- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
marka vermek yasakmı bilmiyorum ama lc waikikiden krem renk bir kazak aldımm üzerine biraz parfüm sıktım kazağın içinede mektupu koydummm :) :)
Çok güzel olmuş canım bence çok beğenecek askerin hem mektubunu hem de hediyenimektubumda bu hiç anlamam bu işlerden iki saatte yazdım özellikle baslamak cok zor oldu nasl olmş sizce ?
Herkese selam
O kadar çook özledim ki seni yokluğunda içimde öyle bir boşluk var ki anlatamam.Araya hasret girince insan yaşadıklarının değerini daha iyi anlıyor. Seninle deniz kenarında oturup martıları izlemeyi, Balık tutmayı, çekirdek çitlemeyi kısaca senle olan her şeyi çookk özlüyorum
Şimdi her dakikam aramanı beklemekle geçiyor arasanda sesini duysam diye bütün gün telefonun çalmasını bekliyorum her telefon çaldığında koşarak ben bakıyorum birde arayan sen olmayınca kızıyorum 
Aramızdaki mesafelere inat yanımda olamasanda her saniye aklımda gözlerimi kapattığımda da yanıbaşımdasın birtanem.. geçen her gün bir adım daha yaklaştırıyor bizi birbirimize birlikte yaşayacağımız mutlu günlere.. bu hasretlik bize her gün bir önceki günden daha cok bağlanmayı , birbirimize kenetlenmeyi , gelecek günlere umutla bakmayı öğretti. Unutma sevdiğim, ne kadar uzakta olursam olayım yine sendeyim. Allaha emanet ol sevdiğim.
Kendine iyi bak Seni çok seviyorum askerim
Çok güzel olmuş canım bence çok beğenecek askerin hem mektubunu hem de hediyeni
Selam kuzum hoşgeldin
Tek yere odaklan kuzu ya biz ya o
Bencedeeeee marta girelim artıkk
Hadi kuzu sen çalışan insansın erkenden yat
,,
aradğında sorayım arasa keşke , ne kadar zormuş bu işler ya
yaşasın artık ikiyüzleri bekleyen grubundayımmmmm :)
ay demi iş kadını neyim oldum ben artık
iyi geceler ecoşumm
iyi gecelerrr kızlar hepinizeee tatlı rüyalarrr
Herkese selam
mektubumda bu hiç anlamam bu işlerden iki saatte yazdım özellikle baslamak cok zor oldu nasl olmş sizce ?
Çok güzel olmuşş canımmm
KKda benimde böyle bi mektubum olacaktııı
Birkaç cümlesi aynı hatta
Sen hürremi izlemiyomusun canımHoşbuldukkk
Evet o tarafı kötü ama napalım yapıcak birşey yok canıminşallahh begenir canımmm.. ama ilk önce herkes okuyacak
kuzuuuuu ççok heyecanlı bi bölümmmmmmm
zamanla alışıcaksın cnm..
[Bmaşallah cnmB]
ii geceler cnm
hoşgeldin cnm..
bende beğendim cnm mektubunu..
Aynı seylerii hissetmisizz demekki yazarkennnNerde canım hangi konuda ? benimki alıntı değil ama seninkinide okumak isterim
Sen hürremi izlemiyomusun canım
Evet o tarafı kötü ama napalım yapıcak birşey yok canım
Reklamlardan da belliydi özetle arayı kapatırım ben
Aa tüh otomatik olmuyormu kuzu :44:Aynı seylerii hissetmisizz demekki yazarkennn
Aaa benimm cümlelerim dedim vallahiii
Bak sende sasırıcaksınn
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/195174-sevdigini-ozleyenler-buyurun-5824.html
Yaa starın frekansı degistiyaaa ayarlayamadımm bennn:44::44:
Star yok izleyemiyormm
izle izle bencede
Aynı seylerii hissetmisizz demekki yazarkennn
Aaa benimm cümlelerim dedim vallahiii
Bak sende sasırıcaksınn
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/195174-sevdigini-ozleyenler-buyurun-5824.html
Yaa starın frekansı degistiyaaa ayarlayamadımm bennn:44::44:
Star yok izleyemiyormm
Yok olmuyoo
Kuzenim gelsin ona sölicemde ayarlasınn
Ben anlamıyorum
inanmıyorummm hele sonlara doğru iyice benziyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?