denizcilik mezunu ve bahriyeli olmadı benim yarim..
aceiliğini İzmirde İstihkam Okulunda yaptı..
ordan Çanakkale'ye Gönderdim..
Senin Sevgilinin İkameti Neresi?
Yani Nerde Yaşıyor?
ewet kuUzucm ins. nasil bitcek blmyorum ama bitirssn gelsin dugun yapcez Allah kismet ederse :)))
Selam kızlar.gecmisi tam okumadım ama iyi kaynatmışsnız:)pınar kel kedı he:)olsn benım kocişte bana kıvırcık tavşanım der bende ona sincapım derım yanlz dglsn
altta gördgm herkesı öpuyorum.ŞAFAK KARANLIKKKay goqce benim kocişte 28gun ıns yemın törenıne gdeblrm ya.23ünde.
aaaa çok sasrdım genelde denizcilikk meznları direk bahriyeli yapyolar...
balıkesr/edremitte yaşyor.. ordan direk hatay/iskenderuna gttii...bahriyeli...gelibolu anadolu mes.denizcilik mezunu..
vallahi ilk defa dyyrm cok sasrdm...
peki bsey sorcam canm..yanlış anlama...erkek arkdsnn boyu posu nasıll ?:26:
çok gzel canm...hayrlsyla gelsin yapınn inş ... bzdee bi aksilik olmazsa nişan yapcazz hayrslsylaa....
her denizcilik mezunu bahriyeli olmuyor ki canım normal meslek liselerinden mezun olanlardan da bahriyeli olabiliyor..
bende şaşırmana şaşırdım çünkü askerimin iki kuzeni de denizcilik mezunu ki benim sevgilim 2,5 sene yurt dışı seferleri yaptı
kuzenlerinin biri ankarada yapmıştı iki sene önce biri de daha perşembe günü konya'ya gönderdik
yani her mezunu bahriyeli yapmıyorlar..
182 boyunda yarim .. kilosunu bilmiyorum
bu arada balıkesirde yaşıyorsa evet büyük ihtimal istanbula düşebilir ama yinede kesin gözüyle bakamamak lazım
wala kuzum bz sozluyuzde herkes nisanli diyoo ole bahsedyolar gerci sozde nisan yuzugu taktik. o yuzden nisan yapmayi dusunmyrm drek dugun yapcaz o kadar bekldk bide nksandi fln ugrasamam :)) ins sizde yaparsiniz nisannziii :)))
nişanlımısınız canım ?
hosbldk tatlımmm smile yapmak ıcın cok ugrasıom telde o yuzden yapmıom ıdare edın...ayy evet biliyorum pınara öyle dedgnı:)hosgeldin canımmm
kel kediside pınar ablama ne dymuş blymsun?'' pınar sucuk kmler öpsün seni mucuk mucuk''.... hahhahahaahhaha
insallah gidersin kuzim bn napip edip gtcem gerekrse isten cikarim valaaa :) alip gelcez aaskimii 7 gun hasret gdercez snra yne gtcek asil askerlk baslicak(((
hımmmmm.... doğrudur....
sozz yaptik bebegim herkes nisanli dyo soz uzatmali olnca :) oyuzden direk dugn yapmayi dusunyrm nisanda ayri bi masraf ayy daha ceyize fln baslayamadm. :)
amann takmşsınz zaten yüzk flanaboswer bastrn nikahııı...hayrlısıylaa inş.
bzde nişanlanrz inş..kısmet artk canm
safak=zifiri karanlık
ooo adaş hosgeldinnn.....sagolasınn Allah sende kawstrsun inş.tez vakit...
aynen tatlimm sizde nisani fazla uzatmayin 2 aya fln ewlenin ay cok ozledim askimiii daha 3 gun oldu nasil aliscammm((
hosbulduk canimmm herkese hayirli tezkerelerrr..
teldwn girym birz gec uaziyrm tam yazamyrmda isy gucu de biraktm wala
buarada ankara fenaa soguk kar cookk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?