eskimek şuan tek istediğim
Kızlarrr çoookk üzgünümmmmmm
madem annesine okadar düşkündü ,madem anneside istemiyordu , neden kızı bekletti .bu emek işi ya 2 sene az mı bide asker beklemiş . başka neden olmasın mylovem ?Kuzenim 2 yıldır biriyle görüsüyorduu
Asker bekledi 15 ayy kahrını cekti
Sevgilisi gelelii 1 ay olacakk simdide ayrılmak istiyormuşş cocukk
Sebepp annesi istemiyorr diyeee
madem annesine okadar düşkündü ,madem anneside istemiyordu , neden kızı bekletti .bu emek işi ya 2 sene az mı bide asker beklemiş . başka neden olmasın mylovem ?
Kuzenim 2 yıldır biriyle görüsüyorduu
[/QUOTEyav ben böyle adamlara acayıp kıl oluyorum kuzenin bence şanslıymış boşversin balık baştan kokar şimdi sevgisinin arkasında duramayan adam kuzenine ilerde sahip çıkamaz zaten yaa çok sert mi oldu ama napayım çok sinir oluyorummmmmmmmmmm
ay çok zor bi durumAllah kimsenin başına vermesin kuzeninede sabır diliyorum sen 15 ay otur bekle sadık kal sonra adam gelsin annem seni istemiyo hadi kızım by desin bu erkekleri varyaaaaaaaa
Canım bu iş böylemi sonlandı,, yazıklar olsun diyorum o erkeğe ..
Kuzenine çok üzüldüm yazık günah ya bu kadar mı duygular sömürülür ..
Neler konuşmuştuk seninle msn de hatırlıyorsun
Annem birsey demez dedii ben seni bırakmam dedii
Yok canım nedeni annesiii
bi arkası aramıs kuzenime demiş benden duy senden ayrılmak istiyor demişşş
Aynen canım ya yüzü yok kızaa diyemiyor bile ayrılalım diye.
Suratına türükmek istiyorum suan
Allah böylelerinden korusun
Kadın oglunu avucunun icine almışşha bide annesi var tabi ne biçim bir annesin ki sen oğlunun sevdiği m utlu olacağına inandığı kız istemiyorsun oğlunu paylaşamıyan anneler vardır ya onlardan herhalde
daha önce böyle bir mevzu varmış çocuk bırakmam demiş , şimdi eğer sözünden dönüyorsa arkadamışın dediği gibi kuzenin kurtulmuş gerçekten.yalnız aldığı bilgi sağlam kişiden mi kübra ? kuzenin inandığına göre zaten çocukta belirtiler vardı demek .napim iyi düşünmek istiyorum
yol arkadaşlarım iyi geceler ,çıkma vaktim gelmiş :) biraz kitap okuyayım bari ... kübra kuzenine ALLAH kolaylık versin. Aramıza katılmaz mı belki biraz kafası dağılır ne bilim kız kza destek oluruz ,konusur dertleşiriz
sormaa ceydaa yaa bu ne biicim iştirrr
15 ay dile kolayy
yol arkadaşlarım iyi geceler ,çıkma vaktim gelmiş :) biraz kitap okuyayım bari ... kübra kuzenine ALLAH kolaylık versin. Aramıza katılmaz mı belki biraz kafası dağılır ne bilim kız kza destek oluruz ,konusur dertleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?