Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz ayrı şehirlerdeydik alışkındık hasretliğe ,ama bu başka bir hayatmış çok zorlandım ,çok üzüldüm ama her gün sesini duyunca tekrar hayata bağlanıyorum .şimdiden deli gibi özledim

bizde tam aksine nerdeyse 7 gün 24 saat heran beraberdik o yüzden o kadar büyük bir boşluktayım ki bazen nefes almak bile zor gelio allahtan evimizle ilgileniyorum da biraz katlanma gücü kazanıyorum askerinin acemi birliği güzel yerde inşallah usta birliğide ii bir yere düşer

evlimisin canım sen ? benimkide acemi birliğinde umarım usta birlikleri güzel hayırlı bir yer olur ... tabi sürekli beraber olanlar için çok daha zor

evlimisin canım sen ? benimkide acemi birliğinde umarım usta birlikleri güzel hayırlı bir yer olur ... tabi sürekli beraber olanlar için çok daha zor

yok değilim ama evlilerden daha çok görüşürdük nişanlıyım ben agustosta düğünümüz var ALLAHIN izniyle sizlerde var mı evlilik düşüncesi

yok değilim ama evlilerden daha çok görüşürdük nişanlıyım ben agustosta düğünümüz var ALLAHIN izniyle sizlerde var mı evlilik düşüncesi

ne güzell ALLAH Tamamını erdirsin canım, darısı başımıza.askerden geldikten sonra tabiki düşünüyoruz ,açıkçası engeldi askerlik bizim için ama geldikten sonra zaman neyi gösterir bilemem herşey kısmet,hayırlısı olsun inşallah

karıştı ortalık . ben sakaryada o istanbulda oturuyor . Ankara'da asker canımcım
Hmm anladımm simddiiii karısıkmıs birazz
istanbulda yaşıyormuş ankarada askerlik yapıormui birlikteliklerindede uzak şehirlerdeymişler zaten :)yerine cvp vermiş gibi oldu ama:)
Olsun canımmm

oyy dügünümüzz varr deseneee
Masallahhh darısı basımaa

ben karıştırdım tatlım ya olsun. senin niyette var mı peki mylovem ?

Son düzenleme:
Kızlarrr çoookk üzgünümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…