Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
goqce adın gökçe mi ? :))

valla öyle canım hormonlar kahretsin
bende üzüldüm canım ya hayırlısı

bende benimkini bekliyorum msn ye gelcek bugün dısarda işleri vardıı ..

ayy maşallah sizee kuzum birşey kalmamışşş yaaa bolbol hasret giderin anacımmm askerlik bitsin aklına bile gelmicekk azıcık daha sanorr yasmintoşumm

ayy maşallah sizee kuzum birşey kalmamışşş yaaa bolbol hasret giderin anacımmm askerlik bitsin aklına bile gelmicekk azıcık daha sanorr yasmintoşumm

ümranım mehtabımda atarsa 27
evet herkes öyle söylüyor unutuluyor falan deniyor,, ben üniversite zamanlarımı hatırlıyorum da allahım diyorum sanki hiç gitmemiş gibiyim
az daha var canım,,, ama mart ayına girdik ya az keyfim yerine geldi Mayısta tam 1 sene olcak askerliğimiz inanamıyorum şaka gibi 1 yıldan söz ediyorum

kızlar ben kaçar aşkımla konuşayım msn den görem gül cemalini

süper bir haber buuu yaa mehtabın 27 demekkk ne güzel mehtabın heyecanıyla bir ayı atarsın senn şafagındann ohh sonra zatenn ayrılık biraz zor gelsede çabuk geçerr kuzumm yaa bnede mart ayını seviyorum 12 sinde 3 senemiz dolucakkkk doluu doluuu 3 sene yarısıı askerlikk zamann ne çabuk geçiyorr kızz osmanla askere git gitme diye kavga ettiğimi hatırlıyorum da geldi bileeee

ahh inşallah canım insallah sizin yanınızda bizim şafaklar kör kuyu.inşallah siizn gibi yazıcaz bizde bir gün ...

ben hürgeneralim kuzumm bitti bizim 14 şubatta çok şükürr ama kör kuyu değil bak bende o yollardan geçtim kör kuyu olsaydı biz çıkamazdıkk zaman çabuk geçiyor bazenn yeter artık dedirtsedeee aşkınız daim oldukça sonundaaa sizi büüykkkkk kocaman bir ışık bekliyorrr

yaaa ne güzel gözünn aydınn canımm yaa .RABBİM bizede göstersinn inşallah . biz zaten 4.5 yıldır hasretlik çektik ayrı şehirlerde olduğumuz iiçin ,ama bu başka bir hayat ... darısı başımıza ins .şimdi yanlış değilse safak 452

gökçe senin ne zaman gitti ve acemi birliğimi canım belli oldumu yeri ?

Canim 26 subatta gtti burdura tatlim daha cok yeni ewet acemide
adim gokce ewet
herkese meehaba kizlar isten firsat buldkca gryrm hrkeae cvp yamaya calsyrm kizlar yazamdklarm kbakmasiinnn

Canim 26 subatta gtti burdura tatlim daha cok yeni ewet acemide
adim gokce ewet
herkese meehaba kizlar isten firsat buldkca gryrm hrkeae cvp yamaya calsyrm kizlar yazamdklarm kbakmasiinnn

bende yarenini Ankarada sandım ben şaşırdım iyice ya ALLAH kavuştursun cnm kolay gelsnn ... bende ders çalısayım artık 1 haftadır saldığım yeter rakiplerimm farkın farkını attılar

......................................

Son düzenleme:

darısı başına inş kuzum..

dışarda yine kar var ah be askerimde burda olsaydı keşke..

Son düzenleme:
Teşekür ederimmmm darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…