Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okuyorum daha doğrsu okumaya çalışıyorum

ohh ohh ne güzel oku bencede

Ne işiydii bi ara cıktın girdin ya ne isine girdigini soramadım

telekomdayım canım 2 haftayı geçti buna girdim hiç çıkcak gibi degilim nasip ama bilmiyorum

kızlarrr ben çay içmeye gidiyorum buyrun geliiinnn gelirim sonra yine görüşürzzz

Anladım canım.. Tamam hadi görüsürüzzz

cerenbayram, _izmirli_ sizlerde hosgeldinizz kızlarrr
Konuşundaa tanışalımmm

ahh ahh bizimde bugün atarsa 72 kalıyo çok özledim bitanem seni çookkkkkkkkkkkk asker yolu bekleyen herkese RABBİM sabır versin

Benimkide Şırnakta canım Atarsa 169

Oh masallahhh safagınaa
Amin canımmm

ohh ohh az kalmışş darısı başımıza inşallahh .. bizde diyecekmiyiz ya düşecekmiyiz sayıları 2 şer 3 er

Ankara da canım askerim. 6 günlük asker seninki nerede ?

ayyyy tatlım daha 6 gün mü oldu eminim çok zor geliodur gerçi ilk günler insan pek anlamıyor yokluğunu zaman geçince daha çok koyuyor insana ama öyle de böylede geçiyor SABIRLIK DİLİYORUM kısa dönem mi uzun dönem mi gitti

benimle beraber yeni gelen yol arkadaşlarım hoş geldiniz

ohh ohh az kalmışş darısı başımıza inşallahh .. bizde diyecekmiyiz ya düşecekmiyiz sayıları 2 şer 3 er

Tabikidee
Ama cok zor olacak sonra bir bakmışşın kii 1oolerdesinn
Bu şafak benim mi diyeceksin
Allah herkese kolaylık versinn
Bende birzamanlarr sen gibiydimm
Acaba düsecekmiyim 2oolere 1oolere diyordumm
Zor oluyor güç oluyor ama Bitiyor

biz ayrı şehirlerdeydik alışkındık hasretliğe ,ama bu başka bir hayatmış çok zorlandım ,çok üzüldüm ama her gün sesini duyunca tekrar hayata bağlanıyorum .şimdiden deli gibi özledim

Rabbim sağlık versin elbet geçer ..zaten iş geçene kadarda inş yakınıma düşer .ALLAH hepimize kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…