Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende kasım gibi dügün istiyorum. hayırlısı inşallah sırayla gideriz hepimiz

Son düzenleme:
GÜzelmş canm..kaç para ve marka ne karacamı???

Karaca marka canımm.. ben 1.5 sene önce almıştım tencere seti yemek tk. çatak kaşık bıçak tk. hepsi 1.298'di Şuan bildiğim kadarı ile 1.398 canımm bence fiyatı uygun tek başına aldığın zaman 698 falan

yasmintoşumm sağoll hepimiz için herşeyin hayırlısı olsunn kızz çocumun parası bitmiş yolda kalmışş iş çıkışıı gidicemm kurtarcam aşkımıı hahaha

bende kasım gibi dügün istiyorum. hayırlısı inşallah sırayla gideriz hepimiz

amin mercem inş.

yasmintoşumm sağoll hepimiz için herşeyin hayırlısı olsunn kızz çocumun parası bitmiş yolda kalmışş iş çıkışıı gidicemm kurtarcam aşkımıı hahaha

kurtar askını tatlım
hayırlısıyla evlenin sizde :)

süperrr canım yaa maşallahh size deee bir aksilik çıkmadann herşeyyin en güzeli gönlünüze olur evlenirsiniz inşallahh

İnşallah canımm inşallah herkesss cookk mutlu olurr evleneceklere allah kolaylık bol para versin...Bizim gibi asker bekleyenlereee zamanı hızlı gecirsin

hahahaa aynenn ileticemm aşkımaa kıymetimiii bilsin dimi amaaa

hayy maşallahhhhh canımm 6 yıl helal olsunnn bizim 10 gün sonra 3 sene oluyor daha çok şükürrr 6. senemizde evli oluruz herhaldeee

inşallah sizinde herşey yolunda gider evlenirsiniz canımm. Allah muhabbetinizi arttırsn

Bizde 7.senemizde evleniyoruz inşallah :123:

Hatta 8e ramak kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…