Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canımm inşallah herkesss cookk mutlu olurr evleneceklere allah kolaylık bol para versin...Bizim gibi asker bekleyenlereee zamanı hızlı gecirsin

hahaha ne kadar güzel demişsin canımmm valla boll para versin rabbim..

birdee biryerde okumuştum en çok beklenen zaman gelmemek içinn uğraşan zamanmış asker bekelemkkk zorr ama zorda olsa günler geçiyorrr

ii dielim ii olsun kuzum..tek moralimi yükselten plakalarda olmam..

sen nasısın?napıosun kuzum?

kuzummm süper işte daha ne istiyonn kızz 460 sayarken plakaları azmı hayal ettikk çabucakk geçicek merak etmeee :)) bendee işte şimdi hazırlanıp çıkıcammm aşkımıı kurtarcammm

ewet canmm uygunmuş.iyi gnlerde kullan...

kuzummm süper işte daha ne istiyonn kızz 460 sayarken plakaları azmı hayal ettikk çabucakk geçicek merak etmeee :)) bendee işte şimdi hazırlanıp çıkıcammm aşkımıı kurtarcammm

ewt cnm sonunda o gün geld plakalardayız ama işte başka şeyler var malesef..hadi uç git kurtar sevdiceğini..
selammmm ben geldimmm ŞAFAK 73 ŞIRNAK

hoşgeldin tertoooo

bende bugün Kilisteyim..

ewt cnm sonunda o gün geld plakalardayız ama işte başka şeyler var malesef..hadi uç git kurtar sevdiceğini..

hoşgeldin tertoooo

bende bugün Kilisteyim..

ooo hayırlı olsun tertomm beee bitio bitio tickeremi görünce bu benimmi die baya bir baktım kaldım valla

Son düzenleme:
79 demişsinz tertom aslında seninde şırnak ama inat ediosun
ahaha ewet kuzum yaa ben nie hala inat ediorum ki, resmen kendimle mücadele ediyorum düşmiyim şafağı die yoksa can atıyorum

kesin ondandır kuzum..gelince sarılırsıız öpersiniz birbirinizi geçer..

79 Kilisteyiz kuzum..
wayy beee 79 bile pek az geldi gözüme hee terto, biz mi yedik o kadar şafağı he

ahaha ewet kuzum yaa ben nie hala inat ediorum ki, resmen kendimle mücadele ediyorum düşmiyim şafağı die yoksa can atıyorum

wayy beee 79 bile pek az geldi gözüme hee terto, biz mi yedik o kadar şafağı he

terto alemsin hee şafağını inkar ediosun net şafağın belli artık gel inat etme in yaa

terto alemsin hee şafağını inkar ediosun net şafağın belli artık gel inat etme in yaa

yaa olur da hasrete dayanamaz izin fln alırsa, ya da 1gün 2 gün fln fazla çıkarsa şafak, o zaman sonradan eklemek zoruma gider terto bee, ağlarım walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…