valla öyle canım hormonlar kahretsin
bende üzüldüm canım ya hayırlısı
bende benimkini bekliyorum msn ye gelcek bugün dısarda işleri vardıı ..
ayy maşallah sizee kuzum birşey kalmamışşş yaaa bolbol hasret giderin anacımmm askerlik bitsin aklına bile gelmicekk azıcık daha sanorr yasmintoşumm
sanada merhaba
ümranım mehtabımda atarsa 27
evet herkes öyle söylüyor unutuluyor falan deniyor,, ben üniversite zamanlarımı hatırlıyorum da allahım diyorum sanki hiç gitmemiş gibiyim
az daha var canım,,, ama mart ayına girdik ya az keyfim yerine geldiMayısta tam 1 sene olcak askerliğimiz inanamıyorum şaka gibi 1 yıldan söz ediyorum
merhaba tatlımmm Allah yardımcınızz olsunnn sizinnn
ahh inşallah canım insallah sizin yanınızda bizim şafaklar kör kuyu.inşallah siizn gibi yazıcaz bizde bir gün ...
ben hürgeneralim kuzumm bitti bizim 14 şubatta çok şükürrama kör kuyu değil bak bende o yollardan geçtim kör kuyu olsaydı biz çıkamazdıkk zaman çabuk geçiyor bazenn yeter artık dedirtsedeee aşkınız daim oldukça sonundaaa sizi büüykkkkk kocaman bir ışık bekliyorrr
gökçe senin ne zaman gitti ve acemi birliğimi canım belli oldumu yeri ?
Canim 26 subatta gtti burdura tatlim daha cok yeni ewet acemide
adim gokce ewet
herkese meehaba kizlar isten firsat buldkca gryrm hrkeae cvp yamaya calsyrm kizlar yazamdklarm kbakmasiinnn
ahh ahhh benimkini anlatmışın sanki..evlenirken hep okucam kısa dönem yapcam dedi bende okuluna mani olmadım salak kafammmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyy kıyamam aynen cnm ama benim şafaga bakıp kendini şanslı hissedebilirsinşafa k 447
ayyy gerçekmi yaaa kıyamam kel kedişin ne kadarda seviyo seni ömür boyu sürsün inş canım.ben de her gece gözümü kapadıgıda yüzünü yüzümde hissediyorum aşkımın..gitmeden öyle demiştik de hergece gözlerini kapa iyigeceler dileyecegim dedi
ayyyyy süperrrrrr
ohhhhh az kalmışşş canım hadi bakalımmmm
geçmiş olsun tatlım aklına kötü şeyler getirme yaa Allah korusun.bişy olsa doktorun derdi mutlaka...anlaşılması zor bi hastalık degil o dediginrahat ol.
hayırlı ugurlu olsun canım yaaaa çokkkkkkkkk mutlu olun inşallahhh.temmuz ayını bi ayrı severim..aşkımla benim d.günümüz temmuzda size ugur getirsin inşAllahhhhh
MAAŞALLAHHH bizde bu sayılara düşcek miyiz
sorma canım sormaaaa şu paranın bennnsıkma canını siz birbirinizi çok sevdikten sonra para biyerde önemsiz inan buna..ben çok sıkıntılar çektim..varlık içinde yokulk çektik hesapsızca yapılan şeylerden dolayı ama inanıyorum ki bitanecigim geldiginde herşey silbaştan harika olacak...sen de içini rahat tut...herşey yapılır saglık geri gelmez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...biriktirebilirsen iyi olur tabiki ama biriktiricem diye çok da hırpalama kendini...
inşşşşşşşş olur canım yaaaa inşşşş.
kıyamam yaaa konusabiliyo musun canım peki..Allahım hepsini korusunnn
herkese iyi günler kızlarrrrr ŞAFAK 447
Teşekür ederimmmm darısı başınıza inşallahahh ahhh benimkini anlatmışın sanki..evlenirken hep okucam kısa dönem yapcam dedi bende okuluna mani olmadım salak kafammmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyy kıyamam aynen cnm ama benim şafaga bakıp kendini şanslı hissedebilirsinşafa k 447
ayyy gerçekmi yaaa kıyamam kel kedişin ne kadarda seviyo seni ömür boyu sürsün inş canım.ben de her gece gözümü kapadıgıda yüzünü yüzümde hissediyorum aşkımın..gitmeden öyle demiştik de hergece gözlerini kapa iyigeceler dileyecegim dedi
ayyyyy süperrrrrr
ohhhhh az kalmışşş canım hadi bakalımmmm
geçmiş olsun tatlım aklına kötü şeyler getirme yaa Allah korusun.bişy olsa doktorun derdi mutlaka...anlaşılması zor bi hastalık degil o dediginrahat ol.
hayırlı ugurlu olsun canım yaaaa çokkkkkkkkk mutlu olun inşallahhh.temmuz ayını bi ayrı severim..aşkımla benim d.günümüz temmuzda size ugur getirsin inşAllahhhhh
MAAŞALLAHHH bizde bu sayılara düşcek miyiz
sorma canım sormaaaa şu paranın bennnsıkma canını siz birbirinizi çok sevdikten sonra para biyerde önemsiz inan buna..ben çok sıkıntılar çektim..varlık içinde yokulk çektik hesapsızca yapılan şeylerden dolayı ama inanıyorum ki bitanecigim geldiginde herşey silbaştan harika olacak...sen de içini rahat tut...herşey yapılır saglık geri gelmez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...biriktirebilirsen iyi olur tabiki ama biriktiricem diye çok da hırpalama kendini...
inşşşşşşşş olur canım yaaaa inşşşş.
kıyamam yaaa konusabiliyo musun canım peki..Allahım hepsini korusunnn
herkese iyi günler kızlarrrrr ŞAFAK 447
ben geldim kızlar şafak 162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?