Handecim 10 dk kuralını beklemeyelim burdan yazayım ben en iyisi.
Normal komandolardan farksız oluyor tabiki hepsinin eğitimleri aynı oluyor,kısacası komando olarak askerlik yapmak çok daha zor.
Tabi doğuda komando olmak ayrı batıda komando olmak ayrı.
Doğuda oldumu tehlikeli olabiliyor.
peki il merkezlerinde yaptıkları doğrumu sadece nöbet tutuyolarmış.Babamda komutanın ne düşündüğünü bilemeyiz diyo belki oyuna getiriyodur diyo bu yüzden sana soruyorum başka hiç kimseyi tanımıyorum
Hoşbulduk kızlar nasılsınız ?
slm kızlar ben geldim
Canım yok öyle birşey diyorum ya komando olarak askerlik çok daha zor.
Ben askerimin kaç kere dağlara tırmandığını oralarda yatıp kalktığını bilirim,eğitimleri çok ağır oluyor.
Yok öyle bir tek nöbet tutmak,eğer öyle olsaydı benimki de nöbet tutardı sadece.
Aynı yerde acemiliğini yaptı ve ordan komando olarak çıktı,yaşadıklarımızı söylüyorum işte sen çıkar bir sonuç artık kolaymı değilmi
ii dielim ii olsun cnm sen nasısın?
hoşgeldin tatlım..
Aynen canım benim hayırdır canınmı sıkkın ?ii dielim ii olsun cnm sen nasısın?
hoşgeldin tatlım..
yaaa bilemedim şimdi o kadar inanmış ki komutanına ben diyorum zordur yok olmaz falan o kolay diyo komutan söyledi diyo bir de 5 yere gönderiyomuş dedi çanakkalede 2 yer,kayseri,siirt ve hakkariHakkari diyince korktum zaten şimdi bile iyimi başına bişiy geldimi ki diye içim içimi yiyo hergün 2 kere konuşmamıza rağmen bir de doğu çıkarsa kalpten giderim heralde
teşekkürler canım başını ağrıtıyorum biraz ama napıyım yeni senden başka öğrenebileceğim kimse de yok
O komutana çok sinir oldum yaaa saf buldu galiba ordakileri atıp sallamış hep
Ne demek canım olurmu öyle şey,sen askerine anlat bence uyar bilmediği işe kalkışmasın.
hoşbulduk dedeee
Aynen canım benim hayırdır canınmı sıkkın ?
İşte o çanakkalede ki iki yerden birinde benim askerim,batıda olduğu halde annesinden emdiği süt burnundan geldi.
Valla iyi düşünsün askerin,hiçmi duymadı acaba komando olarak askerlik yapmanın zor olduğunu :44:
Ben yaşayan,bilen biri olarak uyarıyımda seni..
peki daha başka neler var? mesela doğu çıkma olasılığı kaç?Şimdi bu tutturabilir illa komando olcam diye herşeyi bilmek lazım dimi ama
hoşbulduk torun..napıosun?
oldu bişeyler cnm ya anlatırım sonra..
sen napıosun cnm?bugün nerdesin?
hoşbulduk torun..napıosun?
Benimkinin derdiyle uğraşıyorum.Komutanı gönüllü komando ol demişte bi sürü şeyler söylemiş şöyle iyi böyle iyi diye.Oda komando olcam diyo bende eceme soruyorum malum aynı yerde yapmış bizle
O kadarını bilemiyorum canım,sonuçta bilgisayar belirliyor onu.
Mesela benim askerimin olduğu yerde kaydırma birliği yani doğuda asker ihtiyacı olduğunda ordan asker çağırılıyor.
Bunun gibi şeylerde var.
ufff peki daha başka neler var bilmem gereken?Sen anlat da ben ona göre tedbiri alayım tatlım:26::26:
şafakları attırdımm ben kaçarr canlar
Allah'ımm 300leri yarılama yolundayım inanamıyorum çok şükür sana yarabbim
Başka birşey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?