tamam canım .senin yerinde olmayı çok isterdim(
Ah ahh bende bir zamanlar burda diğer kızlara çok özenirdim.
O günler geldi şimdi inşallah sizde sırayla geliceksiniz benim yerime
Buarada yenisin sanırım daha önce konuşmadık dimi :26:
amin canım . sizin kaç gün ??
galiba konuşmadık çook tan üye olmuştum ama pek girmiyorum .bazen bakınca bitmeyecek gibi geliyor çok zor(
askerin nerde
cnm banada soruosan benimde şafak 81
Aslında burda vakit çok daha hızlı geçiyor.
Benim askerim çanakkalede senin ki ?
üzülme bnm nişanlımda burdurda yapmıştı soğuk biraz ama yerim güzel diyorduselam kızlar benim nişanlımda askere gitti 92/1 pazar günü burdura teslim ettik((
Selam hoşgeldin allah kavuştursun,sağsalim geri döner inşallahhselam kızlar benim nişanlımda askere gitti 92/1 pazar günü burdura teslim ettik((
Anladım canım,300leri bitirmeye az kalmış sizinde maşallahbenm askerim silopide
evet çok şükür az kaldıSelam hoşgeldin allah kavuştursun,sağsalim geri döner inşallahh
Anladım canım,300leri bitirmeye az kalmış sizinde maşallah
acemiyi mi burdurda yaptı sonra nereye düstü? saol sekerim Allah razı olsunüzülme bnm nişanlımda burdurda yapmıştı soğuk biraz ama yerim güzel diyordu
acemiyi mi burdurda yaptı sonra nereye düstü? saol sekerim Allah razı olsunüzülme bnm nişanlımda burdurda yapmıştı soğuk biraz ama yerim güzel diyordu
seninde az kalmış gözün aydın cnm
selam kızlar benim nişanlımda askere gitti 92/1 pazar günü burdura teslim ettik((
allah razı olsun kuzum cok zormus ya bn safak mafak saymıyorum cook karanlıksaol tatlım..darısı başına inş..
Allah kavuştursun cnm..
acemiyi mi burdurda yaptı sonra nereye düstü? saol sekerim Allah razı olsun
silopiye düştü canım .allah kavuştursun
sizide Allah kavustursun sekerim iş yerinden giriyorum fırsat buldukca girmeye calıscam ewde net yok :/
allah razı olsun kuzum cok zormus ya bn safak mafak saymıyorum cook karanlık
sağol cnm gir tabi cnm
ay cok güzeell cok az kalmıs sekerimm :)) ins bizde gorrz o günlericnminan hepimiz aynı şekilde başladık..ik haftalar zor ama sonra alışıo insan..tek ilacın sabretmek ve zaman..bende geçen sene bu zamanlarda göndermiştim askerimi bak şimdi 13.ayımızdayız..inan sana böle olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?