Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi aksamlar ceyda

iyilik sağlık canım seni sormalı :)

iyiyim canım arkadaşlarda kaldım da dün biraz duygusala bağladık aşk filmi izleyip ağlayan 5 kız siz düşünün artık gerisini
SElam kızlarr hepiniz hoşgeldniz hepinze iyyiii akşamlar...hepinizde allah kavstrsun inşallah...

SAFAK=ZİFİRİ KARANLIK....

hoşbulduk tatlımm inşallah tez zamanda kavuşalımm hepimizz

bu arada şafak 445 mehtap 22

bu arada şafak 445 mehtap 22 [/QUOTE]

anlamadm canm.. mehtap 22 ne? yemn törennde görsceksnz o mu??

23 martta yemn törenii var askerlerinn.....:2:

aradıı çok mutluyummm kızlar ya neden 8 den sonra arıyor lar ki 5 te bitmyor mu btün işler :s anlayamadım yemekten sonra mı arıyorlar

anlamadm canm.. mehtap 22 ne? yemn törennde görsceksnz o mu??

23 martta yemn törenii var askerlerinn.....:2:

aynen öyle canım yemin törenine gideceğim sevgilimi göreceğimmm
yani 22 gün sonra göreceğim için mehtap 22 oluyor

Son düzenleme:
aradıı çok mutluyummm kızlar ya neden 8 den sonra arıyor lar ki 5 te bitmyor mu btün işler :s anlayamadım yemekten sonra mı arıyorlar

benim ki 8den sonra pek arayamıyor ya sabah eğitimden sonra ya da ara verdiklerinde arıyor akşam yemeğinden sonra 6 buçuk gibi arıyor.fırsat buldukça arıyor

Son düzenleme:
hoşgeldinn canım. askerine bir şeyler gönderdin sanırım onun bilgilerimi bunlar anlayamadım ben şimdi .bir şey göndermek istesek önce ankaraya ordan mı askerin olduğu ile gönderiliyor .:s ne cahilim ya

Aynennn öyle oradanda dağıtıma cıkıyor paketlerr.. bugün müşteri hizmetlerini aradım ulaşır yarın saat 16'ya kadar dedi ve ptt ankara subesinin nosunuda verdi yarın sabah orayı arayacagım erken ulaştırsınlar paketimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…