Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o ne canım ya silus diye gelen kagıtta 26 subatta teslim gunuydu bilmiorm ki baska

cnm son teslim tarihi 26 Şubattır belki ama hani başka tarih yokmuyu ondan önce?

heyoo sen hayallere sürüklenmeyeceksinde kim sürüklenecek kuzum

ben plakalara gelsem varyaaaaa :124:

herhaldee uçaarım yahu

Rabbim o günleride göstersin inşaAllah

Allahın izniyle görüceksin inş kuzum..

tatlım ya bi diom şöyle yapıyım böleyapıyım sonra diom kız dur daha daha var diom

onu bilmiyorum canım 24 müydü tam ögreniyim onu ben cok sagoll :)

Allahın izniyle görüceksin inş kuzum..

tatlım ya bi diom şöyle yapıyım böleyapıyım sonra diom kız dur daha daha var diom

bence biran once hazırlıklara başlaaa eğer nişan söz vs.. düşünüyorsan.. ben daha şimdiden derdine düştüm..
çeyize ara verdim..

beyaz eşyamı almak için para biriktiriyorum, onları alınca da nişan için para biriktirmeye başlayacagım geldikten sonra boyle şeyleri düşünmek istemiyorum çünkü

ee zaman da cabuk gçiyor malum

ki senin şunun şurasında ne kadar zamanın kaldı kiiii

.

Son düzenleme:
Goqce bilmyorum kı cnm alay tabur fln:)ulaştrma oldugnu blyorm sadece:)arastrırım ama isin kötusu ben hç ucagada binmedm cok tırsıyorummmmmmmm:)senınkı erken aryomus kıs,benımkı hep 6 gıbı arıyodu ama bugun öglen 12de aradı kuzucummmm.maaş kartları için sıra beklıyolarmış ayda 20tl hehe:)
KIZLARRR,her defasnda belırtıyorum ama k.bkmayın olur mu.ben uzun zamandr nete telefondan giriyorum.telefonum klavyelı veya dokunmatık de dgl o yuzden harflerı yutarak ve smılesız yazıyorum,takıp ederken kaçrdgmda oluyo selamımı almadı fln gıbı dusunmeyın kaçırırsam.aslnda smile de konuyo ama cok ugraştryor koymuyorum...neyse ben şimdilik kactım...sözlü ve nişanlı güzeller ve de evlı güzeller herkese hayrlı tezkereler hepınızı öpuyorum..ay en yakn zamanda netıme kavuşsamda rahatla yazsam yaaaf.öptm.

tamam haberlesiriz kuzumm :)
herkese iyi geceler bende cıkıyorummmmmmm

onu bilmiyorum canım 24 müydü tam ögreniyim onu ben cok sagoll :)

ne demek tatlım..sen bi sor öğren bu arada şafağını 455ten düşürüceksin..

ayyyyyyyyy neler dion kızzzzzzzzzz..ya bazı şeyleride onunla almak istiom ben..

ben daha gelince ne yapsam die düşünüom..

saol cnm..görüşürüz tatlım..

26 subat canım iştee

silüs tarihini sor bakim seninki ne dicek canım

valla moral oldu yaaaaaaaaa

bundan sonra kaptırdım kendimi

darısı başına inş kuzum..

kız noldu iş olayın?oldu dimi?

evet canım kalıyorumm konusalımm msnye gellllsene açıyorum 2 dkya

he pardon yahu

Mart ayını ben hiç sevmiyom ya

nisan gelsede bi rahatlasak ya

.

sende bişeyi begenmiyon breee

tamam haberlesiriz kuzumm :)
herkese iyi geceler bende cıkıyorummmmmmm

iyi geceler kızlarrrr

kızlar ben şimdi nasıl sayıcam peki sevk tarihi 27 şubat diyor bugün gitti :s kaçtan düşücem bn şimdi .:Ss.

Yine ben geldim kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
silus tarihi die bişey yazmıomu cnm?başka tarih yokmu?

kaç olursa olsun 455ten düşüceksin.

canım yazmıyor ya sevk belgesi diyor sevk tarihi ve katılacağı tarih var.bu normalde samsun kütüklü ,oturduğu ikametteki şubeye gittiği için böyle sevk kağıdı almış olmasın :s

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm..
Hoşbuldukk kuzum nasılsın görüşmeyeli
canım yazmıyor ya sevk belgesi diyor sevk tarihi ve katılacağı tarih var.bu normalde samsun kütüklü ,oturduğu ikametteki şubeye gittiği için böyle sevk kağıdı almış olmasın :s

Merhaba hoşgeldin aramıza konuşmadık biz seninle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…