cerenbayram, _izmirli_ sizlerde hosgeldinizz kızlarrr
Konuşundaa tanışalımmm
Rabbim sağlık versin elbet geçer ..zaten iş geçene kadarda inş yakınıma düşer .ALLAH hepimize kuvvet versin
Amin insallah canım
Nerde yasıyorsun
ben sakarya canım ,ruhumda ist da :)
biz ayrı şehirlerdeydik alışkındık hasretliğe ,ama bu başka bir hayatmış çok zorlandım ,çok üzüldüm ama her gün sesini duyunca tekrar hayata bağlanıyorum .şimdiden deli gibi özledim
Naberr nasılsınn
yanii askerimm canım
bizde tam aksine nerdeyse 7 gün 24 saat heran beraberdik o yüzden o kadar büyük bir boşluktayım ki bazen nefes almak bile zor gelio allahtan evimizle ilgileniyorum da biraz katlanma gücü kazanıyorum askerinin acemi birliği güzel yerde inşallah usta birliğide ii bir yere düşer
Askerin Ankarada degil mi:44:
saol canım çok şükür ii dielim ii olsun sen nasılsın
Askerin Ankarada degil mi:44:
istanbulda yaşıyormuş ankarada askerlik yapıormui birlikteliklerindede uzak şehirlerdeymişler zaten :)yerine cvp vermiş gibi oldu ama:)
evlimisin canım sen ? benimkide acemi birliğinde umarım usta birlikleri güzel hayırlı bir yer olur ... tabi sürekli beraber olanlar için çok daha zor
yok değilim ama evlilerden daha çok görüşürdük nişanlıyım ben agustosta düğünümüz var ALLAHIN izniyle sizlerde var mı evlilik düşüncesi
Hmm anladımm simddiiii karısıkmıs birazzkarıştı ortalık . ben sakaryada o istanbulda oturuyor . Ankara'da asker canımcım
Olsun canımmmistanbulda yaşıyormuş ankarada askerlik yapıormui birlikteliklerindede uzak şehirlerdeymişler zaten :)yerine cvp vermiş gibi oldu ama:)
yok değilim ama evlilerden daha çok görüşürdük nişanlıyım ben agustosta düğünümüz var ALLAHIN izniyle sizlerde var mı evlilik düşüncesi
Kızlarrr çoookk üzgünümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?