Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahaha ewet kuzum yaa ben nie hala inat ediorum ki, resmen kendimle mücadele ediyorum düşmiyim şafağı die yoksa can atıyorum

wayy beee 79 bile pek az geldi gözüme hee terto, biz mi yedik o kadar şafağı he

valla banada öle gelio terto koskoca 460 korkutamıo artık bizi..300ün 200ün 100ün 70lerinde değil sadece 70lerdeyiz..

kız daha ne izni alıcak ztn mayısta burda olucak
ne biliyim ki, görüşemioz ya biz, benimki bi delilik yapıp izin alırsa die korkuyorum. yoksa bana kalsa hiç gelmesin de.. yaa bide bugün ben diom 13 ya da 14 mayıs, o dio 14- ya da 15 mayıs terhis die.. o 1 gün bile beni mahvedio düşününce terto

valla banada öle gelio terto koskoca 460 korkutamıo artık bizi..300ün 200ün 100ün 70lerinde değil sadece 70lerdeyiz..

ewet tertom walla, bana bu günler çok çabuk geçio, walla plakalara geldiğimizi bile senden öğrendim hee, sayamıyorum hiç, çok az kalmışş bee, sadece 79
ayyy ama benim daha yapacak çook işim var, alacak çook eksiğim varrr:18::18::18:

tertolarrrrrrrrrrrrrrımmmmmm bende 3 gün önce fln kavuşcaksınızzzzzz büyük ihtimallllll o yüzden beni geri gelip depüklemeyi unutmayınnnnnnnnnnnn

gelirse döferiz terto ahaha nie geldin sen git bakıyım die Net belli olmasına az kaldı sanırım terto mart ortasında asılıcak dio fatih terhis kağıtlarını ondan sonra ztn ceza almazsa kesin tarihi belli oluo

tertolarrrrrrrrrrrrrrımmmmmm bende 3 gün önce fln kavuşcaksınızzzzzz büyük ihtimallllll o yüzden beni geri gelip depüklemeyi unutmayınnnnnnnnnnnn

yok kuzum nolursa olsun deperiz biz seni merak etme sen deroşa söle o beni faceden dürter bende gelir deperim

ayy bende çoğu eksiğimi aldım ama daha hala tabak çatal kaşıkları almadım beyenemiorum bir türlü ben yaa

ayy bende çoğu eksiğimi aldım ama daha hala tabak çatal kaşıkları almadım beyenemiorum bir türlü ben yaa

tertommm ben seni giderken depükleyip de gidem o zaman, çünkü ben benimkini almaya gitcem, 3 gün fln kalcam orda, geldiğimde sen teskere almış olabilirsin yani

gelirse döferiz terto ahaha nie geldin sen git bakıyım die Net belli olmasına az kaldı sanırım terto mart ortasında asılıcak dio fatih terhis kağıtlarını ondan sonra ztn ceza almazsa kesin tarihi belli oluo
döfelim tertoo, git nan diyelim ona
aa iyi mart ortasında asılsında, ben de ona göre rahat rahat yaziyim şafağımı

o zmn depük sayfam senden olsun tertoooo..git git al bende düşündüm ama Van'a gitmekten vazgeçtim uçakbiletleri şimdiden bile uçuo..

tertoo beğenmek çok zorr, hele sen beni görsen.. 1yılda süpürgeye karar verebildim anca.. yarın kına salonuna karar vericem, bi de çamaşır makinama, ama bunlara da aylardır bakıorum hee, öle 1-2 haftalık mevzu değil yani.. 2 hafta önce günlük çatal bıçaklarıma zor da olsa karar verdim.. ama günlük tabaklara veremiyorum.. off bide ne kdara alırsan al eksik kesinlikle bitmiyor tertom

o zmn depük sayfam senden olsun tertoooo..git git al bende düşündüm ama Van'a gitmekten vazgeçtim uçakbiletleri şimdiden bile uçuo..

Tamam tertom, biraz erken olacak ama depük sayfanı ben açar ve depüğümü atar tatile çıkar giderim artık

tertom ben kaçıyorum, öptüm seni, görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…