canım yazmıyor ya sevk belgesi diyor sevk tarihi ve katılacağı tarih var.bu normalde samsun kütüklü ,oturduğu ikametteki şubeye gittiği için böyle sevk kağıdı almış olmasın :s
sevk tarihi 27 Şubat katılacağı tarih ne zaman?
Yine ben geldim kızlar
canım yazmıyor ya sevk belgesi diyor sevk tarihi ve katılacağı tarih var.bu normalde samsun kütüklü ,oturduğu ikametteki şubeye gittiği için böyle sevk kağıdı almış olmasın :s
29 diyor canımm bgün teslim oldu işte
Bende aynı kuzu onu izliyordum bıraktım 2 dk aynı şeyi yapamıyorum,sıkılıyorumaynı cnm hürremi izliom
sen napıon cnm?
hoşgeldin ecoşummmm
sevk tarihi işteee silüs tarihi oluyoo olmuyomu
iyiyiimmm canım sen nasılsıınnn ??
anlamadık zaten bu işleri biz 25 inde tecili bitmiş ama çocuk geçn sene martta kaldırdı işte demişler 25 te teslm olcktn kaçaksın sonra 1 gün yol izni verdiler ozaman pzt günü eline kağıdı aldığı günden ve 455 düşcem öylemi 452 mi şimdihımmm cnm genelde 21 - 23 Şubat arası oluo..ama belki samsuna gidicek die geç mi oldu acaba?
o zmn 27 Şubattan başla..455ten düşüceksin şafağını..
Bende aynı kuzu onu izliyordum bıraktım 2 dk aynı şeyi yapamıyorum,sıkılıyorum
Hoşbulduk kuzuuuummm nasılsınn ?
anlamadık zaten bu işleri biz 25 inde tecili bitmiş ama çocuk geçn sene martta kaldırdı işte demişler 25 te teslm olcktn kaçaksın sonra 1 gün yol izni verdiler ozaman pzt günü eline kağıdı aldığı günden ve 455 düşcem öylemi 452 mi şimdisalak oldum
Tek yere odaklan kuzu ya biz ya obi gözüm burda bi gözüm tvde..zor oluo haklısın valla..
geçsin artık marta girek yaa
ay ben çıkam gariii şafakları attırıp
,,cnm kağıtta 27 Şubat yazıo ondan başla..evet 452..
şafaksöyle.comdan da bakabilirsin..
sen yinede silüs tairihn 27 Şubatmıdie bi sor askerine..ama belli ki 27si..
Tek yere odaklan kuzu ya biz ya o
Bencedeeeee marta girelim artıkk
Hadi kuzu sen çalışan insansın erkenden yat
ay demi iş kadını neyim oldum ben artık
iyi geceler ecoşumm
iyi gecelerrr kızlar hepinizeee tatlı rüyalarrr
kızlar askerime doğum günü hediyesini ve mektubumu bugün ptt ile gönderdim yarın yada cuma ulaşırmış ama askeriyenin posta dağıtım günleri varmışşşşo posta dağıtm günü cuma olursa cok sevineceğimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?