Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Handecim 10 dk kuralını beklemeyelim burdan yazayım ben en iyisi.
Normal komandolardan farksız oluyor tabiki hepsinin eğitimleri aynı oluyor,kısacası komando olarak askerlik yapmak çok daha zor.
Tabi doğuda komando olmak ayrı batıda komando olmak ayrı.
Doğuda oldumu tehlikeli olabiliyor.

peki il merkezlerinde yaptıkları doğrumu sadece nöbet tutuyolarmış.Babamda komutanın ne düşündüğünü bilemeyiz diyo belki oyuna getiriyodur diyo bu yüzden sana soruyorum başka hiç kimseyi tanımıyorum

Canım yok öyle birşey diyorum ya komando olarak askerlik çok daha zor.
Ben askerimin kaç kere dağlara tırmandığını oralarda yatıp kalktığını bilirim,eğitimleri çok ağır oluyor.
Yok öyle bir tek nöbet tutmak,eğer öyle olsaydı benimki de nöbet tutardı sadece.
Aynı yerde acemiliğini yaptı ve ordan komando olarak çıktı,yaşadıklarımızı söylüyorum işte sen çıkar bir sonuç artık kolaymı değilmi

yaaa bilemedim şimdi o kadar inanmış ki komutanına ben diyorum zordur yok olmaz falan o kolay diyo komutan söyledi diyo bir de 5 yere gönderiyomuş dedi çanakkalede 2 yer,kayseri,siirt ve hakkariHakkari diyince korktum zaten şimdi bile iyimi başına bişiy geldimi ki diye içim içimi yiyo hergün 2 kere konuşmamıza rağmen bir de doğu çıkarsa kalpten giderim heralde

ii dielim ii olsun cnm sen nasısın?

hoşgeldin tatlım..
Aynen canım benim hayırdır canınmı sıkkın ?

İşte o çanakkalede ki iki yerden birinde benim askerim,batıda olduğu halde annesinden emdiği süt burnundan geldi.
Valla iyi düşünsün askerin,hiçmi duymadı acaba komando olarak askerlik yapmanın zor olduğunu :44:
Ben yaşayan,bilen biri olarak uyarıyımda seni..

İşte o çanakkalede ki iki yerden birinde benim askerim,batıda olduğu halde annesinden emdiği süt burnundan geldi.
Valla iyi düşünsün askerin,hiçmi duymadı acaba komando olarak askerlik yapmanın zor olduğunu :44:
Ben yaşayan,bilen biri olarak uyarıyımda seni..
[/QUOTE]

teşekkürler canım başını ağrıtıyorum biraz ama napıyım yani senden başka öğrenebileceğim kimse de yok
O komutana çok sinir oldum yaaa saf buldu galiba ordakileri atıp sallamış hep

Son düzenleme:
teşekkürler canım başını ağrıtıyorum biraz ama napıyım yeni senden başka öğrenebileceğim kimse de yok
O komutana çok sinir oldum yaaa saf buldu galiba ordakileri atıp sallamış hep

Ne demek canım olurmu öyle şey,sen askerine anlat bence uyar bilmediği işe kalkışmasın.

Ne demek canım olurmu öyle şey,sen askerine anlat bence uyar bilmediği işe kalkışmasın.

peki daha başka neler var? mesela doğu çıkma olasılığı kaç?Şimdi bu tutturabilir illa komando olcam diye herşeyi bilmek lazım dimi ama

hoşbulduk dedeee

hoşbulduk torun..napıosun?

oldu bişeyler cnm ya anlatırım sonra..

sen napıosun cnm?bugün nerdesin?

peki daha başka neler var? mesela doğu çıkma olasılığı kaç?Şimdi bu tutturabilir illa komando olcam diye herşeyi bilmek lazım dimi ama

O kadarını bilemiyorum canım,sonuçta bilgisayar belirliyor onu.
Mesela benim askerimin olduğu yerde kaydırma birliği yani doğuda asker ihtiyacı olduğunda ordan asker çağırılıyor.
Bunun gibi şeylerde var.

hoşbulduk torun..napıosun?

oldu bişeyler cnm ya anlatırım sonra..

sen napıosun cnm?bugün nerdesin?

Ne zaman anlatmak istersen dinlerim canım
Napıyım şafak attırmayı bekliyorum,eskişehirdeyiz bugün atarsa erzuruma geçicez

ufff peki daha başka neler var bilmem gereken?Sen anlat da ben ona göre tedbiri alayım tatlım:26::26:

:92: 02.03.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…98 tuba_34…

...103 peaches...

…121 diclemurat…

...157 askerinkalbi...

...161 m3rc3m...

...167 stillex…

...169 SezgiLim1905...

…171 mylovem …

…171 myzt …

...173 minnik…

…173 ehy_ea...

…174 zkanbetul…

...175 Eylemsaglam...

...176 nrykrkmz...

...180 acbn...

...196 bed0oykum...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...260 eti_cin...

...268 esraburak...

...278 esra5353...

...278 celinees...

...278 romromela...

...279 gizem4191...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…331 denizgzr

...356 _CeyDa_...

...358 pamuksekerr32...

...358 yesim. ...

...358 p_i_n_a_r...

...361 flores...

...361 okyanus1...

…396 eliif59…

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

…402 cnmsın64…

…445 superisiii…

…444 bOniTO…

… 447 omerabia…

…447 DerinSu…

…452 kubra17…

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

şafakları attırdımm ben kaçarr canlar

Allah'ımm 300leri yarılama yolundayım inanamıyorum çok şükür sana yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…