- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
kızlar kargo ankaraya ulaşmış inş. yarın dağıtılır.. (nette ptt apsnin 4-5 günde dagıttıklarını yazmışlar inşallah öyle olmaz)
1.
Kabul Edildi - TEKİRDAĞ(TEKİRDAĞ)
29/02/2012 1116
2.
Torbaya Eklendi - TEKİRDAĞ(TEKİRDAĞ)
29/02/2012 1416
3.
29/02/2012 1646
4.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA KARGO DAĞITIM)
01/03/2012 1602
ahh cnmmmmhadi gözünaydın için rahatladı ohhhhcanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aradıı çok mutluyummm ALLAHIMMM ölücem şmdiii . yeri belli olmuş artıkk derinsuuuu çok mutluyumm bu gazla ders çalısırım ben :))) iyiyiö sdc ço k soğuk dedi huff umarımm doğrudur ölüürm ona bn yaa
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnSelammm kızlarrrr şafak atarsaaaşırnakkk yarın aşkımın askerlik yaptığı yerdeyiz
ah ah geçmiş olsun ya hepsi üst üste gelmiş valla.kızlarrrr selammm yasminnntoşum sedoşummmm amann ya çok kötü bir gün geçiriyorumm kızlarr maaş aldım ona bile sevinemedim yaabelim ağrıyor adet oldum karnım ağrıyor üstüne yirmilik dişim şiştiii o ağrıyor üstüne bir dünya işimm varrr sıkıldımmm kafa dagıtmaya ihtiyacımmm varrrr göbek atmaya geldimmmmmmmm
aminnnnn canım sagolasın...evet karlı heryer ama çok soguk degil istanbul.darısı başına inş kuzum..
dışarda yine kar var ah be askerimde burda olsaydı keşke..
amin tatlım aminnnnnnnTeşekür ederimmmm darısı başınıza inşallah
kızlar kargo ankaraya ulaşmış inş. yarın dağıtılır.. (nette ptt apsnin 4-5 günde dagıttıklarını yazmışlar inşallah öyle olmaz)
1.
Kabul Edildi - TEKİRDAĞ(TEKİRDAĞ)
29/02/2012 1116
2.
29/02/2012 1416
3.
29/02/2012 1646
4.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA KARGO DAĞITIM)
01/03/2012 1602
iyi akşamlar herkeseeeeee
Kıızzzlllaarrrben geldim nasılsınız?
şu 2012 den bi kurtulsak gerisi gelicek te.....
iyi akşamlar herkeseeeeee
selam kızlarr hoşgeldinizKıızzzlllaarrrben geldim nasılsınız?
aynen yaaa aynen...şanslıyız ki bu yılın başında gittiler.yoksa bu yılın sonunda olsaydı 2014e sarkacaktı bu da canımızı daha bi sıkacaktı.ay çok güzel söyledin aynen ya bir yaz gelse şu yıldan kurtulsak
ahh ben bu yılı bekledim deliler gibi sizinde gözünüz 2013 te dimi
aynen öyle gözümüz 2013 te bu yılı boş koyduk
selam kızlarr hoşgeldiniz
aynen yaaa aynen...şanslıyız ki bu yılın başında gittiler.yoksa bu yılın sonunda olsaydı 2014e sarkacaktı bu da canımızı daha bi sıkacaktı.
ilk kez durumuma bu açıdan baktım teşekkürler canım.mutlu oldum bi an
Kıızzzlllaarrrben geldim nasılsınız?
iyi aksamlar ceyda
iyilik sağlık canım seni sormalı :)
SElam kızlarr hepiniz hoşgeldniz hepinze iyyiii akşamlar...hepinizde allah kavstrsun inşallah...
SAFAK=ZİFİRİ KARANLIK....
selam kızlarr hoşgeldiniz
aynen yaaa aynen...şanslıyız ki bu yılın başında gittiler.yoksa bu yılın sonunda olsaydı 2014e sarkacaktı bu da canımızı daha bi sıkacaktı.
evet canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?